Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Easy] Regoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tylko chciałabym przypomnieć, że wypadałoby się zachowywać chociaż w miarę sensownie - kieruję to zwłaszcza do @Reyaver i @.Avixon., ale też do całej reszty.

Druga sprawa - drogi autorze tej zapowiedzi, skoro ją tu wrzuciłeś, to powinieneś jakoś się zachowywać w swoim temacie - zatem jeśli dalej będziesz pisał tu o życiu prywatnym innych osób lub też o innych rzeczach kompletnie niepowiązanych z serwerem, to po prostu zapowiedź, czy też późniejsza prezentacja, zostanie wyrzucona. Zajmujmy się tu tylko i wyłącznie tym serwerem i kwestiami, które mają z nim jakiś związek.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź] Regoria.pl [Easy]
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

v8cKXqP.png

A więc zamknięta beta dobiegła końca, dziękujemy wszystkim którzy brali udział w becie, którzy byli aktywni, wykryli błędy/bugi, dali swoje propozycję odnośnie serwera. Tacy gracze zostaną odpowiednio nagrodzeni na starcie serwera. Aktualnie będziemy naprawiać błędy z bety, oraz przenosić pliki na oficjalną maszynę. Generalnie szykowanie wszystkiego do startu.

Także chcemy zachęcić każdego już w ten piątek o godzinie 20:30! Na oficjalny start serwera Regoria. Zbieraj ekipę, stwórz gildię, wbijajcie na Regorię!

Klient - Będzie dostępny w czwartek pod wieczór.

Rejestracja - Również będzie otwarta w czwartek pod wieczór.

Zapraszamy wszystkich na nasze forum serwerowe, oraz TeamSpeak: entrone.pl

Widzimy się na starcie 25.05.18 - Godzina 20:30! 

Pozdrawiamy Team Regoria.pl

Opublikowano
13 godzin temu, Reyaver napisał:

Tak samo jak twoja interpunkcja. Ciekawi mnie, jak bardzo Twoja "sytuacja życiowa" musi być tragiczna skoro liżesz dupkę złodziejowi. No ale cóż, zasady są proste: Kto popiera złodziei i złodziejstwo, sam jest złodziejem w pewnym stopniu. Gdybym miał się utrzymywać z forów to bym dawno zdechł z głodu, bo wymogi mam duże od "współpracowników", zleceń biorę bardzo mało; a od 1 czerwca (już tak bardziej "oficjalnie") zleceń nie będę brał wcale, tylko okazyjnie raz na ruski rok po znajomości (np. Hoperowi). Bo potem wychodzą takie akcje pojebane jak z tym autystą, że musiałem za niego się pucować a i tak jeszcze zamiast mi loda zrobić w podzięce to gość jeszcze wyzywa, bo się "odwróciłem" od niego. No dziwi się, skoro wisi mi kasę. A dzieci Twojego pokroju i tak będą mu dupsko obrabiać, htfu na Ciebie, bo już sił człowiekowi brak do takich jednostek specjalnego traktowania. No ale dopóki będziesz dobrze się do niego 'przymilał' to nie będziesz przez niego wyzywany. ^^

Bez pozdrowień, randomie.

Chłopie co ty wgl piszesz szukasz atencji wyzywając mnie? czy co?

Opublikowano

^panu wyżej to też podziękujemy, bo ma jakiś okres albo wylew płynu mózgowo-rdzeniowego i proponuję wymianę chłodnicy mózgowej bo piszesz jakieś.. bzdury które nie mają za grosz sensu. I gdybyś chciał zauważyc, nie robię żadnego hejtu w stronę serwera, bo to nie jest w porządku. Tylko po prostu napisałem co o tym myślę, prawda?

Te same dungeony? :P Owszem są standardowe, ale również są nowe.

^tak, te same dungeony. Przyjrzyj się innym serwerom, przejrzyj te wszystkie nowo startujące serwery, lub te które wystartowały tydzień lub dwa wcześniej. Spójrz dokładnie na mapy i na dungeony, praktycznie są takie same, jednak zmienione jest tylko ich przejście, ewentualnie może i resp bossów i metinów

Opublikowano
1 godzinę temu, KaPi666 napisał:

^panu wyżej to też podziękujemy, bo ma jakiś okres albo wylew płynu mózgowo-rdzeniowego i proponuję wymianę chłodnicy mózgowej bo piszesz jakieś.. bzdury które nie mają za grosz sensu. I gdybyś chciał zauważyc, nie robię żadnego hejtu w stronę serwera, bo to nie jest w porządku. Tylko po prostu napisałem co o tym myślę, prawda?

^tak, te same dungeony. Przyjrzyj się innym serwerom, przejrzyj te wszystkie nowo startujące serwery, lub te które wystartowały tydzień lub dwa wcześniej. Spójrz dokładnie na mapy i na dungeony, praktycznie są takie same, jednak zmienione jest tylko ich przejście, ewentualnie może i resp bossów i metinów

Niestety ale kilku map, nie było widać na żadnym serwerze. :P 

Opublikowano
4 godziny temu, KaPi666 napisał:

Ja żadnego okresu nie mam może ty masz ;v.Mogę się wypowiadać w tym temacie i jest wolność słowa "Ola" nie znosi już mojego hejtu w jego stronę atakuje go wszędzie gdzie doda swoje 3 groszę więc jak nie wiesz o co chodzi nie wtrącaj się żegnam :)

Opublikowano

tęsknie za starym metinem :v 

ale wbije obczaić, a nóż coś zarobie dropiąc ;) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Padnie czy nie... Każdy serwer prędzej czy później PADA każdy bez wyjątku albo robi się vol. 2... Zawsze tak było, jest i będzie. Podoba mi się to, że jest w klimacie starych dobrych easy/med. Nie ma narąbana nie wiadomo ile nowości, autorskich systemów i bóg wie czego.. Po prostu stary dobry easy/med. Nie ma co drążyć tematu. 

Osobiście właściciela ani nikogo z ekipy nie znam mimo to zagram, bo podoba mi się serwer i to co się na nim znajduje.... Co do reszty się zobaczy, gram dla Funu, nie dla zarabiania kasy czy płakania bo serwer padł... Gry to dodatek do naszego życia nie na odwrót. Pozdrawiam wszystkich napinaczy ;)

Opublikowano

ja rozumiem, że dajecie już każdemu śmietnikowi dawać prezke tutaj, żeby jakakolwiek aktywność była, ale no bez jajec

na chuj asfen stawiasz te pierdolniki jeden po drugim jak i tak to zaraz sie wypierdoli, wg jaki był ostatni zapowiedziany serwer na mpc który sie utrzymał przez dłuższy czas i sie nie wyjebał?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
13 godzin temu, Arroo #prowo napisał:

tęsknie za starym metinem :v 

ale wbije obczaić, a nóż coś zarobie dropiąc ;) 

Dzięki zapraszamy!

12 godzin temu, Rebelde<3 napisał:

Padnie czy nie... Każdy serwer prędzej czy później PADA każdy bez wyjątku albo robi się vol. 2... Zawsze tak było, jest i będzie. Podoba mi się to, że jest w klimacie starych dobrych easy/med. Nie ma narąbana nie wiadomo ile nowości, autorskich systemów i bóg wie czego.. Po prostu stary dobry easy/med. Nie ma co drążyć tematu. 

Osobiście właściciela ani nikogo z ekipy nie znam mimo to zagram, bo podoba mi się serwer i to co się na nim znajduje.... Co do reszty się zobaczy, gram dla Funu, nie dla zarabiania kasy czy płakania bo serwer padł... Gry to dodatek do naszego życia nie na odwrót. Pozdrawiam wszystkich napinaczy ;)

Zapraszamy! :)

Zapowiedź od Arexxxa! KONKURS SM! ZAPRASZAMY! 

https://www.youtube.com/watch?v=8SFc6vJfjq4

Opublikowano

Żeby po części odzyskać zaufanie mógłbyś włączyć IS dopiero 2/3 dni po starcie. Gracze sami ocenią czy da się tu coś zrobić bez is i czy to serwer który jest zrobiony pod IS :) A te "zapewnienia" od twojej osoby naprawdę są o kant dupy rozbić, ponieważ tak jak wyżej wspominali na ts3 też mówiłeś takie teksty więc wszytko wyjdzie w praniu ;) Zajrzę i ocenię, a innym polecam to samo zanim zaczną  NAPIE****** na MPC ... Po prostu jak wam żal że odpali is w 1 dzień dzieci go kupią i sobie go zamknie to jego sprawa. Jak chcecie zarobić zróbcie to co on lub łapcie się za uczciwą pracę a nie patrzycie to cudzej kieszeni ;) Pozdrawiam <3 

Opublikowano

Od dawna twierdze, że powinna być jakaś selekcja tych prezentacji, który to już serwer Asfena? Co tam było już w przeciągu pół roku Setoria, Elantros teraz ta Regoria? Mam nadzieje, że niczego nie pominąłem. Nie wypali tak jak inne jego serwer. Serdecznie nie polecam.

Opublikowano
16 godzin temu, Silver™ napisał:

[...] wg jaki był ostatni zapowiedziany serwer na mpc który sie utrzymał przez dłuższy czas i sie nie wyjebał?

Asfena? Elantros, bez kappy. Stał miesiąc (na cztery raty).

Opublikowano
1 godzinę temu, VeltaR napisał:

Od dawna twierdze, że powinna być jakaś selekcja tych prezentacji, który to już serwer Asfena? Co tam było już w przeciągu pół roku Setoria, Elantros teraz ta Regoria? Mam nadzieje, że niczego nie pominąłem. Nie wypali tak jak inne jego serwer. Serdecznie nie polecam.

była selekcja, ale jakbyś sobie spierdolił forum z kilkoma k online do ledwo 100 to już wszystko byś przepuszczał

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
8 minut temu, Silver™ napisał:

była selekcja, ale jakbyś sobie spierdolił forum z kilkoma k online do ledwo 100 to już wszystko byś przepuszczał

Imo właśnie przez przepuszczanie takiego gówna i lagi to forum funkcjonuje tak jak funkcjonuje.

Opublikowano
3 godziny temu, ZielonoMii napisał:

No na te czasy nawet fajnie sie prezentuje serwerek, może coś z tego być. Polecam! :) 

Dzięki zapraszamy! :)

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Easy] Regoria.pl
Opublikowano

Oczywiście nie polecam :) Asfen stawia co chwile gownoserwery a administracja tego zalosnego forum pozwala aby takie gowna się tu znajdowały @Aive

Opublikowano
52 minuty temu, Resso. napisał:

Oczywiście nie polecam :) Asfen stawia co chwile gownoserwery a administracja tego zalosnego forum pozwala aby takie gowna się tu znajdowały @Aive

Dzięki za pozytywny komentarz! :)

Opublikowano

Polecam, sam co prawda nie zagram, mam nadzieje że tym razem naprawdę poprawiłeś te błędy bo jakieś napewno były ;D Ogólnie prezentacja mi się podoba a w grze nie byłem więc nie mam się do czego przyczepić. 

Opublikowano
13 minut temu, *VideCuiFide* napisał:

Polecam, sam co prawda nie zagram, mam nadzieje że tym razem naprawdę poprawiłeś te błędy bo jakieś napewno były ;D Ogólnie prezentacja mi się podoba a w grze nie byłem więc nie mam się do czego przyczepić. 

Dzięki. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...