Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze Anime..

Wisienqka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość EliteShark
Opublikowano

Do moich ulubionych anime zaliczają się Bleach i Naruto ; ]

Komu się nudzi , naprawdę polecam zacząć oglądać ; dd

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zastanawiam się nad Bleachem ,ale jak pisałem wcześniej dużo Fillerów. ; / Więc mam pyt. co do tego anime.. Co się później dzieję bo nie ogarniam czy warto oglądać ; | Doszedłem do 3 odc. ;d jak Ichigo został Shirigami ; p.

Są różne typy anime. Lenart napisałeś ,e Ecchi jest fajne, hm na czym ten typ polega? Szukam jakiegoś klasyka..

Dragonball.. oglądałem wszystkie części, ale to dawnooo a drugi raz nie mam zamiaru oglądać :D

Naruto.. Wiele osób napisało ,że to shit.. może i tak ,ale pierwsza część może i główny bohater wkurw.. w sensie ,że ciągle marudzi krzyczy wyzywa itp. Za to w Shippudenie akcja się rozkręca .. dodane są nie ,które fajne fillery a nie ,które głupie. Ale to dodaje ciekawości temu anime. Pojawiają się również nowe lepsze walki.. każdy ma swój typ ; p mi się podoba takie anime .. hm nie np. zbytnio w terażniejszości jak Bleach (chodzi tu nawet pasuję.)

Ja jestem surowy co do anime ; p ciężko znaleźć takie ,które mi się podoba..

LoL . ?

Opublikowano

Ecchi, jest to Anime z lekką dawką erotyki, przeważnie polega na tym że główny bohater to chłopak, mokre podkoszulki, krótkie spódniczki, łapanie za piersi etc. jest to coś między Anime a Hentai

Opublikowano

Mhmm, hyba ,że tak. Lubie takie anime xD. Nie no żartuję. Czasem obejrzę takie anime, ale nie żeby.. ; p A dokładniej o co chodzi w takim anime? po za odrobiną erotyki.?

A oglądasz / oglądałeś Bleach'a ?

@DOWN

Nie ogarniam (wiem ,że piszesz do Lenart'a) ,ale jak możesz to wytłuamczysz :D ?

LoL . ?

Opublikowano

no ja myślałem o tych co podałeś ;) a nie wszystko żebyś wymienił.

hmm to zależy od gatunku, przeważnie jest to jakiś romans, albo takie tam że tak powiem "babskie" sprawy, ja też tego non stop nie oglądam, ale wole to niż normalnie Anime ;) chyba że jakiś dobry kryminał, albo horror ;) ogólnie to mi ciężko coś znaleźć bo ja wole jakieś do 50 odcinków ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hmmm, Ecchi czesto padalo to slowo, podam te ktore pamietam (moze nie sa takie dobre ale wszystkich nie pamietam ;p)

Onegai Teacher <<----- 2 serie (wole 1)

Ichiban Uschiro no Daimaou

Kampfer

Vandread

Dance in The Vampir Bound <<------ horror/ecchi ;)

Ciekawe, fajne, mozna powiedziec klasyki^^ (według mnie ;x)

Durarara

Vampire Knight <<------ obie serie

Rainbow

Higurashi no Naku Koro ni <<----- bardzo fajny horror, dobrze obejrzec dwie serie (jak obejrzysz jedna nic nie zrozumiesz)

Oraz:

NarutoaShippuuden

Fairy Tail

To by bylo na tyle, wystarczy przeczytac jakas ciekawa recezje i bd wiadomo czy komus sie spodoba / czyjs typ.

; )

Opublikowano

Wisienqa:

W Bleachu są tylko 3 takie dłuższe denerwujące fillery, a tak to główny arc jest świetny, chociaż osobiście polecam mangę ;)

btw. czy po mnie widać, że jestem takim Bleach fanboyem?;< :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

bleach wymiata

Co ja zrobiłem? Czemu zraniłem Cię? Tak wielki ból zadałem sercu, które kochało mnie.

Tak wstydzę się kochanie, i teraz płaczę tak.

Wiem, że nie spojrzysz na mnie. Nie chcesz mnie już nawet znać...

Myśle chyba, że tak jest skoro już nie dzwonisz do mnie

Zdaje sobie sprawe, że między nami to jest koniec

Wszystko co łączyło nas już przepadło...

To takie trudne jest i ciezkie dla mnie, ale przeciez nie myślałem o ty zdradzajac Cie...

To była tylko chwila, kiedy skusiłem się. Bez rozwagi wziąłem inną... Wybrałem ja...

Teraz o tym wiem, czas dla mnie zdrajca jest.

Zabrał wszystko mi co słodkie...

Bez Ciebie teraz wiem nie moge złapać tchu, już nie podniose z kolan się...

NIGDY!....

Wypchany ze ścieżki miłości, Nowa ścieżka: Picie,picie,jaranie,picie,jaranie,picie,picie,jaranie i tak w kółko

http://www.youtube.com/watch?v=SkEFnTyhE5U

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NARUTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zbyt duża sygna.

Opublikowano

Kateikyoushi Hitman Reborn (chyba tak to się pisało). Bardzo fajne anime sporo oglądałem, ale w końcu czekałem na dalsze odcinki i zapomniałem na, którym stanąłem. ;o

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Gość EliteShark
Opublikowano

Naruto i Bleach , chyba najlepsze i najsensowniejsze anime ; ]

Opublikowano

NARUTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10lat?

Opublikowano

@Up 7 lat ? <_<

Ja mam 16 lat, a lubię Dragon Ball i co też powiesz do mnie 10 lat? Proszę Cię ty z pewnością jesteś nie lepszy...

Dragon ball xD

a42612f26.gif

Opublikowano

Powiem tak . Nigdy nie gustowałem w anime . Zawsze interesowała mnie manga . Rysowałem / Rysuję rysunki z mangi jak zawodowiec ( Pani z plastyki przemówiła) .

Chcę się przerzucić na Anime . Raczej szukam taką Dużo akcji i krwi . Taka akcja jak np. w filmie Dante's Inferno . Noo .. Proszę o rady :)

Opublikowano

Green Green. Klasyk

ps. Jeśli ktoś ogląda to naruto z polskiej telewizji to szkoda mi go ;), polecam nawrócić się do japońskiego czyli oryginalnego naruto w którym występuje brutalność, krew, wulgarność czy też akty seksualne. Chyba że ktoś woli wersje dla dzieci z TV ;}

2006-2010

Opublikowano

@UP Green Green, slyszalem o tym, ale o co sie rozchodzi w nim? Jakis opis ; p ? Wiem.. Sa Wikipedia, ale ja mam wakacje ^^.

LoL . ?

Opublikowano

@Up 7 lat ?  <_<

Ja mam 16 lat, a lubię Dragon Ball i co też powiesz do mnie 10 lat? Proszę Cię ty z pewnością jesteś nie lepszy...

Dragon ball  xD

6lat? Nie rozumiesz o co mi chodziło? Niech se Naruto ogląda, do tego nic nie mam, ale kto normalny pisze "NARUTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(...)" zamiast normalniej - "Naruto" ?

Opublikowano

@UP Green Green, slyszalem o tym, ale o co sie rozchodzi w nim? Jakis opis ; p ? Wiem.. Sa Wikipedia, ale ja mam wakacje ^^.

Można to nazwać pół hentai, ma to swoją popularną nazwę ten gatunek, ale go nie pamiętam bo anime już nie oglądam spory szmat czasu, lecz Green Green to jest anime na poziomie, klasyk dla dojrzałych ludzi raczej, 10-15 latki nie zrozumieją tego specjalnie choć to również zależy od dojrzałości psychicznej ;)

Anime opowiada o życiu po życiu, coś jak ta rękarnacja że po śmierci jesteśmy jakimś zwierzęciem. Głównymi bohaterami są Yusuke i Midori którzy w przeszłości kochali się niesamowicie lecz Yusuke zmarł, Midori cofnęła się w czasie jak i wiekiem do młodości Yusuke który jednak nie pamiętał nic i traktował ją jak powietrze. Akcja rozgrywa się w oddzielnych szkołach - Męska i Żeńska. Kumple Yusuke to typowi zarywacze z cyckami zamiast mózgu. Włamują się do żeńskiej szkoły i podglądają dziewczyny np. podczas kąpieli dlatego nazwałem to pół-hentai bo dziewczęcych wdzięków nam tam nie brakuje. Ofc zawsze mają pecha żeby zagadać i ich ktoś jeszcze łapie ; p, była nawet jedna scena gdzie zamknięto ich w małym pokoiku gdzie zaczęło brakować tlenu i urojenia mieli ciekawe ;p.

Anime ma tylko 12 odcinków i kończy się bardzo smutno mimo że większość była wesoła i zabawna.

_________________________________________________________________________________________________________________

Polecam Green Green gdyż mimo że oglądałem je tak dawno na pewno do niego wrócę jak zdam prawo-jazdy bo będzie dodatkowy czas ;-).

Dobrze że powstał ten temat i akurat postanowiłem zobaczyć co jest grane bo nigdy bym sobie nie przypomniał o tym wspaniałym Anime.

Pozdrawiam,

2006-2010

Opublikowano

Mhmm, po tym ciekawym opisie chyba skusze sie na to anime ^^. Jeszcze sie zobaczy .. ; p. Thx

LoL . ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...