Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DE][International] Aeldra.net

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dodaje do prezentacji bardzo fajny server aeldra.net. Co prawda start serwera był miesiąc temu, ale klimat serwera bardzo fajny i ogólnie server godny polecenia:D

Ciągle pojawiają się nowi gracze. Dzienna ilośc graczy to około 1,5k

UWAGA: Server posiada system, który automatycznie wykrywa i banuje na 5 dni wiec nie polecam grać na botach.

Linki:

Strona główna:

https://aeldra.net

https://aeldra.net/register

Download:

https://aeldra.net/download

Forum:

https://board.aeldra.net/

Poniżej wstawiam screeny oryginalnej prezentacji.

ALL1_SLICED_01.jpg

ALL1_SLICED_02.jpg

ALL1_SLICED_03.jpg

ALL1_SLICED_04.jpg

ALL1_SLICED_5.jpg

ALL1_SLICED_6.jpg

ALL1_SLICED_7.jpg

ALL1_SLICED_8.jpg

ALL1_SLICED_9.jpg

ALL1_SLICED_10.jpg

ALL1_SLICED_11.jpg

ALL1_SLICED_11.jpg

ALL1_SLICED_12.jpg

ALL1_SLICED_13.jpg

ALL1_SLICED_14.jpg

ALL1_SLICED_15.jpg

ALL1_SLICED_16.jpg

ALL1_SLICED_17.jpg

ALL1_SLICED_18.jpg

ALL1_SLICED_19.jpg

ALL1_SLICED_19.jpg

ALL1_SLICED_20.jpg

ALL1_SLICED_21.jpg

ALL1_SLICED_22.jpg

ALL1_SLICED_23.jpg

ALL1_SLICED_24.jpg

ALL1_SLICED_25.jpg

ALL1_SLICED_26.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na [DE][International] Aeldra.net
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
6 godzin temu, KaPi666 napisał:

dlaczego my nie mamy takich serwerów?

W Polsce jak w lesie, mentalność januszy cebulaków

Opublikowano
Dnia 21.05.2018 o 19:38, CzUcZo. napisał:

Jaki to typ serwera ? 

~Medium

Serwer jak najbardziej polecam. Gra się przyjemnie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też jestem zainteresowany. Jest język polski/angielski w opcjach do ustawienia? :) 

Popykałem dzisiaj, spoko się gra. Jest polski język ale klasycznie ze zbugowanymi znakami. Angielska wersja dużo lepsza. Chyba zostanę na dłużej, jc pw :) Chętnie popykam z kimś

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 13.06.2018 o 16:55, Yoshimitsuu napisał:

I jak panowie fajny serwer , gra troche polaków , jest z kim pograc ? Banuja niby na 5 dni za hacki , sprawdzic mozna ;D

Teraz administracja tak nie banuje :D Polaki grają ale większość to dzieciaki z którymi się nie da dogadać.

Opublikowano
31 minutes ago, HekateTheMagic said:

Jest spolszczenie serwera?

jest od razu wgrane ale nie wszystko jest spolszczone

BvB////Ac Milan 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja tylko dodam, że weszła w życie aktualizacja a wraz z nią został podwyższony lvl do 115 i wiele innych rzeczy z tym związanych.
( Co prawda ja nie jestem zwolennikiem podwyższania lvl'i bo moim zdaniem psuje to grę i zamiast robić jakieś wojny królestw to ciągle wieczne expienie, robienie eq, biologa itd... Natomiast gra w 3 dupy ludzi i serwer pomimo tej aktualizacji uważam za spoko. Jak ktoś ma luźne podejście do gry to może śmiało zaczynać ) 

Opublikowano

W co ładować kasę najlepiej na starcie, żeby podbić dmg? Pas/szarfa/alchemia, może jakieś kostiumy/nakładki?

Opublikowano

No opcji jest sporo w sumie.. Ja przykładowo kupiłem pierwszego peta, dalej zrobiłem sobie pas i dzisiaj kupiłem wierzchowca i fryzurke tygodniową. Za mało czasu mam by jakoś zarabiać więc zbieram w ciągu tygodnia wszystko i potem hurtem wszystko sprzedaje ;p  
Odnośnie pasa no to jeśli masz postać z 90 lvl to nie opłaca się kupować pasa +9 za 300kk od ludzi. Ja kupiłem sobie ulepszacze ( 3x smocza łuska, 3x smoczy szpon i 10 białych pereł ) i sam wytworzyłem pas, a to dlatego że ulepsza się go tak samo jak ebo - małze i kryształy z metków. No ale to tylko moja taka sugestia po prostu ^^ 
Dobrze by było też ten system na F5 sobie z czasem robić i ja się tak zbieram do tego i zbieram ale jakoś nie umiem się zebrać by się tym zająć w koncu xD
Patrzyłem już nawet gdzie można by po prostu yangi dropić ale nie znalazłem takiego miejsca co by się to kalkulowało jakoś.

Opublikowano

Dobra, kupiłem pas za 250kk i kolczyki+9 z przetopami za 430. Ogólnie to widzę, że na niższych poziomach można sobie zarobić na wszystko bez najmniejszego problemu. Biegam sobie na dungeon z orkami i pomiędzy robię księgi misji. Nie wiem czy miałem farta, ale wydropiłem dziś 3 legendarne kamyczki duchowe :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...