Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts.Boxdel.pl - Ta sama rozrywka co wcześniej

podpalacztv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

83fc95b5a38e3.png

Mam wielką przyjemność zaprezentować Wam reaktywacje serwera TeamSpeak3 który nazywa się Ts.Boxdel.pl.
Nasza Administracja to grupa doświadczonych oraz przestrzegających regulaminu osób.
Użytkownicy korzystający z naszego serwera mają gwarancję szybkiej i sprawnej pomocy ze strony Administratorów.

Odpowiadając na wszystkie zarzuty o "reklamowanie się boxdelem" dodam że serwer nie ma nic wspólnego z boxdelem i jestem wcześniejszym współwłaścicielem ostatniej odsłony serwera "ts.boxdel.pl"

Serwer jest na równie wysokim poziomie co jego pierwotna odsłona :) (wiekszość administracji to ci sami ludzie jak również miejsce hostowania itd.)

Co oferujemy:
• Ilość slotów: 512
• Serwer jest online: 24/7
• Profesjonalna i miła administracja
• Darmowe kanały Prywatne
• Niskie pingi
• Najlepsze systemy bezpieczeństwa
• Szybka i sprawna pomoc !
• Pokoje muzyczne
Pozdrawiamy i zapraszamy IP: TS.BOXDEL.PL

Opublikowano

Chyba wam nie wypali ten projekt bo Boxdel ma serwer na discord i nie planował otwierać serwera TeamSpeak a zabieranie jego nazwy to trochę głupie :)

Opublikowano

@up Ale ja przecież pisałem że jestem byłym współwłaścicielem ts.boxdel.pl :( i że odcinamy się od wszelkiego co związane aktualnie ja mam tą domene więc taki mały poboczny projekt mój będzie stał nawet jak mało ludzi będzie. Wiec pomyśl skoro mam domenę i ogarniałem wcześniejszy ts.boxdel.pl to czemu miałbym nie otwierać? Skoro wtedy pomagałem i poświęciłem czas na niego i wg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 10.06.2018 o 08:25, podpalacztv napisał:

wcześniejszym współwłaścicielem

Nie sądzę, żebyś był poprzednim współwłaścicielem. Chyba, że pod innym nickiem.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...