Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| OurWorld | Exp:15x Drop:30% | Season 2 | Start : 12.05.2018

Our-World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FireBurst dropi w lt  atlans  niewiem czemu takie ustawienie czy blad no i crasz serva niezalatwiony dzis 2 razy jak narazie warto cos  z tym zrobic pozatem wg. niezle

Pozdrawiam all

Ach bym zapomnial   wywal z ranku staty bo inaczej kazdy bedzie ustawial jak topka  a nie wg. wlasnych potrzeb mojm zdaniem to konieczne !

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
5 godzin temu, Our-World napisał:

Naprawdę nie podajecie żadnych konretnych opinii tylko "zły stan serwera" "takie słabe serwery się robiło 18 lat temu" .

Rób to na "podstawowym poziomie" śmieszy mnie już ta masa ekspertów z tego forum, z takim podejściem jaką prezentuje tutaj część osób to będziecie tylko latać po serwerach i nikt wam nie dogodzi.

Opóźniony start serwera był tylko dla tego że w jednym miejscu zrobiłem literówke przy naprawie statusu/ zmienianiu nazwy GS i zanim do tego doszedłem minęło trochę czasu.

Drugi wielki tragiczny błąd to drop gemstone w dungeon który został wyłączony.

DC były powodowane tym że pliki na s2 wymagają wiekszych zasobów komputera niż s6+ i crashowało CS. (DC POWINNY USTAĆ)

Co do helpera, s2 nie miał wbudowanych helperów ani innych bajerów mimo to załatwiłem klikera który ma być wbudowany w client, więc nie rozumiem czego oczekujecie jeżeli lubicie tą wersje dażycie ją sentymentem to zapraszam.

Proszę samemu wejść na serwer i samemu ocenić, nie sugerować się opiniami z góry pozdrawiam.

Opóźniony start serwera to pryszcz, jeśli była potrzebna korekta - tylko gdzie info???

Mylny drop też się może zdarzyć. Ale dostępność postaci??? - jeśli to nie jest wielbłąd to nie wiem co może nim być.

Co do helpera to udostępnianie czegoś nie dla wszystkich to nie jest błąd kardynalny???

Zrobiłem 96 leveli w ciągu ok 2 godzin. Z tym że dc miałem w tym czasie ok 10 razy, a wcześniej wejść się na serwer nie dało.

Wchodzę na forum i czytam że przez chwilę można było zrobić MG i DL od 1 lvl. Sam nie byłem tak bystry żeby zwrócić na to

uwagę więc pewnie uznasz że to też czepianie się. A ja lubię grać właśnie MG. Wydaje się że 2 dni testowania rozwiązałoby większość

tych "strasznych problemów". Ja też nie miałbym powodów do "czepiania się".

Mimo wszystko powodzenia ale już beze mnie.

Opublikowano

Proponuje wziąć się do porządku za serwer ogarnąć te nie do ciągnięcia , dodać bo tego helpera dla wszystkich,kazde inne banowac i ruszyć jeszcze raz w piątek . Pewnie będzie dużo więcej osób jak zobaczą że od początku dla każdego jest helper

Opublikowano

Wiecie co mnie najbardziei niepokoj server brak info ze strony administracji a server wylonczony to zle rokuje. Jesli chodzi o 2 wczesniejsze wypowiedzi jestem za .

Opublikowano
3 godziny temu, SirKirgo napisał:

Wiecie co mnie najbardziei niepokoj server brak info ze strony administracji a server wylonczony to zle rokuje. Jesli chodzi o 2 wczesniejsze wypowiedzi jestem za .

Info dość mgliste jest na forum serwera. Na dziś ta wersja i serwer rip. Może kiedyś...... na innej wersji.

Opublikowano

Lepiej 3 dni jak 3 tygodnie . Wyszly bledy i jakies dziwne sprawy z dl i mg wazne ze bedzie to naprawione i helper dla wszystkich od poczatku a wiec wole jeszcze raz zaczac bez wtopy ------poczekam         pozdrowienia all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...