Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DE][International] Aeldra.net

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem Ci, że miałem trutkę 54śr i 12int. Jakiś typ pisał na czacie, że szuka 52śr+ czystą i daje 500kk, powiedziałem mu, że mogę nawet za 400 sprzedać to się uparł, że czystą chce

EDIT: Chyba już wyczaiłem, da się dodawać te dodania z kostiumów/nakładek na zwykłe itemy? W sensie np bon 12siła, jakieś nieumarłe itd(takie jak wchodza normalnie w broni)

Opublikowano

No ja to szczerze nie mam pojęcia. Dla mnie to jest tego wszystkiego tak naprawdę za dużo.. wszędzie jakieś bony idzie mieć na coś o.O Serwer tak jak pisałem wyżej - jeśli ktoś gra 4fun to polecam, ale jakbym miał tak grać tutaj by nie wiem.. szykować się na jakieś walki na max lvl'u to to jest porażka o.O A przepaść jaka jest między 90+ a 105/115 to jest poezja i beznadzieja jednocześnie dla mnie. Ja swoją główną postać robię do 94 lvl'a aby biologa ino mieć z 92 i 94 i bić to się pobiję z kimś na podobnym poziomie bo tych co '' tryhard'ują '' to nawet nie ma co dotykać xD  No ale to jest tylko moje zdanie xD

• 2 tygodnie później...
Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Ja zacząłem grać dzisiaj (znudził mi się valium) i powiem, że to jest poezja jak się przyjemnie gra z tymi wszystkimi usprawnieniami, najbardziej mi się podoba ten system co był na metin2.global, że nie musimy buffa robić tylko mamy pieczęć z buffem w eq i ona przywołuje buffa. Do tego itemshop na zawsze a nie jak na polskich serwerach czasowy xD i przede wszystkim zajebista wyszukiwarka itemów na sklepach najlepsza jaką kiedykolwiek widziałem poza tym jak mamy premium to możemy wyszukiwać ze wszystkich map naraz.

Opublikowano
45 minut temu, 67d64b62d9 napisał:

"... poza tym jak mamy premium to możemy wyszukiwać ze wszystkich map naraz."

O widzisz to ja mam pytanie od razu do Ciebie lub kogoś kto wie - jak mieć status premium? 

Gość 67d64b62d9
Opublikowano
2 minuty temu, Cutler napisał:

O widzisz to ja mam pytanie od razu do Ciebie lub kogoś kto wie - jak mieć status premium? 

o to ci chodzi?

tGI3duK.png

Opublikowano
Dnia 21/09/2018 o 22:34, Cutler napisał:

Aaaaa widzisz... czyli to z IS'a trza kupić ^^ No to już wszystko wiem dziena ^^

400kk na sklepie, godzina dropu :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Abov3 napisał:

400kk na sklepie, godzina dropu :D

Może i godzina, ale trzeba jeszcze wiedzieć co i gdzie dropić xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 10.10.2018 o 16:37, Espex napisał:

O co chodzi z Instict

Jest to system run, który został niedawno odświeżony.

g0Tef.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 7.09.2018 o 15:03, awez napisał:

Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego bronie 75 tylko ze średnimi są sporo warte?

Bronie 75 z jednym bonem aby same srednie 50+ sa drogie bo mozna sobie dolozyc bony jakie sie chce do tych srednich. Na serwerze wystepuja przeciez dodania do broni i zbroi z danym konkretnym bonem. Np Kupujesz sobie trute z 1 bonem 55sr i dokladasz sobie np 12 sily, jakies 20% silny itp. Stad ludzie bonuja tylko same sr.

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jako nowość podam że po tak długim czasie graczy w ogóle nie ubywa.

Mój nick tutaj "FocusPL" wspomogę radą jak by co piszcie. Finansowo to zależy, sam jestem na dorobku.

Serwer po tych wszystkich polskich dziadostwach jest genialnie zbalansowany, cały czas jest co robić.

ps. są wiadomości offline więc piszcie a ja na pewno odpowiem!

imetin_logo.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siema, ogólnie serwer super, łatwo sie wszystko zdobywa, graczy rano lub w nocy jest 1500 wiec w ch*j, w szczytowych godzinach minimum 3tyś online, widać to po chacie, expowiskach, miastach, jest po prostu tłok ale przynajmniej jest z kim grać, zacząłem od wczoraj. Może jest jakas Polska ekipa która gra? chetnie bym sie przyłączył bo samemu nudno.

P4hS6w.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gildia PolishPride w chunjo, rekrutuje graczy, jest nas z 10 aktywnych i są bardzo pomocni + ts3, na tsie siedzi ktos prawie cała dobę.

edit: ip ts3: polishpride.teamspeak3.pl , bez hasła.

5113992856.png

Opublikowano

27 sierpnia zacząłem gierke i do tej pory nie żałuje, gra sie świetnie, każde urozmaicenie sie z czymś łączy, gram niecale 3 tygodnie a jeszcze nie wiem dokładnie co i gdzie sie znajduje, dropi. Człowek odkrywa cały czas pełno nowości, ciekawe eventy, aktualizacje no i najwazniesze... liczba graczy W ciągu dnia: 3tyś. Jeden minus taki to żeby coś osiągnąć trzeba dniami i nocami zapierdzielać...

P4hS6w.png

Opublikowano
9 godzin temu, edosia napisał:

27 sierpnia zacząłem gierke i do tej pory nie żałuje, gra sie świetnie, każde urozmaicenie sie z czymś łączy, gram niecale 3 tygodnie a jeszcze nie wiem dokładnie co i gdzie sie znajduje, dropi. Człowek odkrywa cały czas pełno nowości, ciekawe eventy, aktualizacje no i najwazniesze... liczba graczy W ciągu dnia: 3tyś. Jeden minus taki to żeby coś osiągnąć trzeba dniami i nocami zapierdzielać...

To na tym serwie dropi sie kd z metinów i sprzedaje za yangi NPC-tom? 

BvB////Ac Milan 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 15.09.2019 o 19:03, EL92 napisał:

To na tym serwie dropi sie kd z metinów i sprzedaje za yangi NPC-tom? 

Na niskim lvlu mozna dropić kd np potwora +4, które już coś jest warte lub chodzenie na rippera, dropić przepustki na DC i je sprzedawać i pamiętać o Talizmanach które są niezbędne na jakiekolwiek dungi.

P4hS6w.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...