Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Gość

XenoxMT2.net - World of Fantasy  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xyz Mentos porzucił serwer na rzecz kolejnego Diamonda.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Lajk™
Opublikowano

Kto oczekuje na walke pseudo pro elo administratorów for?

Serwer taki śmiszny troche, reklamowany jako Xenox a wyszedł Kairos. Nie lepiej było to nazwać Kairox?

Opublikowano
27 minut temu, Lajk™ napisał:

Kto oczekuje na walke pseudo pro elo administratorów for?

Serwer taki śmiszny troche, reklamowany jako Xenox a wyszedł Kairos. Nie lepiej było to nazwać Kairox?

ja xD miło popatrzeć jak sobie skaczą do gardeł xDDD

Przepraszam bardzo, ale kurwa skisłam XDDDDDDDDDDDDDDD A U T O R S K I E / N O W O Ś C I 

Przecież takie rzeczy to 5 lat temu były nowością

prez11.png

Przecież tu nie ma zupełnie nic, co mogłoby zachęcić graczy, tak jak na eridorze, a oboje sobie to wypominacie. Jedno i drugie gówno warte. Zdechnie po tygodniu, o ile nie na starcie. 

Nie polecam, nie zagram, pozdrawiam,

Atencjuszka Metinowa. :) 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Strona główna serwera jest już dostępna. Klient serwera pojawi się jutro - natrualnie przed startem, będzie wystarczająco czasu, aby pobrać go przed startem. Oczywiście wraz z opublikowaniem klienta pojawi się odpowiednia informacja w tym temacie, link do pobrania klienta zostanie dodany do prezentacji wraz z odpowiadającym mu skanem.

Opublikowano

Dlaczego "to coś" ma nosić nazwe Xenoxa? Przecież to jest robienie ludzi w chuja już samym tytułem. Ktoś wchodzi na mpc (co raczej rzadko się zdarza), patrzy w publikacje "O, Xenox. W sumie to bym pograł." I co? jakiś gówniany medium na którym nie ma nic ciekawego.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Wymyślenie bardziej oryginalnej nazwy wasz przerosło czy lecenie na wspomnieniach graczy? 

Opublikowano

Hehe , każdy ma negatywne nastawienie do tego serwa a i tak wejdzie.Sam osobiście wejdę  i wyśmieje serwer bo koło xenoxa to nie leżało.

Najlepsze są prezentację tego serwera :v  

Obstawiamy za ile to padnie ? 

ja daje max tydzień , oczywiście nie słuchajcie tego speca olafa od forum  ,będzie wciskał wam kit , że jest wszystko dobrze i serwer się utrzyma.Pewnie ucieknie z serwera    szybciej niż sam myśli :v

Opublikowano

Patrzę Xenox fajnie będzie gdzie grać zaczynam czytać trzeba czytać KU takie WTF czytam dalej po paru sekundach czytania sprawdziłem czy przez przypadek nie wszedłem w prezentacje Kairosa... 

Opublikowano
1 godzinę temu, Fanatic2 napisał:

ZIOMALE CZEMU TUTAJ PISZE ZE STARTUJE  DZISIAJ O 18 A JEST JESCZE INNY XENOX NA INNEJ STRONCE ZE ZA 2 DNI;D http://xenoxmt224.pl/new_s/index.php

Proszę w tej prezentacji nie reklamować jakiś scam-gówien.

Opublikowano
8 minut temu, Reyaver napisał:

Proszę w tej prezentacji nie reklamować jakiś scam-gówien.

A wasz to bardzo legit serwer. xD dobre. Wstawiacie jakiś totalny syf, bazujecie tylko i wyłącznie na marce, jaką jest Xenox, bo nikt normalny, o zdrowych zmysłach na ten serwer pod inną nazwą by nie wszedł. 

@Lord Makin @Aive, zróbcie coś z tymi gówno-reworkami, bo tych xenoxów, gladorów, pandor i innych starych serwerów jest wysyp jak grzybów po deszczu.. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
4 godziny temu, WoLLoW924 napisał:

To już nie to samo

https://www.youtube.com/watch?v=s4tSYYYpVV8 tak mi sie skojarzyło :v

2 minuty temu, Evil Smile napisał:

@Lord Makin @Aive, zróbcie coś z tymi gówno-reworkami, bo tych xenoxów, gladorów, pandor i innych starych serwerów jest wysyp jak grzybów po deszczu.. 

Pytałem się Olki trzy razy, prezka legitna, do niczego się nie przyczepiła. Nie rozumiem o co chodzi.

Opublikowano
2 minuty temu, kopacz12 napisał:

taki easy ze trzeba czytac skile i medale to powodzenia

Medale dropią same, księgi tak samo.

Opublikowano

Ty tylko ze złodziejami współpracujesz?
Ten serwer to typowy scam który jebnie niedługo jak Kairos. Ten serwer z xenoxem nie ma nic wspólnego oprócz podjebanego gui i nazwy.
Nie polecam, na innym forum widziałem, że prezka szybko dosyć została wyjebana za właśnie typowy scam.

WD7IpkZ.png

Opublikowano
42 minuty temu, Skejcior ^^ napisał:

Ty tylko ze złodziejami współpracujesz?
Ten serwer to typowy scam który jebnie niedługo jak Kairos. Ten serwer z xenoxem nie ma nic wspólnego oprócz podjebanego gui i nazwy.
Nie polecam, na innym forum widziałem, że prezka szybko dosyć została wyjebana za właśnie typowy scam.

A co nas obchodzą inne fora? Właściciele forum mogą zrobić z zawartością co tylko chcą. Ja personalnie w dupie mam to śmieciowe forum WOM. ENBYK jest na próbę.

SERWER WYSTARTOWAŁ PLANOWO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...