Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić te efekty?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Efekt różu to InstaColor, a ta halucynacja RGB Shift (przesadzony efekt 3D) - obie te rzeczy możesz zrobić na https://photomosh.com/ (w troszkę biedackiej wersji)

Opublikowano

Co do tego pierwszego to wiem że przypomina to efekt z instagrama ale wydaje się 3x mocniejszy.

Pisze gdzieś jak takie zrobić w photoshopie?

Opublikowano
2 godziny temu, SlimPtr napisał:

Co do tego pierwszego to wiem że przypomina to efekt z instagrama ale wydaje się 3x mocniejszy.

Pisze gdzieś jak takie zrobić w photoshopie?

Jak chcesz wzmocnić efekt to możesz albo większą siłę dać, albo nałożyć DuoTone (tylko ustaw odpowiednie wartości kolorystyczne). Zapewne ludzie robią to w PS i mają na to sposób, no ale..

Ja jestem amatorem, do nakładania takich efektów używam właśnie tej stronki (znalazłem przypadkiem). To będziesz musiał poczkeać na kogoś bardziej zaawansowanego, bo PhotoShopa używałem 4 razy, z czego 3 z poradnika, a w 4 przypadku dodawałem tylko napis z maski, a było to z 3 lata temu, może z 4.

Opublikowano
1 godzinę temu, Aive napisał:

1. Może po prostu nowa, różowa warstwa ze zmienionym trybem mieszania i kryciem? Może @Yaboku podpowie bardziej konkretnie ;)

Pobaw się z mapą gradientu, jej kryciem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...