Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drakoria.pl [DEDYK][EASY/MEDIUM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki ruch ? :D 10 minut czekania i nic xD  @edit. no w końcu xD ah te lagi serwerowe xD Jedyne co mogę zrobić po zalogowaniu to  postać więc chyba coś poszło nie tak .,

Przechwytywanie.PNG

Opublikowano

Wszyscy tak jedziecie a jednocześnie mówicie o szybkim skoku na kasę z IS. To w takim razie kto wydaje w ten IS, skoro wszystkim się nie podoba? 

Opublikowano

Ja powiem od siebie tak, nie zamierzam bronić serwera ze względu na rangę jaką tam obejmuję. Jest to zwykły admin forum, który ma się nijak do sytuacji na serwerze. Ja na forum staram się nad wszystkim zapanować, ale ja nie odpowiadam za błędy czy stosunek administracji SERWERA do graczy, więc prosiłabym wszystkich śmieszków o zluzowanie majtek z mojej osoby, które mi zarzucają, że promuje ten serwer, a jego status jest coraz bliżej upadku. Nigdy nie promowałam tego serwera i nie zamierzam, jeżeli nie wchodzę w skład teamu GRY, a nie forum. Już jeden serwer promowałam, a potem mi się oberwało. Ja mam neutralny stosunek do tego wszystkiego i ani nie będę polecać ani nie polecać, bo to nie mi oceniać, jeśli tam nie gram. 

Nie wiem ile aktualnie jest graczy na serwerze, może 200, może 300, ale na więcej bym nie liczyła ze względu na sponsora (o czym też się dowiedziałam niedawno), który ma wszystko w pompie. 

Zresztą, w administracji na forum można zobaczyć kto wchodzi w skład administracji serwera i wtedy opinie wystawicie sobie sami. Ja tylko mogę dodać, że dopóki Tobiasz się nie ogarnie i nie zrobi tego jak należy to chyba nie opłaca się tam zaczynać grać, bo pełno botów.

Sponsorem jest ten sam ziomek, który sponsorował wszystkie azentisy, navarisy, a teraz klepią dwa kolejne serwery. Nie moja sprawa, ja się po prostu z tego wypisuje. 

Ponoć Tobiasz ma to naprawić, ale czy naprawi? Tego nie wiem. Ja za nikogo nie biorę odpowiedzialności. 

Nawet nie wiem czy aktualnie jest sens trzymać tą prezentacje na forum, bo lada dzień pewnie to zamkną.

To tyle ode mnie w tej sprawie, wciąż pozostaję neutralna. 

wykończę cię jak podatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...