Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exenor [Dedyk] [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 9.06.2018 o 23:34, *VideCuiFide* napisał:

Zapraszam na serwer.

aktualnie przygotowuje event MUNDIAL

Zartujesz sobie ? Zapraszasz na serwer a na komentarze nie odpisujesz , do tej pory nie odpisales na komentarz co do reklamy , Nie polecam serwera

Opublikowano

nie mam obowiązku Ci odpisywać przecież... a na serwer mogę zapraszać mówili, że padnie po 1 dniu a dalej działa .. <3 

ZAPRASZAM NA SERWER 

W planach mam update 

Dodam :

nowe bronie do expa

kd +5

Nowe dungeony

Opublikowano
20 godzin temu, *VideCuiFide* napisał:

nie mam obowiązku Ci odpisywać przecież... a na serwer mogę zapraszać mówili, że padnie po 1 dniu a dalej działa .. <3 

ZAPRASZAM NA SERWER 

W planach mam update 

Dodam :

nowe bronie do expa

kd +5

Nowe dungeony

serwer działa jak działa liczą się gracze. ; P ja też mogłem trzymać ariasa i 5 lat z liczbą graczy 0 ale po co lepiej offnąć naprawić wszystko co do poprawy lub zrobić jak w przykadku ariasa nowy kod oraz mapy i sety zmienić ;P

@R252

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, decyzja podjęta serwer Exenor zamknięty. Pracuje od pewnego czasu nad nowym projektem Neshia.pl Będzie to serwer Easy Medium Lub Easy PVP jaki wolicie? Co chce powiedzieć na temat Exenora dzięki za wspólny czas miłą atmosferę na serwerze i przepraszam że wyłączam serwer lecz tak jak każdy nie ma sensu dalej prowadzić serwera który upadał z czasem spadła liczba online... Jeśli chcecie o coś zapytać priv 
Serwer Exenor Off 
NESHIA będzie nowym lepszym projektem dla graczy lubiących łatwą oraz przyjemną rozgrywkę Pozdrawiam

*Jeśli chcesz pomóc pisz Priv  każda osoba chętna do pomocy/ jest mile widziana/

Opublikowano

Dam ci rade wez juz wogole nie rob serwerow metina skoro ty nic nie umiesz co pokazales na Exenorze xD Wielki Techniku Metina

@*VideCuiFide* Button1,Button2, itd... Gotowiec odpalony bo nawet ci sie usunac nie chcialo z questow serwera jakiegos innego xD na niektorych CH nie dzialaly mapy etc.. Arias nawet nie wystartowal wiec o czym gadamy xD Czepiam sie tego ze bierzesz sie za serwery metina a nie umiesz podstawowych rzeczy zablokowac xD Kosz na exenorze mozna bylo bardzo fajnie bugowac itd... duzo by pisac ;) 

Opublikowano

A co złego na Exenorze było? Co na Arias pokazałeś? Nic więc czego sie mnie czepiasz?

Będe chciał to będe robił nie możesz mi tego zabronić

Nigdy nie nazwałem się technikiem i nie mam zamiaru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...