Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pierwsza porażka

csNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz 39 poziom, zrobiłeś 4/8/0 i piszesz, że team polaczków i byli chujowi? 11/9/5 jungla i nie pisz, że przegrali Ci grę bo sam się nie popisałeś, a szukanie problemu tam gdzie go nie ma nie jest rozwiązaniem tego, że samemu się zjebało. Enemy team nie był świetny, daliście się zabijać ADC i dlatego przegraliście.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
28 minut temu, Creative napisał:

Masz 39 poziom, zrobiłeś 4/8/0 i piszesz, że team polaczków i byli chujowi? 11/9/5 jungla i nie pisz, że przegrali Ci grę bo sam się nie popisałeś, a szukanie problemu tam gdzie go nie ma nie jest rozwiązaniem tego, że samemu się zjebało. Enemy team nie był świetny, daliście się zabijać ADC i dlatego przegraliście.

no tak oczywiscie kolego, podoba mi sie twoj tok mysłenia. Ale nie wiem czy klilkes w ten link do mojego op.gg bo chyba jestes slepy i głupi że uwazasz ze przyczynilem sie do przegranej. Myslisz ze jak nafeeduja przeciwnika to ja jestem niesmiertelny? To chyba stąd te moje śmierci się wzieły że byłem bezbronny wobec przeciwnej drużyny. Pewnie do nich nalezysz i ich bronisz pozdro !

A CO MA POZIOM DO UMIEJETNOSCI XD????????? We we tam sklej.

Opublikowano
3 minuty temu, KoxowyWoj napisał:

Na twoim miejscu założył bym nowe konto wyexpił do 30 i od nowa rankedy po op.gg widać że grasz na wyższym poziomie niż S5   

problem w tym ze nie chce mi sie :) nie daze szacunku do tej gry. 2 razy mialem platyne i przestalem grac. Teraz nie mam w co to wole sobie z kolegami pograc ale na koncie innego kolegi:)

A jak widać jezeli nie mam kompana do gry w danym czasie to tryharduje samemu

Opublikowano

Widać, że widz twitchowy po odzywkach i toku rozumowania, że team jest chujowy i nic nie masz sobie do zarzucenia:))  Grając na eune zrobiłem 75% WR od placementów do mastera więc tam nie trzeba wiele żeby wygrywać gry. Grasz yasuo i urgotem, czego oczekujesz? Wystarczy champion do snowballu i trochę mózgu, że 90% gier na tym poziomie można wygrać splitem kiedy oni będą mieć arama na midzie. 

Opublikowano
20 minut temu, SugarPotato napisał:

Widać, że widz twitchowy po odzywkach i toku rozumowania, że team jest chujowy i nic nie masz sobie do zarzucenia:))  Grając na eune zrobiłem 75% WR od placementów do mastera więc tam nie trzeba wiele żeby wygrywać gry. Grasz yasuo i urgotem, czego oczekujesz? Wystarczy champion do snowballu i trochę mózgu, że 90% gier na tym poziomie można wygrać splitem kiedy oni będą mieć arama na midzie. 

Chwalisz się czy żalisz? Tym i tym bym z tobą wygrał 1v1.

Ale mnie łapiecie za słówka pewnie jestescie bogami z tej gry. Widz twitchowy no tak, wiesz co? Przytocze ci taki wątek z dzisiaj. Otóź trafił mi się taki co ,,we we" pisał w lobby i wszelkiego rodzaju odzywki związanie z xayoo. Stąd to moje nawiazanie w tym temacie.

Ja nie jestem jednym z was ani jednym z nich. Yasuo Urgot? BEKA CO? Akurat jestem innym typicalem yasuo co jeżeli nie bedzie zadnych przeciwnosci to kazda gre wyciagne. Wy gracie latami w ta gre. Ja max 2 lata calej mojej kariery poswiecilem i osiagnalem pewny poziom jednak on po jakims czasie zmalal bo baaaardzo długie przerwy mialem. Oj napewno jestes najlepszy z tego co piszesz hah xD we we tam sklej

• Yaboku zmienił(a) tytuł na [SS] Pierwsza porażka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...