Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting wybrać? - polecane hostingi według użytkowników

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie i dylemat, który hosting polecacie na serwer do 50-60 slotów.

Pragnę stworzyć serwer skyblock, lecz mam dylemat nad dwoma hostingami, a mianowicie hosting TitanAxe oraz Pukawka, może polecacie jeszcze inne z tych co podałem? 

Z chęcią przeczytam każdą waszą opinie o Hostingu, który polecacie.

Dodam, że serwer chcę rozwinąć pod dość sporą ilość dodatków.

Opublikowano

Ja Tobie polecę OVH.PL, jest to jeden z najlepszych hostingów na świecie ;) 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano
2 godziny temu, dawidex335 napisał:

Ja Tobie polecę OVH.PL, jest to jeden z najlepszych hostingów na świecie ;) 

Czy ja wiem czy taki najlepszy, fakt faktem ma przyszytą taką łatkę. ;) (ale znajdziesz inny hostingi vps/dedyków godne polecenia w podobnej konfiguracji i cenie) P.S. Autor chyba poszukuje bardziej hostingów, które oferują już jakiś panel zarządzania serwerem.

Co do tematu, polecam zobaczyć również ofertę firmy LVLUP.pro (zawsze możesz poprosić o jakiś serwer testowy i sam stwierdzić, który hosting Ci najbardziej odpowiada) ;)

Opublikowano

Witam. Możemy Panu zainstalować serwer na kilka dni testów aby Pan przetestował wydajność naszych serwerów oraz funkcjonalność panelu zarządzania. Prosimy napisać na support odnośnie takiego testu a postaramy się jak najszybciej zainstalować taki serwer.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą Minehost.pl

Oferujemy także ofertę indywidualną dla naszych klientów także ma Pan możliwość negocjacji ceny serwera.

Pozdrawiamy, zespół MineHost.pl

Opublikowano

Na pierwszym miejscu polecam TitanAXE.com. Bardzo wydajne serwery, przejrzysty i rozbudowany panel, niska cena (5GB RAM = 37,88zł miesięcznie lub 48,76zł - serwery w pl) oraz świetny support. Sam korzystam od dawna.

Od LVLUP.pro polecam VPSy ze względu na bardzo niską cenę (6GB RAM = niecałe 30zł miesięcznie), ale odradzam ofertę Minecraft bo ceny tych serwerów są bardzo wysokie (5GB RAM = 56,50zł miesięcznie). Dodatkowo mają mało funkcjonalny panel.

Jeżeli chodzi o VPSy to polecam jeszcze OVH.com (6GB RAM = 49,20zł miesięcznie, serwery w Polsce).

Opublikowano

Na Twoim miejscu wybrałbym Titanaxe. 

+Dobre ceny, elastyczna oferta którą można dopasować do siebie, dobre i wydajne maszyny

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

• Marosking zmienił(a) tytuł na Jaki hosting wybrać? - polecane hostingi według użytkowników
  • 1 rok później...
Opublikowano

Titanaxe - ceny, panel, support i oczywiście (pan Paweł) estetycznie wyglądające strony - nie coś takiego jak enderchest czyli lipa.

8aVvxa2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...