Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elevate | Elevate (mpcforum) | Rose | ELEVATECORE [OSZUST]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dane podstawowe: Elevate | Elevate (https://www.mpcforum.pl/profile/1462536-elevate/) | ELEVATECORE | Marcin SULKOWSKI - Personal Appointments (free information from Companies House) 

Metody kontaktu oszusta: Gadu Gadu : 61435166 | emial : [email protected] | email v2 : [email protected] | email v3 przedrostki [at] elevatecore.pro | steam : 

STEAM_0: 0: 422496731 | STEAM_0:0:422496731 - STEAMID I/O | facebook : (dane dostępne PW).

https://www.pecetowicz.pl/programista-ktory-zabezpieczy-twoja-strone-internetowa-t89329/

Witajcie, 

Dnia 20 maja zgłosiłem się do użytkownika @Elevate (Scr.hu) o zlecenie mu wtyczki - https://www.pecetowicz.pl/programista-ktory-zabezpieczy-twoja-strone-internetowa-t89329/?do=findComment&comment=495091

którą po rozmowie zobowiązał się przygotować (Scr.hu).

Od dnia 21 maja do dnia dzisiejszego (14 dni) minął termin wykonania wtyczki aczkolwiek sam autor "olewał" mnie od samego początku przelania pieniędzy.

Dnia 29 maja napisałem do @Elevate pytając go o postępy nad wtyczką - Scr.hu oczywiście nie otrzymałem odpowiedzi. 

Dnia 1 czerwca chciałem wpłacić kolejne pieniądze aby @Elevate się zaczął do mnie odzywać/kontaktować aczkolwiek to bez skutku - Scr.hu

Dnia 2 czerwca poprosiłem o pilny kontakt - z powodu tego, że przez tak długi okres się w ogóle nie odzywał oraz unikał mego kontaktu! - Scr.hu

Dnia dzisiejszego wysłałem mu taką wiadomość - Scr.hu (oczywiście termin przełożyłem) aczkolwiek nie po tym co do mnie napisał @Elevate - Scr.hu | Scr.hu oraz najlepszy moment kiedy poprosiłem o zwrot gotówki za niewykonaną pracę BRAK KONTAKTU - Scr.hu 

Dałem się oszukać przez opinie które miał na Forum komputerowe, Programowanie, Hostingi i Marketing | Pecetowicz przez osoby które współpracują z nim codziennie.

1.  Scr.hu oraz Scr.hu - Scr.hu (osobiście nic do nich nie mam)

Dowód wysłania pieniędzy -Scr.hu

Dodam, że specjalnie zmienił adres Email aby nikt się nie połapał - Scr.hu

No i tutaj zarządzono zwrot, aczkolwiek wiadomo, że pieniędzy już nie odzyskam - Scr.hu

Naprawdę proszę uważać na tego oszusta - Scr.hu

PS: Posiadam również inne ciekawe screen shoty, na przykład takie w których unikał on ze mną kontaktu. 

:)

Opublikowano

Dodam, że wątek na pecetowicz w sprawie oszustwa musi zostać zatwierdzony przez administratora, zarówno tam gdzie oszust posiada Globalnego moderatora. 

Opublikowano

No ale co administracja ma mu zrobić? Jakby Cię oszukał na giełdzie MPC to rozumiem, ale tak to cóż, pozostaje współczuć ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jest oszustem tylko z tobą coś nie tak. 179 klientów + ty i jedynie ty masz jakiś problem, czymś sobie zawiniłeś bo jakoś 179 osób jest zadowolone masło maślane ale true

Opublikowano
Dnia 15.06.2018 o 11:16, GoldeneK napisał:

Nie jest oszustem tylko z tobą coś nie tak. 179 klientów + ty i jedynie ty masz jakiś problem, czymś sobie zawiniłeś bo jakoś 179 osób jest zadowolone masło maślane ale true

a Ty jesteś jego prawnikiem czy księgowym? 

Do aktualnej pory nie otrzymałem ani wtyczki ani pieniędzy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...