Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| OurWorld | Exp:15x Drop:30% | Season 2 | Start : 12.05.2018

Our-World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, SirKirgo napisał:

Jak to jest ja niemoge wejsc bo klijent odpala ale nielonczy z serverem a wiec juz na starcie bede kilkadziesiat lvl w plecy a wkiec  DZIEKUJE za gre tu trzymta sie ludziska

przeciez serwer jest off lol

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez paniki wyszłą głupia sytuacja ale już  wszystko gra zapraszam na serwer..

Ale czytając nie które reakcje to naprawdę można się za głowę złapać :v

Opublikowano

Na serwerze jeszcze nie ma dostępnego bota, niestety trzeba poczekać. FilipXXo wyraźnie jesteś nadpobudliwy, jeżeli tak Cię to boli to nie wchodź na serwer i tyle.

Opublikowano
7 minut temu, Our-World napisał:

Na serwerze jeszcze nie ma dostępnego bota, niestety trzeba poczekać. FilipXXo wyraźnie jesteś nadpobudliwy, jeżeli tak Cię to boli to nie wchodź na serwer i tyle.

Czyli bedzie to wygladac tak, ze kto ma wiecej czasu wypracuje sobie przewage na poczatku o te kilka resow i nie bedzie szans dogodnic top. 

Opublikowano

Przez to zawsze najlepiej zrobić z s6 s2 xD

Widze dobre jajca od samego startu serwera , gemy w devias i dungeonie lecą . Na serwie jest w tej chwili top1 135 lvl , a juz sobie lata i expi DL i MG 100+lv  widać ziomki admina mają sie tu lepiej 

Opublikowano

Od dłuższego czasu można normalnie wchodzić na serwer, dodam jeszcze raz że autoclicker pojawi się na dniach do pobrania.

1 godzinę temu, Uchiha. napisał:

Przez to zawsze najlepiej zrobić z s6 s2 xD

Widze dobre jajca od samego startu serwera , gemy w devias i dungeonie lecą . Na serwie jest w tej chwili top1 135 lvl , a juz sobie lata i expi DL i MG 100+lv  widać ziomki admina mają sie tu lepiej 

Gemstone został wyłączony z dropu dungeon.

MG i DL był dostępny od 1 lvl przez jakiś czas.

Uchicha jedyne co moge pwoiedzieć to to że jesteś dziwnym człowiekiem

^^

Opublikowano
34 minuty temu, Our-World napisał:

Od dłuższego czasu można normalnie wchodzić na serwer, dodam jeszcze raz że autoclicker pojawi się na dniach do pobrania.

Gemstone został wyłączony z dropu dungeon.

MG i DL był dostępny od 1 lvl przez jakiś czas.

Uchicha jedyne co moge pwoiedzieć to to że jesteś dziwnym człowiekiem

^^

Wolę być człowiekiem dziwnym i bezstronnym niż robić ludzi za przeproszeniem w ciula od samego początku . Mg i DL dostępny od 1 lvla przez jakiś czas  genialny pomysł

Opublikowano

Widzę same uzasadnione odpowiedzi , naprawdę jeżeli wam się nie podoba serwer omijajcie go szerokim łukiem. Takie błędy nie mają żadnego rażącego wpływu na przyszłość serwera później tak naprawdę będą bez znaczenia.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cos mnie ominelo ---serv niedziala ---pisza cos o RIP---sporo negatywnych sugestji---  Moze administracja cos wyjasni bo jak widze cisza

Czyzby to co pisza gracze bylo *********************************

pozdrawiam

Opublikowano

Serwer nie rip, crashuje connectserver co jakiś czas a dopiero dotarłem do domu. Można już wejść na serwer.

Opublikowano

widzialem ze nie ma co siac paniki zdarza sie wbijam ;] ciezko teraz o taki serv dlatego nie rezygnuj ;] tylko tego klikera minimalizera ogarnij jak sie ogarniesz ^^

Opublikowano

Już nie powinno być problemów z wejściem do gry.

Link do działającego Clickera - Pobierz (Po uruchomieniu klikamy na browse i wybieramy Main.exe)

Niestety nie będzie on działał u wszystkich, dalej czekam na dllke od liveguarda w której ma być wbudowany clicker .

Opublikowano
18 godzin temu, Our-World napisał:

Już nie powinno być problemów z wejściem do gry.

Link do działającego Clickera - Pobierz (Po uruchomieniu klikamy na browse i wybieramy Main.exe)

Niestety nie będzie on działał u wszystkich, dalej czekam na dllke od liveguarda w której ma być wbudowany clicker .

Gratuluję strzału w stopę. I proszę nie pisz "nie chcesz - nie graj" tylko najpierw pomyśl. Taki stan serwera na starcie bywał 18 lat temu

jak raczkowały pierwsze prywatne serwery. Wiem że to nie takie łatwe postawić  i utrzymać serwer. Nigdy też nie dogodzisz wszystkim,

ale jak już się za coś takiego bierzesz zrób to przynajmniej na podstawowym poziomie dobrze. Tyle mam do powiedzenia :confused:

Opublikowano

Naprawdę nie podajecie żadnych konretnych opinii tylko "zły stan serwera" "takie słabe serwery się robiło 18 lat temu" .

Rób to na "podstawowym poziomie" śmieszy mnie już ta masa ekspertów z tego forum, z takim podejściem jaką prezentuje tutaj część osób to będziecie tylko latać po serwerach i nikt wam nie dogodzi.

Opóźniony start serwera był tylko dla tego że w jednym miejscu zrobiłem literówke przy naprawie statusu/ zmienianiu nazwy GS i zanim do tego doszedłem minęło trochę czasu.

Drugi wielki tragiczny błąd to drop gemstone w dungeon który został wyłączony.

DC były powodowane tym że pliki na s2 wymagają wiekszych zasobów komputera niż s6+ i crashowało CS. (DC POWINNY USTAĆ)

Co do helpera, s2 nie miał wbudowanych helperów ani innych bajerów mimo to załatwiłem klikera który ma być wbudowany w client, więc nie rozumiem czego oczekujecie jeżeli lubicie tą wersje dażycie ją sentymentem to zapraszam.

Proszę samemu wejść na serwer i samemu ocenić, nie sugerować się opiniami z góry pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...