Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Sądzisz O...

No Sound

Co sądzisz o...  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co S?dzisz o Justinie Bieberze

• Nie lubie go,
    • Uwielbiam go, uwa?am ?e jest $?ita$nY
    • Nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja dam wam link do pewnego komixxa :) :

1277141901_by_iCare_500.jpg

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie lubie go za to że za wrzucenie jakiegoś 1 dennego kawałku na yt zrobił taką "karierę"

W ogóle nie umie śpiewać, ubiera się jak pedał a disney zamiast szukać prawdziwych pereł robi z gówna diament

Gdyby która kolwiek wytwórnia zainteresowała się tą kolesiną (filmy) zrobiłaby ona większą karierę od gagi bo ma talent

lastfmred.gif

Opublikowano

To są jakieś dziwne buty... blink.gif spójrzcie na butki ohmy.gif

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Wiesz- Gdyby zabójstwa nie były karalne- to On długo by po ziemi nie pochodził... Takie jest moje zdanie.

Pozdrowienia.

silenceo.png

Opublikowano

Dzajstin Bimber? Ciota jakich mało... A jego "piosenki". Jeżeli to coś co on śpiewa można nazwać piosenkami. Ołłłł bejbe... Ja za taką muzykę dziękuję bardzo. Wolę sobie posłuchać muzyki typu House, Techno.

Opublikowano

Ja tam nie lubię jego muzyki, normalnie uszy mi krwawią...

Ubiera się całkiem w porządku, sam niektóre rzeczy też bym założył, buty też fajne nosi(zajebiste ale cholernie drogie, ~500zł na allegro), ogólnie stylu lipnego nie ma. Ale jego muzyka to porażka na całej linii.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Jest frajerem, nieudolnikiem jednym, ubiera się jak panienka i również tak się zachowuje.

Poprostu go nie trawie.

Opublikowano

Ubiera sie jak pedał, wygląda jak dziewczynka i ma głos jak dziewczynka. Frajer !

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Legenda
Opublikowano

Ja go nie lubie bo jak pierwszy raz słyszałem jego "song" to myślalem że to baba śpiewa i jestz leksza pedałem jedyne co mi sie w nim podoba to to że w Teledyski miał iPhona i Tylko ten iPhone mi sie podobał xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...