Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Easy/Medium] XenoxMT2.net - World of Fantasy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2. W dziale obowiązują przedrostki

• [Zapowiedź]
  • [Dyskusja]

-------

• [Easy]
  • [Medium]
  • [Hard]
  • [PvP]
  • [4fun]

Czas do: 12:00,

Jeśli nie możesz edytować tytułu napisz go w raporcie lub mi w prywatnej wiadomości.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Ups... napisał:

2. W dziale obowiązują przedrostki

• [Zapowiedź]
  • [Dyskusja]

-------

• [Easy]
  • [Medium]
  • [Hard]
  • [PvP]
  • [4fun]

Czas do: 12:00,

Jeśli nie możesz edytować tytułu napisz go w raporcie lub mi w prywatnej wiadomości.

Jest w tagach.

• Ups... zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Easy/Medium] XenoxMT2.net - World of Fantasy
Opublikowano

Nie mam zamiaru robić awantury o jakiegoś perma, chociaż był niesłuszny. Dopowiem tylko tyle, że chyba pomyliły im się osoby, bo mieli ze mną styczność pierwszy raz, a już takie rzeczy o sobie usłyszałam. 

Zostawiam to tutaj, dowody w jaki sposób traktują tam użytkowników są wystarczające. 

dasd.png

^ Powyżej przedstawiam powód mojego perma. 

Dzień lub 2 później najzwyczajniej w świecie usunęli mi konto, bo w sumie czemu nie. Wolnoć Tomku w swoim domku. Na to już odpowiedzi nie dostałam. 

Screenshot_20180430-025636.png

IMG_20180430_025612.png

Pomijając tę cudowną pisownię... xD Tak skończyła osoba, która przyznała, że działania Administracji są nieodpowiednie. 

Poza tym... Nazywanie "metinową desperatką" kogoś, kogo się kompletnie nie zna? 

asdasd(4).png

Tym oto ssem zakończę moją wypowiedź. 

Do zobaczenia, pozdrawiam Mentosfresh. 

Opublikowano

Na palcach dwóch rąk można policzyć co tutaj jest, a niektóre rzeczy można przedstawić w dosłownie jednej linijce, bo każdy już je zna. Nie polecam.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Co ludzie mają z tymi głowami ze  gotowiec za gotowcem leci to ja nie wierze. Patrząc wyżej na ta administracje to ja podziękuje bo wiem jak to sie kończy jak mają takie podejście co ludzi.

Opublikowano
6 godzin temu, Daj Gryza mmmm. napisał:

Nie mam zamiaru robić awantury o jakiegoś perma, chociaż był niesłuszny. Dopowiem tylko tyle, że chyba pomyliły im się osoby, bo mieli ze mną styczność pierwszy raz, a już takie rzeczy o sobie usłyszałam. 

Zostawiam to tutaj, dowody w jaki sposób traktują tam użytkowników są wystarczające. 

dasd.png

Dzień lub 2 później najzwyczajniej w świecie usunęli mi konto, bo w sumie czemu nie. Wolnoć Tomku w swoim domku. Na to już odpowiedzi nie dostałam. 

IMG_20180430_025612.png

Pomijając tę cudowną pisownię... xD Tak skończyła osoba, która przyznała, że działania Administracji są nieodpowiednie. 

asdasd(4).png

Zapewne wzięli Cię za mnie. xD skoro nawet reygras się pomylił. 

Zapamiętajcie sobie jedno, ja się nie ukrywam, a kont na gównianych serwerach nie robię. Cały czas występuje pod nickiem Sushi i nie zanosi się na zmiany, a jeżeli kiedyś zmieniałam to była informacja o tym, że ja to ja. 

Serwer jak każdy inny, gówno największe, które zdechnie niebawem. xD no i ta doświadczona administracja XDdddddd 

Nie polecam, bo mam taki kaprys. 

Whoa, czekam na wyzwiska od wywłoki. xD

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

SIEMA AZPRIME! :P  DALEJ NA NOWĄ MAZDĘ ZBIERASZ? XDD NIC NOWEGO, PLIKI KURWA PRZERABIA 5 RAZY TE SAME.. :P OD RAZU WIDAĆ ŻE TO AZPRIME, DODAŁ INTERFEJS Z XENOXA I UWAŻA ŻE ZROBIŁ SERWER ROKU PRAWIDZWY XENOX AKA KAIROS, KURWA NEXORIA! :DxD TOSZTO KAIROS ZWYKŁY, Z INTERFEJSEM XENOXA.. :P BOŻE.. TO JA CHOCIAŻ KURWA PLIKI ZMIENIAM, ALE TY AZPRIME MIELISZ, MIELISZ KURWA TO JAK MALIK HAJS! :DxD 

Opublikowano
10 godzin temu, Daj Gryza mmmm. napisał:

dasd.png

IMG_20180430_025612.png

asdasd(4).png

O Tobie już się wypowiadałem i Ci mówiłem o czymś. A co do tego ziomka to wiedzcie, że to jakiś kretyn jest. Niech się pluje tam dalej, może się tym jadem opluje.
unknown.png

10 godzin temu, siemaelopro napisał:

Również nie polecam, pl pod nazwą xenox xD.

Gdzie ty tu PL widzisz?

6 godzin temu, Yoshimitsuu napisał:

Nie polecam , Administracja nieodpowiednia na forum .

5 godzin temu, FireOnly napisał:

Patrząc wyżej na ta administracje to ja podziękuje bo wiem jak to sie kończy jak mają takie podejście co ludzi.

A co z administracją jest nie tak? o.O

4 godziny temu, Evil Smile napisał:

Zapewne wzięli Cię za mnie. xD skoro nawet reygras się pomylił. 

Zapamiętajcie sobie jedno, ja się nie ukrywam, a kont na gównianych serwerach nie robię. Cały czas występuje pod nickiem Sushi i nie zanosi się na zmiany, a jeżeli kiedyś zmieniałam to była informacja o tym, że ja to ja. 

Ta, no na jednym forum miałaś inny nick (ale nie pamiętam na jakim) - styl pisania podobny, sposób obycia, ciężko z miejsca ustrzelić, gdy jest aż 5 możliwości. Dodam, że do tej pory w ACP obok zablokowanego adresu IP (każdy permamentny ban dostaje w gratisie blokadę IP) widnieje notatka "sushi" (nie ja blokowałem).

4 godziny temu, .Avixon. napisał:

SIEMA AZPRIME! :P  DALEJ NA NOWĄ MAZDĘ ZBIERASZ? XDD NIC NOWEGO, PLIKI KURWA PRZERABIA 5 RAZY TE SAME.. :P OD RAZU WIDAĆ ŻE TO AZPRIME, DODAŁ INTERFEJS Z XENOXA I UWAŻA ŻE ZROBIŁ SERWER ROKU PRAWIDZWY XENOX AKA KAIROS, KURWA NEXORIA! :DxD TOSZTO KAIROS ZWYKŁY, Z INTERFEJSEM XENOXA.. :P BOŻE.. TO JA CHOCIAŻ KURWA PLIKI ZMIENIAM, ALE TY AZPRIME MIELISZ, MIELISZ KURWA TO JAK MALIK HAJS! :DxD 

Siemasz Asfen, jak tam elantros? Sądzę, że gówna Twojego pokroju nie powinny mieć prawa do wypowiadania się.

Opublikowano
29 minut temu, Reyaver napisał:

O Tobie już się wypowiadałem i Ci mówiłem o czymś. A co do tego ziomka to wiedzcie, że to jakiś kretyn jest. Niech się pluje tam dalej, może się tym jadem opluje.
unknown.png

Gdzie ty tu PL widzisz?

Ta, no na jednym forum miałaś inny nick (ale nie pamiętam na jakim) - styl pisania podobny, sposób obycia, ciężko z miejsca ustrzelić, gdy jest aż 5 możliwości. Dodam, że do tej pory w ACP obok zablokowanego adresu IP (każdy permamentny ban dostaje w gratisie blokadę IP) widnieje notatka "sushi" (nie ja blokowałem).

Siemasz Asfen, jak tam elantros? Sądzę, że gówna Twojego pokroju nie powinny mieć prawa do wypowiadania się.

Proszę Cię, sam widziałeś co odwalali ze mną i jeszcze ich bronisz? Wiem, że lubisz czasem dupę Administracji podlizać, ale ich w ten sposób nazwać nie można. Nawet Moderatorzy są po mojej stronie, uwierz. 

Opublikowano
6 minut temu, Daj Gryza mmmm. napisał:

Proszę Cię, sam widziałeś co odwalali ze mną i jeszcze ich bronisz? Wiem, że lubisz czasem dupę Administracji podlizać, ale ich w ten sposób nazwać nie można. Nawet Moderatorzy są po mojej stronie, uwierz. 

Tego nie napisałem. Ale ty też przesadzasz i robisz wieś, na cholerę było to drugie konto i piąty raz wstawianie tego samego tematu "dostałam bana"? Chcąc nie chcąc (prowokacja banem), ale zrobiłaś mały burdelik, później po Twoich tematach padła decyzja o odcięciu Cię od forum, tak zarządził Belfegor - ja się muszę pod nią dostosować i dobrze o tym wiesz, bo jestem niżej szczeblem. To Ci napisałem na TS3 i dokładnie to miałem na myśli w tamtych słowach "o tobie się już wypowiadałem". Cytat służył temu, aby wyjaśnić bana tamtego typa, który poszedł się żalić na grupki. Co do Twojego konta to wystarczyło tylko założyć drugie  (po usunięciu), napisać do mnie na PW, a ja bym wyjaśnił sprawę. Napisać 5 postów (w tym dwa tematy) to nie jest wielki problem.

Opublikowano
20 minut temu, Reyaver napisał:

Tego nie napisałem. Ale ty też przesadzasz i robisz wieś, na cholerę było to drugie konto i piąty raz wstawianie tego samego tematu "dostałam bana"? Chcąc nie chcąc (prowokacja banem), ale zrobiłaś mały burdelik, później po Twoich tematach padła decyzja o odcięciu Cię od forum, tak zarządził Belfegor - ja się muszę pod nią dostosować i dobrze o tym wiesz, bo jestem niżej szczeblem. To Ci napisałem na TS3 i dokładnie to miałem na myśli w tamtych słowach "o tobie się już wypowiadałem". Cytat służył temu, aby wyjaśnić bana tamtego typa, który poszedł się żalić na grupki. Co do Twojego konta to wystarczyło tylko założyć drugie  (po usunięciu), napisać do mnie na PW, a ja bym wyjaśnił sprawę. Napisać 5 postów (w tym dwa tematy) to nie jest wielki problem.

Dowody mówią same za siebie. Nie stawaj teraz po ich stronie, bo dostałeś awans, sam doskonale wiesz co się stało. 

Opublikowano
53 minuty temu, Reyaver napisał:

unknown.png

Gdzie ty tu PL widzisz?

1. Skrzynie ucznia

2. karty okey

3. szarfy

4. drop broni exp z ripera

co to ma wpolnego z xenoxem?XD nic poza interface, syf.

Opublikowano

Walić na pysk ten pseudol xD Gówno upadnie szybciej niż powstanie :D 

Zarejestrowałem się na forum i zacząłem wyzywać zwykłego użytkownika, jakąś dziewczynę.

Przez 10 minut nie dostałem żadnego ostrzeżenia dot. obrażania użytkownika forum.

Jakiś gównomod nazwał mnie plebsem więc odpowiedziałem mu, że skopie mu ryj w grze - poleciało ostrzeżenie - nic nie pisałem - poleciał perm.

Widać administracja to szmaciury jakieś i tyle w temacie, nie polecam takiego ścierwa. Nawet strony głównej nie posiadają XDD

PS. Wszystko co piszą o administracji to prawda :D

https://scr.hu/rYljql

///edit

No to widze niezle sie bawią te gównojaki xD jeden na drugiego będzie zwała, ciekawe czy jeden drugiemu także ciągnie :D

207db52f9adef.png

Opublikowano
1 minutę temu, Zubek1995 napisał:

Walić na pysk ten pseudol xD Gówno upadnie szybciej niż powstanie :D 

Zarejestrowałem się na forum i zacząłem wyzywać zwykłego użytkownika, jakąś dziewczynę.

Przez 10 minut nie dostałem żadnego ostrzeżenia dot. obrażania użytkownika forum.

Jakiś gównomod nazwał mnie plebsem więc odpowiedziałem mu, że skopie mu ryj w grze - poleciało ostrzeżenie - nic nie pisałem - poleciał perm.

Widać administracja to szmaciury jakieś i tyle w temacie, nie polecam takiego ścierwa. Nawet strony głównej nie posiadają XDD

PS. Wszystko co piszą o administracji to prawda :D

https://scr.hu/rYljql

Jak obrażasz członków administracji to nie licz, że nie wylecisz z banem szybciej, niż rozpocząłeś Swoją "działalność" po zarejestrowaniu się. Ban by poleciał szybciej, ale lag internetu akurat, feelsbadman. Polecam się na przyszłość. Pora dorosnąć.

Opublikowano

W sumie to sram ci na morde lapsie, a za tego idiote to jeszcze po papie dostaniesz :)
Widać poziom administracji :D Banuje i obraża :D Pozdro downie i życze szybkiego padniecia lapsie

PS. Zabezpiecz sie przed cycem leszczu :)

128ba37db01da.png

//edit

Pozdro dla G*WNOJADA moderatora tego PSEUDOG*WNA  xD
Widać poziom administracji sięga zenitu :D a8b06eabfbb38.png

XD.png

Opublikowano

Od razu wam mówię nie warto wchodzić na ten serwer.

1.Reyaver osoba .która uważa się za pseudo technika forum.Gówno umie w tym temacie widziałem  jego forum ,które  powstało dla "jego" serwera.

Był Administratorem/GM w grze odpowiadał za wszystko co się działo  na forum czy w grze,siedział godzinami nocami na serwerze bo wierzył ,że serwer przetrwa.Prawda jest taka ,że czekał do pierwszej wypłaty potem brak kasy i  odszedłeś z teamu Asfena.

W poprzednim temacie gdzie pisałeś ,że mam się zamknąć więcej się nie wypowiadałem.Dlaczego? Jesteś osobą ,która żyje z robienia forum i nie wierzę  ,że masz jakąś pracę bo siedzisz w nocy a w dzień śpisz ,więc to  odpada całkowicie.Obstawiam ,że żyjesz na utrzymaniu rodziców i to się nie zmieni.Zaraz czk przecież ty chodzisz zaocznie do szkoły o.O, mógłbyś w tygodniu chodzić gdzieś dorabiać żeby mieć swój kwit. Nie wtrącam się ,bo to twoje życie.

2.Jesteś osobą postronną.

3.Serwer nic nowego sobą nie prezentuje  po za tym ,że  zostały dodane jakieś udogodnienia jakie nie były na Xenoxie.

4.Serwer to kotlet ,który padnie po 2 tyg max daje miesiąc serwerowi.

Tyle z mojej strony uważam że osoba pod nickiem Reyaver lub olaf jest osobą nie godną zaufania i nie polecam  kłócić się z nim bo przecież on wie najlepiej.

Mam nadzieję ,że ten serwer szybko padnie a ty potem znowu będziesz się chwalić na FB (współpraca z tym serwerem.)

Na twoim miejscu wziąłbym się w garść i zrobił coś ze swoim życiem ,bo kiedyś w końcu wypierdolą cie na bruk i będziesz spać pod mostem.

Jeżeli mnie zdenerwujesz pseudo techniku to porozmawiamy inaczej. 

Opublikowano
1 godzinę temu, MTsunami napisał:

Od razu wam mówię nie warto wchodzić na ten serwer.

1.Reyaver osoba .która uważa się za pseudo technika forum.Gówno umie w tym temacie widziałem  jego forum ,które  powstało dla "jego" serwera.

Był Administratorem/GM w grze odpowiadał za wszystko co się działo  na forum czy w grze,siedział godzinami nocami na serwerze bo wierzył ,że serwer przetrwa.Prawda jest taka ,że czekał do pierwszej wypłaty potem brak kasy i  odszedłeś z teamu Asfena.

W poprzednim temacie gdzie pisałeś ,że mam się zamknąć więcej się nie wypowiadałem.Dlaczego? Jesteś osobą ,która żyje z robienia forum i nie wierzę  ,że masz jakąś pracę bo siedzisz w nocy a w dzień śpisz ,więc to  odpada całkowicie.Obstawiam ,że żyjesz na utrzymaniu rodziców i to się nie zmieni.Zaraz czk przecież ty chodzisz zaocznie do szkoły o.O, mógłbyś w tygodniu chodzić gdzieś dorabiać żeby mieć swój kwit. Nie wtrącam się ,bo to twoje życie.

2.Jesteś osobą postronną.

3.Serwer nic nowego sobą nie prezentuje  po za tym ,że  zostały dodane jakieś udogodnienia jakie nie były na Xenoxie.

4.Serwer to kotlet ,który padnie po 2 tyg max daje miesiąc serwerowi.

Tyle z mojej strony uważam że osoba pod nickiem Reyaver lub olaf jest osobą nie godną zaufania i nie polecam  kłócić się z nim bo przecież on wie najlepiej.

Mam nadzieję ,że ten serwer szybko padnie a ty potem znowu będziesz się chwalić na FB (współpraca z tym serwerem.)

Na twoim miejscu wziąłbym się w garść i zrobił coś ze swoim życiem ,bo kiedyś w końcu wypierdolą cie na bruk i będziesz spać pod mostem.

Jeżeli mnie zdenerwujesz pseudo techniku to porozmawiamy inaczej. 

Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Polecam przeczytać to, co jest na samej górze prezki. No chyba, że umiejętność czytania ze zrozumieniem jest na bardzo niskim poziomie.

Opublikowano
11 godzin temu, .Avixon. napisał:

Chuj nas twoje wywody obchodzą,wypierdalaj Elantrosa robić.

#Topic

Kairos aka Xenox? xDDDDDDDDDD NAJS POWIEM WAM

Opublikowano
1 minutę temu, Lajk™ napisał:

Chuj nas twoje wywody obchodzą,wypierdalaj Elantrosa robić.

#Topic

Kairos aka Xenox? xDDDDDDDDDD NAJS POWIEM WAM

Dzienki, ja również życzę nam powodzenia.

Opublikowano
2 minuty temu, Reyaver napisał:

Dzienki, ja również życzę nam powodzenia.

Z pewnością się przyda haha 

daj btw limit bo do 2k niedaleko

EJ MENTOS JAK ZAROBISZ TO WPADNIJ DO MNIE NA JAKIE PIWKO CZY COŚ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...