Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze Anime..

Wisienqka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. ostatnio się wciągnąłem w oglądanie anime, na razie oglądam tylko jedno Naruto Shippuden'a chciałem Bleacha, ale za dużo fillerów.. i tutaj się pojawia moje pytanie.. Jakie wy oglądacie? jakie znacie fajne anime prócz Naruto? Wiele jest w dzisiejszych czasach anime, ale ciężko znaleźć coś dla siebie.. Ja np. szukam coś na podobe Naruto lecz nie znalazłem na radzie.

Jeżeli temat był czy coś to sory, ale nie będę przeszukiwać całego działu ^^.

LoL . ?

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Był podobny temat, ale pamiętam że niekompletny.

Co do anime: bleach 4 ever. fullmetal alchemist też fajne., ew. eureca seven, czy jakoś tak. naruto moim zdaniem 'ssie'. Sporo anime oglądałem i większość mi się podobała, ale nie będę wymieniał tych wszystkich tytułów.

Kon <3.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Full metal alchemist i One peice mi się z anime podobał. A z mangi to naruto, bleach, psyren troszkę :),

Opublikowano

jeśli szukasz czegoś "podobnego " do naruto, to nie znajdziesz takiej samej parodii ... jeśli chodzi o nawalanki, to proponuje Dragon Ball to jest najlepsze Anime o tematyce walk jakie kiedykolwiek mogło powstać. Nie znam tasiemców które się nigdy nie kończą jak Naruto ....

jeśli masz 16+ to polecam oglądanie Ecchi np.

Green green oraz Elfen lied, te dwa tytuły się mi najbardziej spodobały ;)

oraz także bardzo mi się podobał Hellsing oraz Death Note. każdemu podoba się co innego, "sam musisz znaleźć swoją drogę Nindo - swoją drogę nindża"

@down

nie jestem bo już mam wakacje i jestem w Anglii ;)

Opublikowano

Durarara , Katekyo Hitman Reborn , Bleach , Death Note , Code Geass R1,R2 i może R3

PS.

Naruto SUUUUUUUUUUUUUUX!

PS.2

Właśnie oglądam ostatniego epa Ichibana :)

PS.3

Ichiban 12 epek to :

WTF?

Jeszcze to zakończenie kurewskie (bo nie chce mi się czekać na 2 serie)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Najlepsze To Dragon Ball (dziwię się że nikt powyżej nie wymienił) i full mental alchemist .

widzę że napisałem zbyt długiego posta żebyś go przeczytał...

Opublikowano

hmmm za dużo pseudo nindża, za długie, przez 12 odcinków gadanina potem 2-3 odcinki się biją używając jakiejś swojej super mocy (nie wiem jak to inaczej nazwać) i znowu 12 odcinków gadaniny. dla tego nie lubię naruto ;)

Opublikowano

Soul Eater, FullMetal Alchemist : Brotherhood, Higurashi, Arad Senki (czy jakoś tak), Bleach

i obowiązkowo :

Great Teacher Onizuka,

Hellsing

i

Darker Than Black (obydwie serie eleganckie)

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

hentai rlz

Taaa hentai 4 ever. Naruto Shippuden oglądam co tydzień w czwartek =) i wg to najlepsze anime

11.jpg

Opublikowano

Bkeach, Air, Air Gear, canvas 2, claymore,clannad, code geass, da capo, Death note, Elfen lied, green green, kanon, lamune, higurashi no naku koro ni (cala seria), k-on, Monster, Nana, Myself ; Yourself , school days, Shiffle, Vampire Knight, zero no tsukaima

Opublikowano

Lakus, mogłeś podzielić między Ecchi a normalnymi :D może bym coś wybrał dla siebie ;D

Opublikowano

Ja to kiedys ogladałem dragonballa nie wiem czy to sie zalicza do anime czy nie xDDD

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

a do czego niby ? do kreskówki ;D jasne że Dragon Ball to Anime ;) bo jest przełożone z Mangi na ekran ;)

@btw 2100 post ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...