Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raviamt2 [Dedyk][Medium/Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Szymonusto napisał:

Pozdrów boncika i arcana? Chcesz ssy? Zniszczyłbym ten serwer jakbym dał wszystko tutaj.

To rzucaj stary wszystko co masz :P
PS: Arcan jest GM'em na Tamidii, nie Ravii - więc tym bardziej chyba pomyliłeś serwery.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
2 godziny temu, Szymonusto napisał:

Pozdrów boncika i arcana? Chcesz ssy? Zniszczyłbym ten serwer jakbym dał wszystko tutaj.

to kurwa wrzucaj jebany przyjebie...

wkurwiają mnie takie homofoby które pierdolą o tym czego to nie mają, a koniec końców mają tylko chuja w mordzie. a może i w dupie

serwerek sztos polecam

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wcieło mi hajs jak chciałem kupić wasze dm bo nr zły podany na sms był, a jak napisałem do supportu od nich to zero odzewu echoo :) Na duży -

Opublikowano
3 godziny temu, kubaf99 napisał:

Wcieło mi hajs jak chciałem kupić wasze dm bo nr zły podany na sms był, a jak napisałem do supportu od nich to zero odzewu echoo :) Na duży -

Wszystkie numery i kody w ItemShop są poprawne.

Co do supportu kłamiesz - Wystarczy od godziny 9:00 wejść na stronę hotpay.pl i napisać w prawym dolnym rogu na czacie do obsługi a całą sprawę załatwią w ciągu kilkunastu minut - nikt jeszcze nie narzekał na support hotpaya a sama firma jest bardzo rzetelna i sumienna.

Opublikowano
7 hours ago, Weles said:

Wszystkie numery i kody w ItemShop są poprawne.

Co do supportu kłamiesz - Wystarczy od godziny 9:00 wejść na stronę hotpay.pl i napisać w prawym dolnym rogu na czacie do obsługi a całą sprawę załatwią w ciągu kilkunastu minut - nikt jeszcze nie narzekał na support hotpaya a sama firma jest bardzo rzetelna i sumienna.

Numery może i teraz tak ale 3 dni temu raczej nie heh. A co do firmy obsługującej wasze płatności sms cofam co powiedziałem, odzew szybki, konsultant w porządku liczę na wyjaśnienie tego zajścia. Ogólnie wszystko na +

Opublikowano
20 minut temu, kubaf99 napisał:

Numery może i teraz tak ale 3 dni temu raczej nie heh. A co do firmy obsługującej wasze płatności sms cofam co powiedziałem, odzew szybki, konsultant w porządku liczę na wyjaśnienie tego zajścia. Ogólnie wszystko na +

Z całym szacunkiem, ale nikt w IS nic nie zmieniał w płatnościach od samego startu... a z tego typu problemem jesteś pierwszą osobą, więc jedyną opcją jest fakt, że sam musiałeś pomylić linijki lub źle coś przepisać.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer jest okej, ale tylko okej.

Wszystko wygląda nie profesjonalnie i brzydko, ale żadnego buga nie zobaczyłem do tej pory. Zatrudnijcie lepszego grafika bo dziabe w oczy cały interfejs <blee>

.

Opublikowano

No nic wczoraj weszliśmy z znajomymi i niestety trafiło Nam się już parę przykrych sytuacji na start.

Natomiast koło godziny 21-22 nie wiem czy inni mieli takie problemy, ale zanim wbiłem 5 lvl wywalilo mnie z gry 4razy ... znajomych także.

Zwierzaka nikt z Nas nie dostał

Dodatkowo bardzo szkoda że na start ilość pelerynek niestety jest znikoma, dużo lepiej byłaby sztuka bez limitu.

Przy okazji ktoś wie jaka jest frekwencja na serwerze? Szukamy czegoś ze znajomymi po przerwie, lecz ciężko coś ciekawego znalezc teraz.

Opublikowano
Dnia 27.07.2018 o 06:44, opalejr napisał:

No nic wczoraj weszliśmy z znajomymi i niestety trafiło Nam się już parę przykrych sytuacji na start.

Natomiast koło godziny 21-22 nie wiem czy inni mieli takie problemy, ale zanim wbiłem 5 lvl wywalilo mnie z gry 4razy ... znajomych także.

Zwierzaka nikt z Nas nie dostał

Dodatkowo bardzo szkoda że na start ilość pelerynek niestety jest znikoma, dużo lepiej byłaby sztuka bez limitu.

Przy okazji ktoś wie jaka jest frekwencja na serwerze? Szukamy czegoś ze znajomymi po przerwie, lecz ciężko coś ciekawego znalezc teraz.

Ravia z pelerynką na zawsze? nie.. to jest hard. :)
kilka postów wyzej masz  napisane że do 1.3-1.5k

image.png

Opublikowano
4 godziny temu, opalejr napisał:

A co z bugami??

Nie ma ŻADNYCH bugów od samego startu serwera.

Serwer jest jedynie lekko usprawniany wedle propozycji graczy ( https://z4y.pl/topic-84897 )

Łącznie na zrobienie całego serwera poszło 3100 godzin, a wierz mi, że w takim czasie można pozbyć się nawet najmniejszych pierdółek.

Wszystko jest perfekcyjnie dopracowane i stabilne - zero bugów, zero problemów - po prostu 100% clean.

Opublikowano

Weles może przeoczyłeś wiadomość wyżej :)

Pierwszy bug - Pety, nie każdy jednak dostaje go na start, do tej pory go nie dostałem relogi itp były.

Drugi bug - Uciążliwy mocno, kicki nie zdążyłem nawet 5lvl'a wbić, a z serwera mnie wywaliło kilka razy, ciut przesada, to nie wina moja bo miałem tu wbić z ekipą, a podobnych problemów doświadczył każdy i wyszla lipa i dalej szukamy czegoś nowego.

To są 2 bugi które wykryte zostały w ciagu 5minut rozgrywki, bo przez te dropy odechciało się grać dalej

Opublikowano
42 minuty temu, opalejr napisał:

Pierwszy bug - Pety, nie każdy jednak dostaje go na start, do tej pory go nie dostałem relogi itp były.

Drugi bug - Uciążliwy mocno, kicki nie zdążyłem nawet 5lvl'a wbić, a z serwera mnie wywaliło kilka razy, ciut przesada, to nie wina moja bo miałem tu wbić z ekipą, a podobnych problemów doświadczył każdy i wyszla lipa i dalej szukamy czegoś nowego.

To są 2 bugi które wykryte zostały w ciagu 5minut rozgrywki, bo przez te dropy odechciało się grać dalej

Pety dostaje się ze skrzyni ucznia.

Nie jest możliwe, żeby jedna osoba coś dostała druga nie ;p

Możliwa jest jedynie nieuwaga.

Pozdrawiam.

Opublikowano
2 godziny temu, opalejr napisał:

Za przeproszeniem, co ty pi*rdolisz stary?

KAŻDY dostaje peta. Mam MC, Buffa, 2 dropki, sklep i kilka śmieciowych postaci których potrzebowałem na chwile. WSZYSTKIE postacie mają pety, a były robione w różnych odstępach czasowych. Nawet przed chwilą specjalnie dla Ciebie zrobiłem postać i normalnie miałem peta.

Nagraj film jak robisz postać i otwierasz skrzynie ucznia, i jeśli faktycznie nie dostaniesz peta, to wtedy możemy gadać.

Opublikowano

Ja tam pykam od czasu do czasu i nie mam takich problemów ani z petami ani z kickaniem. Może koledzy zrobili Ci żart i usunęli peta, a po za tym to postać kasuje się 5 sekund i tworzysz drugą, chociaż i tak dla mnie to że nie dostałeś peta ze szkaty ucznia to jakaś bajka bo też mam 8 kont zrobionych i na all było :D Tak legit no scam

Opublikowano
49 minut temu, opalejr napisał:

To proszę sprawdź konto opalejro welnes i powiedz gdzie ten pet ...

I najważniejszą kwestią to dropy,  już zdążyłem wyczytać że nie tylko ja o nich wspominam

vxYIvoz.png

POS 0 = Pierwszy slot w EQ.

SOCKET 0 = Data ważności

image.png

image.png

Konwerter na strefy czasowe do kiedy ważny jest pet który masz w EQ...

Opublikowano
1 godzinę temu, opalejr napisał:

To proszę sprawdź konto opalejro welnes i powiedz gdzie ten pet ...

I najważniejszą kwestią to dropy,  już zdążyłem wyczytać że nie tylko ja o nich wspominam

I juz nic nie piszesz ? Udowodnił ze dostales peta a teraz milczysz ? 

Opublikowano

Pewnie dlatego że nie każdy spędza 24/7 przed forum czekając na odpowiedz ??

WEles, pet mój błąd o_O

Pet jest po prostu w EQ i trzeba go założyć, a ja sądziłem że jest dodany po prostu na stałe, tak więc przepraszam za spam o tym.

Móglbyś tylko zajrzeć w wolnej chwili i nawet na PW napisać o co chodzi z dropami, wszyscy gramy za granicą może cos blokujecie? Odezwij się na PW to może się spotkamy w czasie jakimś i postaramy się to ogarnać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...