Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie Danych

► SnowWolf ◄

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam skryptu na ukrycie adresu IP i nie chodzi mi tutaj o VPN'a.

Chciałbym osiągnąć taki wynik:

pobieranie.png

Jeżeli ktoś zna ten skrypt i byłby w stanie go udostępnić - byłoby kozak! Pozdrawiam

(*** Oczywiście osoba, która jest na screenie rozmawia normalnie i nie ma problemów z internetem ***)

Opublikowano

Cześć,

To nie ukrywa Twojego IP, jest tylko niewidoczne w informacjach użytkownika.

10 godzin temu, Gorzał napisał:

Download TS3Hook i poczytaj sobie o tym, co można z tym zrobić :P

Opublikowano
4 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Cześć,

To nie ukrywa Twojego IP, jest tylko niewidoczne w informacjach użytkownika.

Nie wiem po co mi to piszesz.... Daje koledze aplikację która jest mu potrzebna do tego. A ukrywanie adresacji mnie nie interesuje bo i tak wszystko jest w bazie danych.

Opublikowano
1 godzinę temu, Gorzał napisał:

Nie wiem po co mi to piszesz.... Daje koledze aplikację która jest mu potrzebna do tego. A ukrywanie adresacji mnie nie interesuje bo i tak wszystko jest w bazie danych.

Jakbyś miał o chodź trochę rozumu, zrozumiałbyś, że chodziło mi oto, żeby autor tematu skorzystał z Twojej wypowiedzi + Poinformowałem go, że to i tak nie ukrywa jego adresu IP.

Opublikowano
2 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Jakbyś miał o chodź trochę rozumu, zrozumiałbyś, że chodziło mi oto, żeby autor tematu skorzystał z Twojej wypowiedzi + Poinformowałem go, że to i tak nie ukrywa jego adresu IP.

Sorry ale to ty z (.l.) na rozumy się pozamieniałeś, jeżeli autor potrzebuję tylko takiego skryptu to mu go daję. Osoba nie widzi jego pakietów itp. Chyba każdy wie, że jego prawdziwe ip jest w bazie to zbędny jest twój komentarz, że "To nie ukrywa Twojego ip" Tak poza tym Autor chciał tylko skrypt a nie prosił o komentarze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...