Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts.Boxdel.pl - Reaktywacja serwera

podpalacztv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

83fc95b5a38e3.png

Mam wielką przyjemność zaprezentować Wam reaktywacje serwera TeamSpeak3 który nazywa się Ts.Boxdel.pl.
Nasza Administracja to grupa doświadczonych oraz przestrzegających regulaminu osób.
Użytkownicy korzystający z naszego serwera mają gwarancję szybkiej i sprawnej pomocy ze strony Administratorów.

Co oferujemy:
• Ilość slotów: 512
• Serwer jest online: 24/7
• Profesjonalna i miła administracja
• Darmowe kanały Prywatne
• Niskie pingi
• Najlepsze systemy bezpieczeństwa
• Szybka i sprawna pomoc !
• Pokoje muzyczne
Pozdrawiamy i zapraszamy IP: TS.BOXDEL.PL

Opublikowano

@up Tak serwer nie ma nic wspólnego z Boxdelem tak jakby po prostu kiedyś była używana ta domena w momencie kiedy byłem współwłaścicielem serwer, po pewnym czasie dostałem tą domenę. Przejdę na moją ale po prostu chce trafić do tej grupy osób co kiedyś widzę że byłeś na serwerze mogłeś wejść na pomoc i spytać się czemu tak a nie "O nie reklamowanie pod boxdella nob nob nob!" na serwerze siedziało dużo osób moją motywacją wystawiając tu post jest trafienie do ludzi żeby starzy użytkownicy dowiedzieli się o ponownej reaktywacji co ja poradzę że kiedyś właściciel domeny kupił ją chciałbym żebyś patrzył na serwer a nie na domenę ~Pozdrawiam :) 

//Edit Dodam jeszcze że kiedy serwer działał nikt nie mówił o reklamowaniu Boxdelem a jak reaktywuję będąc byłym współwłaścicielem już podchodzi to pod reklamę boxdelem

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...