Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spotify

CHERUB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Mam pytanie, planuję sobie zakupić konto na spotify. Wiem, że mogę kupić na spotify normalnie, ale widziałem też, że są na allegro w cenie np 12 złotych za 3 miesiące użytkowania. Czy lepiej kupić normalnie na stronie? 

Opublikowano
16 minut temu, CHERUB napisał:

Hej,

Mam pytanie, planuję sobie zakupić konto na spotify. Wiem, że mogę kupić na spotify normalnie, ale widziałem też, że są na allegro w cenie np 12 złotych za 3 miesiące użytkowania. Czy lepiej kupić normalnie na stronie? 

Widziałem podobne aukcje i przeczytał dwa razy dokładnie treść ogłoszenia.

Po zakupie otrzymujesz login i hasło do konta!

Co oznacza że dane są wysyłane z automatu i nie tylko ty je dostajesz. Radziłbym Ci zakupić przez oficjalną stronę/w kiosku lub od zaufanego sprzedawcy za rozsądną cenę.

Opublikowano

Oczywiście pomijając to co napisał przedmówca (bo w pełni się zgadzam), warto pamiętać, że Spotify oferuje zniżkę dla studentów - nie wiem czy się łapiesz, ale jeśli tak to warto skorzystać. ;)

Opublikowano

Lepiej kupić normalnie, tak to co trzy miesiące musisz od nowa robić playliste, żeby móc dodawać, tracisz taką fajną opcję jak sugerowane piosnki. No chyba, że tego nie używasz to wyjdzie taniej xD

Opublikowano

Jestem studentem i chyba właśnie kupię z tą zniżką, ale zastanawiam się jeszcze nad Tidalem

Opublikowano
Dnia 29.05.2018 o 21:08, Marchwj napisał:

Lepiej kupić normalnie, tak to co trzy miesiące musisz od nowa robić playliste, żeby móc dodawać, tracisz taką fajną opcję jak sugerowane piosnki. No chyba, że tego nie używasz to wyjdzie taniej xD

Nie musi robić co 3 miechy nową playlistę, wystarczy że sobie kopiuje link swojej playlisty i zapisuje na nowym koncie, ale fakt faktem po co tak robić, skoro lepiej normalnie na swoim koncie kupić premium. :>

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ogarnij sobie kogoś, lub więcej osób(max 5.) i weź Spotify Family. Kosztuje 30zł/msc więc np. 3 osoby / 30zł masz premium za 10zł/msc :)

Nie martw się że nazwiska będą inne, tylko podajcie ten sam adres mieszkania.

Pozdrawiam.

//a teraz jeszcze jest chyba promocja, że jeżeli będziesz miał pierwszy raz premium to za 9zł masz chyba 3msc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...