Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] lsmc.pl - Lista serwerów minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 9.04.2019 o 09:45, lukasz7689 napisał:

Moim zdaniem mógł byś zamknąć w nawiasach <center></center> "kapcze"

chodzi mi o to:

image.png

A wyglądało by to tak:

image.png

Dzięki za propozycje, ale wydaje mi się, że lepiej jest captcha po lewej stronie.

Jak więcej osób będzie podobnego zdania to zmienię, ale dzięki za propozycję :)

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

A moim zdaniem to jest za bardzo ubite w pionie - dodałbym przestrzeń nad i pod captchą. Jednocześnie popieram wniosek o wycentrowanie captchy - całość wyglądałaby naturalniej w ten sposób. No chyba, że miejsce po prawej jest przygotowane pod jakiś niewielki box :)

Opublikowano
16 godzin temu, monsune napisał:

A moim zdaniem to jest za bardzo ubite w pionie - dodałbym przestrzeń nad i pod captchą. Jednocześnie popieram wniosek o wycentrowanie captchy - całość wyglądałaby naturalniej w ten sposób. No chyba, że miejsce po prawej jest przygotowane pod jakiś niewielki box :)

oczywiście można kombinować, aby ten formularz nie był aż taki podłużny :) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ładna, schludna. Serwer nie zlewają się ze sobą. Moim zdaniem dobra robota. W przyszłości pomyśl o dodaniu jakiegoś tła i będzie 10/10

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Można prosić o zaproszenie lub nazwę discord? Jak widać podana nazwa w temacie jest nieaktualna.

MikeSik#5658

image.png

Opublikowano

Poza tym że discord nie działa, to jeśli chodzi o tą rekrutację - czym zajmuje się osoba z ekipy oprócz programowania, grafikowania (xD) i podsyłania pomysłów? Jakieś ciekawe zadania?

supreme.gif

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 30.12.2019 o 02:40, Mieeks napisał:

Można prosić o zaproszenie lub nazwę discord? Jak widać podana nazwa w temacie jest nieaktualna.

MikeSik#5658

image.png

Zaproszenie na discord: https://discord.gg/CXSskWA

Dnia 30.12.2019 o 03:17, orzechovsky napisał:

Poza tym że discord nie działa, to jeśli chodzi o tą rekrutację - czym zajmuje się osoba z ekipy oprócz programowania, grafikowania (xD) i podsyłania pomysłów? Jakieś ciekawe zadania?

Oprócz listy robię inne projekty i głównie brakuje mi grafika oraz kogoś kto by się zajął frontendem, bo sam wolę się skupiać na backendzie.

Jakieś małe zadania się zawsze znajdą, ale nie mogę zagwarantować, że są ciekawe. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...