Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raviamt2 [Dedyk][Medium/Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Nono, zapowiedź ładna. Najbardziej podoba mi się okno logowania i ekran wyboru postaci. Interfejs no taki średni.

I słowa końcowe to strzał w dziesione. xD

Powodzenia ze startem XDDDD

nWHug0o.png

Opublikowano

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać screen weryfikacyjny, na którym widnieje data, nazwa serwera oraz napis „Nazwa serwera dla MPCforum.pl”.

6h na uzupełnienie.

Opublikowano
14 minut temu, Aive napisał:

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać screen weryfikacyjny, na którym widnieje data, nazwa serwera oraz napis „Nazwa serwera dla MPCforum.pl”.

6h na uzupełnienie.

Już (U samej góry)

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

No widzę, ciekawie się zapowiada. Postarałeś się tworząc prezentację ;) 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano
4 minuty temu, dawidex335 napisał:

No widzę, ciekawie się zapowiada. Postarałeś się tworząc prezentację ;) 

Dziękuję!

Opublikowano
6 minut temu, Evil Smile napisał:

Prezka ładna, ale czy jest sens po raz kolejny startować z tym samym projektem? 

To nie jest ten sam projekt.

Cały serwer był tworzony od zera - to co było na starym serwerze i było dobre zostało napisane/stworzone od zera i często inaczej działa niż wcześniej.

Wszystkie dropy z metinów, bossów, potworów są całkowicie nowe - lecą szkatułki, każdy ma coś unikalnego aby opłacało się bić, ze wszystkich metinów lecą zmianki i dodawania, ze szkatułek serwerowych nie poleci nigdy coś nieprzydatnego jak "poty" - leci z nich mniej przedmiotów (ilościowo) ale zawsze lecą te przydatne jak np. rady, egzo, zmianki - więc nie ma strachu otwierać jakąkolwiek szkatułkę, że poleci z nich syf.

Bugów na ruszt poszło jakieś kilkaset - serwer jest dopracowany pod każdym detalem jak się tylko da.

To samo z zadaniami - wszystkie są nowe, ciekawe i dają przydatne nagrody za ich wykonanie.

Niby Ravia, ale tylko z zapożyczeniami z niej szczególnych cech - tak naprawdę to kompletnie inny serwer, który trzeba poznać na nowo.

Zapewniam Cię, że rozgrywka na serwerze została tak opracowana aby nie wiało nudą i była po prostu przyjemna.

Poprzednia Ravia S1 (2012) oraz Ravia S2 (2014) to jedyne które powstały dawno temu i były dość prymitywne - ten serwer (Remaster) to uhonorowanie tamtych dwóch z zapożyczeniem z nich tego co było najlepsze.

Jeśli zaś chodzi o "Ravie" to nie był mój projekt, a nieoficjalny Rework pierwszej Ravii którzy zrobili znajomi.

Myślę więc, że pora coś ruszyć do przodu bo obecna Ravia ma już przecież Aż 6 lat - pokazać, że rozgrywka w dzisiejszych czasach na serwerze Metina może być nadal przyjemna i wciągająca a do tego na dłuższą metę w porównaniu do tych serwerów które stoją miesiąc czy dwa.

Jest to mój pierwszy serwer który zrobiłem sam i jest mój, także osobiście wierzę w niego i stawiam na niego wszystkie karty - zrobię wszystko co w mojej mocy aż do ostatnich potów aby gracze się na nim nie zawiedli i żeby zapadł w ich pamięci nie jako zwykły, kolejny prywatny serwer, lecz coś więcej.

Pozdrawiam serdecznie.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Medium/Hard] Raviamt2 Sezon2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakie wartosci bonów   ? Wchodza po 3% itp ? czy 10 i 15 ? ew 8% 

Edit : Juz widze , niestety nie wbije , szukam serwera co bony latwiej wchodza niz na pl , powodzenia

Opublikowano
Dnia 21.06.2018 o 05:41, Weles napisał:

Klient gry i strona już dostępne.

Widać że pan Asing jest mega pełną osobą nie ogarniętą Pozdrówka z ta śmieszną badzie*na ravia

• Aive zmienił(a) tytuł na Raviamt2 Sezon2 [Dedyk][Medium/Hard]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...