Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiem jak to ująć. "WTF"?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ludzie, chciałbym się dziś z wami urywkiem mojego życia oraz zapytać o opinię i radę. W sumie nie wiem jak się zabrać za opisanie tego, bo dla mnie sytuacja jest powalona dlatego taka a nie inną nazwą tematu xD OK! Dosyć zbędnego gadania. 

Jestem w związku z dziewczyną od półtora roku. Od 2 miesięcy zaczęła odwalać jakiś szajs. Non-stop siedziała na telefonie, nie chciała zbytnio wychodzić na spacery, oglądać wspólnie filmów itp. ogólnie lekko wyebane w związek. Pewnie w tym momencie pomyślicie "o lol zdradza Cię ziomm". No właśnie taki ch*j xD Czytajcie dalej. 

Zapytałem się po miesiącu co ona robi na tym telefonie bo non-stop tylko pisze i pisze, cały czas słuchać uderzające opuszki palców o ekran. Ona mi odpowiedziała, że pewna dziewczyna z Wattpada (to taka strona internetowa/aplikacja na smartfona do publikacji swoich opowiadań, książek, wierszy, ogólnie całej własnej twórczości literackiej. Była tam dosyć niedawno tzw. ambasadorką czyli moderatorką działu oraz napisała własną opowieść, która zajęła 2 miejsce w topce) zaprosila ją do używania Discorda, bo na Wattpadzie nie przychodzą jej czasem wiadomosci przez to, że Wattpad ma cały czas jakieś przerwy. Więc myślę sobie - no okej, skoro tak jest łatwiej się komunikować to spoko. 

Minął w końcu drugi miesiąc. Myślałem, że to takie no-life'owanie ( no to żem wymyślił) w końcu minie. Myliłem się więc zdjąłem sobie jej blokadę ekranu (codziennie ustawiała nowe hasło, żebym nie przeglądał jej telefonu) swoimi informatycznymi zdolnościami xD (bootloader, twrp, root, kompilacja kerneli to dla mnie bułeczka z masełkiem). Teraz uwaga: wchodzę na discorda a tam profil męski i wszystko napisane jak chłopak, czyli "byłem", "zjadłem" itp. 

Ona udaje chłopaka. Chłopaka geja/homoseksualiste. Wszyscy na tej grupie (tak, grupie. Zaczęło się od jednej osoby a teraz jest grupa) są homo. W sumie nie wiem co teraz zrobić xD Wziąć telefon, rozwalic o ścianę i odejść, czy jednak wyjaśnić sprawę? Jeśli wyjaśnić to proszę o propozycje bo ja nie wiem jak się za to zabrać. Dla mnie to po prostu "WTF" xD

Opublikowano
12 minut temu, !.Szymcio:* napisał:

Na pewno jej nie mów ze grzebałeś w telefonie :D

Dzisiaj wynikła taka sytuacja, że byliśmy na grillu,ona się upiła trochę, zmieniła hasło i nie pamięta jakie ustawiła. Więc zapytała mnie czy potrafię to ogarnąć. Po powrocie do domu od razu zasnęła a ja zlikwidowałem blokadę i przy okazji zobaczyłem co się odwala xD

Opublikowano

Najlepiej teraz szczerze porozmawiać, (ukrywając jakoś buszowanie w telefonie) i wszystko wyjaśnić.

Opublikowano

Ja też sobie robiłem kiedyś jakieś fejkowe konta gdzie byłem kimś innym. Jednak od zawsze czuje się w 100% mężczyzną. 

Nie musisz więc od razu zakładać najgorszych rzeczy. Sam prawdy nie odkryjesz, jedynie rozmowa może pomóc. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Pogódź się z tym że twoja dziewczyna nie jest normalna. Heh nawet nie wiem czy takie istnieją. Widocznie ma jakieś kuku na muniu albo fantazje chuj wie jakie. Najlepiej byłoby z nią porozmawiać szczerze, dlaczego tak się zachowuje dlaczego ma wyjebane w związek i czemu podszywa się pod faceta. I tu uprzedzam pewnie będzie ci próbowała sprzedać jakaś tanią bajkę dlaczego się podszywa, ale kurwa kto normalny tak robi. Rozumiem robić sobie jaja przez krótki czas ale no dwa miechy? Coś ma z głową

Opublikowano
17 godzin temu, ksitka napisał:

Najlepiej teraz szczerze porozmawiać, (ukrywając jakoś buszowanie w telefonie) i wszystko wyjaśnić.

17 godzin temu, 9Jarek9 napisał:

Ja też sobie robiłem kiedyś jakieś fejkowe konta gdzie byłem kimś innym. Jednak od zawsze czuje się w 100% mężczyzną. 

Nie musisz więc od razu zakładać najgorszych rzeczy. Sam prawdy nie odkryjesz, jedynie rozmowa może pomóc. 

2 godziny temu, cola! napisał:

Pogódź się z tym że twoja dziewczyna nie jest normalna. Heh nawet nie wiem czy takie istnieją. Widocznie ma jakieś kuku na muniu albo fantazje chuj wie jakie. Najlepiej byłoby z nią porozmawiać szczerze, dlaczego tak się zachowuje dlaczego ma wyjebane w związek i czemu podszywa się pod faceta. I tu uprzedzam pewnie będzie ci próbowała sprzedać jakaś tanią bajkę dlaczego się podszywa, ale kurwa kto normalny tak robi. Rozumiem robić sobie jaja przez krótki czas ale no dwa miechy? Coś ma z głową

Próbowałem dziś pogadać z nią dlaczego tak robi. Jedyne co usłyszałem to z wielkim wkurzeniem: "i tak nie zrozumiesz, bla bla bla, nie mam ochoty Ci tego tłumaczyć!" xD No cóż spróbuję jutro/pojutrze. Jak to z niej wyciągnę to się podzielę z wami (jeśli kogokolwiek ta chora sytuacja obchodzi hehe). I masz rację @cola! nie ma teraz normalnych dziewczyn. Starsze roczniki są jeszcze okej, ale większość dziewczyn z młodszego rocznika ma nasrane we łbach. 

Opublikowano
8 godzin temu, blacha212 napisał:

Kurwa nareszcie jakiś ciekawy temat w tym skurwiałym dziale. Czekam na opis następnych przygód. 

Nie tylko na Discordzie podaje się za geja, ale też założyła dla Kacpra (takie imię sobie wybrała xD) Snapchata i osobne konto na Wattpadzie gdzie pisze jakieś teksty o homoseksualistach. No i wciąż nie chce powiedzieć dlaczego to robi. Za każdym razem gdy pytam to wybucha kłótnia. Dalej nie chce ze mną szczególnie spędzać czasu tylko non-stop na telefonie pisze. Dosłownie NON-STOP. Wszędzie gdzie nie pójdzie to telefon zawsze przy sobie i pisze. Jeśli w krótkim czasie się nie ogarnie to czas się pożegnać i spierdalać. Będę informować :)

Opublikowano
1 godzinę temu, TroLLu napisał:

dobra pasta, zapisuje na przyszlosc

No fakt, może was to bawić i w to nie wierzycie xD Tylko to jest prawda, a mój związek się sypie :24_stuck_out_tongue:

Opublikowano

Kurwa jeśli ty nazywasz to związek to masz równie dobrze nawalone jak ona xD każ jej wypierdalać teraz już bo takie ciągnięcie bez sensu. Może przejrzy na oczy jak ją zostawisz ale pewnie wtedy będzie się przymilala i przepraszała. Tego kwiatu pół światu

Opublikowano
11 godzin temu, cola! napisał:

Kurwa jeśli ty nazywasz to związek to masz równie dobrze nawalone jak ona xD każ jej wypierdalać teraz już bo takie ciągnięcie bez sensu. Może przejrzy na oczy jak ją zostawisz ale pewnie wtedy będzie się przymilala i przepraszała. Tego kwiatu pół światu

To moja pierwsza dziewczyna więc może dlatego się jeszcze z nią trzymam. Powiedziałem jej, że wypierdalam do swojego domu a ona niech sobie zdecyduje czy nadal chce być "Kacprem" czy jednak sobą. Co te dziewczyny teraz mają w głowach xD

6 godzin temu, xxerorxx napisał:

No to ładnie, to uważaj czasem jakby dziewczyna chciała współżyć żeby role się nie zamieniły. :D

Haha :D

Opublikowano
40 minut temu, Benio21 napisał:

To moja pierwsza dziewczyna więc może dlatego się jeszcze z nią trzymam. Powiedziałem jej, że wypierdalam do swojego domu a ona niech sobie zdecyduje czy nadal chce być "Kacprem" czy jednak sobą. Co te dziewczyny teraz mają w głowach xD

Haha :D

Gdyby cię na przykład zdradzała lub biła, to też byś z tym nic nie robił, bo to twoja pierwsza dziewczyna? Myślenie w taki sposób nie ma żadnego sensu. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Z ciekawości można znać wasz wiek lub chociaż jej? Po prostu ciekawość czy takie numery odwala 'dorosła kobieta' czy nastolatka ^^.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wolen napisał:

Z ciekawości można znać wasz wiek lub chociaż jej? Po prostu ciekawość czy takie numery odwala 'dorosła kobieta' czy nastolatka ^^.

Ona 18, ja 22. Więc to jeszcze dzieciak xD

Opublikowano

Może po prostu to jara ją podszywanie się pod inną płęć, takie małe zboczenie, fetyszek (żart to trzeba leczyć najlepiej w pokoju bez klamek)

A tak serio może ona naprawdę zmienia swoją orientację? Jak widzisz że ma na ciebie wyjebane a z nią przesiaduje całe dnie więc są 2 opcje :

1 : Jest od teraz lesbijka i nie chcę jej spłoszyć więc udaje chłopaka żeby móc z nią dalej konwersować.

2 : Po prostu stara się jej pomóc i to samo co w punkcie wyżej postać chłopaka dodaje jej wiarygodności

DhyEdvI.gif

Opublikowano
10 godzin temu, Hodgy napisał:

Może po prostu to jara ją podszywanie się pod inną płęć, takie małe zboczenie, fetyszek (żart to trzeba leczyć najlepiej w pokoju bez klamek)

A tak serio może ona naprawdę zmienia swoją orientację? Jak widzisz że ma na ciebie wyjebane a z nią przesiaduje całe dnie więc są 2 opcje :

1 : Jest od teraz lesbijka i nie chcę jej spłoszyć więc udaje chłopaka żeby móc z nią dalej konwersować.

2 : Po prostu stara się jej pomóc i to samo co w punkcie wyżej postać chłopaka dodaje jej wiarygodności

To byłoby już całkiem popierd*lone xD

Btw. spakowałem część swoich rzeczy i wróciłem do siebie na miesiąc. Ona oczywiście "dlaczego? zostań, proszę. Zaraz mam urodziny a Ty mnie zostawiasz?". Powiedziałem żeby się ogarnęła, a jak nie to za miesiąc wracam po resztę swoich rzeczy i elo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

o kurwa to jeszcze na tym forum ludzie się radzą nt. związków? @Lord Makin otwieraj flaszke

Dnia 7.05.2018 o 10:19, Benio21 napisał:

To byłoby już całkiem popierd*lone xD

Btw. spakowałem część swoich rzeczy i wróciłem do siebie na miesiąc. Ona oczywiście "dlaczego? zostań, proszę. Zaraz mam urodziny a Ty mnie zostawiasz?". Powiedziałem żeby się ogarnęła, a jak nie to za miesiąc wracam po resztę swoich rzeczy i elo

dobrze ziomek, krótko trzeba z dzieciakami

Dłuższej grafiki się nie dało?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...