Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eridor.pl [Medium/Easy] [Dedyk]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera :) można używać exploitów nie mówię tu od multi hacku i innych bajerach. Dmg  hack działa jak chcesz nie kicka jeśli umiesz ustawić. Konto dostało bana za multi hacka którego nie używało ale to nie istotne serwer max na tydzień nie więcej. Główny zarobek to ulepszacze tak ,że siemaneczko.

Opublikowano
6 godzin temu, KastaKlamot napisał:

Nie polecam serwera :) można używać exploitów nie mówię tu od multi hacku i innych bajerach. Dmg  hack działa jak chcesz nie kicka jeśli umiesz ustawić. Konto dostało bana za multi hacka którego nie używało ale to nie istotne serwer max na tydzień nie więcej. Główny zarobek to ulepszacze tak ,że siemaneczko.

Ale to chyba normalne, że hacki były, są i będą. Wprowadziliśmy kilka zabezpieczeń ale nie pisaliśmy, że nikt tego nigdy nie obejdzie.
Jeśli ustawiasz konto na auto clickerze to można się pomylić z multi hackiem ale jednak to wciąż opcja "exp bota" gdy postać expi podczas gdy jesteś afk.

WD7IpkZ.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Działa ,ale jest na pewno mało osób a co za tym idzie nie opłaca się grać :v

Na początku spoko serwer się wydawał ,ale później szkoda gadać ...

Opublikowano

nie macie licznika na stronie .... więc chuj wam w dupe,nie będą ludzie wbijać na serwer gdzie może nie być ludzi .... 

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szybciej wyszedłem niż wszedłem xD pare osób na serwerze :v Włącznie ze mną. Szybiej usunąłem ten syf niż go ściągnąłem, i oczywiście MH i WH odrazu brane było ;) Zabezpieczenia niczym Volvo, znaczy Valve xD 

Opublikowano

Brawa dla idiotów którzy wydali choćby złamany grosz na serwerze skejciora xdddddddddddddddd To gówno nie miało prawa postać nawet miesiąc.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...