Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Sądzisz O...

No Sound

Co sądzisz o...  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co S?dzisz o Justinie Bieberze

• Nie lubie go,
    • Uwielbiam go, uwa?am ?e jest $?ita$nY
    • Nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przeglądając ostanio

www.komixxy.pl

oraz

www.demotywatory.pl

natknąłem się na wiele rzeczy które no nie wiem... "obrażają?" go.. Więc Moje Pytanie: Co o nim sądzicie? i dlaczego go nie lubicie? (piszcie w postach)

No więc ja go nie lubie ponieważ ma damski głos oraz jego wygląd

11.jpg

Opublikowano

Nie trawie tego klienta -.- Zrobili z jakiegoś dzieciaka mega gwiazde, który został wypromowany przez Ushera chyba... Wszyscy go gnojoną gdzie popadnie, fanów ma zapewne tylko pośród otoczenia "hot 13". A jego ubioru już nie będę komentować...

Opublikowano

Nie trawie tego klienta -.- Zrobili z jakiegoś dzieciaka mega gwiazde, który został wypromowany przez Ushera chyba... Wszyscy go gnojoną gdzie popadnie, fanów ma zapewne tylko pośród otoczenia "hot 13". A jego ubioru już nie będę komentować...

+ Ludacrisa :>

Niczym się nie wyróżnia od innych, (poza głosem..) a dziennie na YT odwiedza go kilkadziesiąt tysięcy osób. Disney robi z gówna gówniane gwiazdki (Hannah Montana, Justin Bieber, Demi Lovato)

Opublikowano

4Chan fajnie się wjebał na jakiś portal i zrobił fajną notke o nim ,przerobione foto nawet było(jak Bieber ma w pasczy penisa Ashera - było widać tylko pałe*)

*

czyli nie główkę

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

powinni dla niego wprowadzić zasadę jak w cs: Nie Przeszedłeś Mutacji? Nie Gadaj?!

11.jpg

Opublikowano

Macie tu to zdjęcie. +18.

Zdjęcie nie wykonane przeze mnie

zall.jpg

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Po prostu nie mam o nim zdania <_< ale nie mówię że go "Loffffciam". Gdy widzę jakiś filmik zdjęcie z nim/o nim to od razu się załamuję.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

nie lubie go ;d. glupek wioskowy dla kasy pajaca robi i gitara. pewnie za 3-4 lata wszyscy o nim zapomna, on skonczy szkole i bedzie mial troche kaski ;s.

@co do plejbeku to niezle ;d.

aha i podobno zaczynal kariere na jutjubie ;s. to juz bym wolal jakby dave days byl znany jak on ;s, bo on przynajmniej mutacje przeszedl.

.

Opublikowano

Ja jak oglądałem komixxy to nie wiedziałem o kogo im chodzi, zobaczyłem filmik puściłem do momentu jak zaczął śpiewać i wyłączyłem :). Komixxy i demoty dają mu popularność. Zobaczy o nim obrazek i pójdzie na jutube zobaczy kim on jest i wyświetlenie o 1 więcej jest :). Widzą, że jest bardziej popularny więc robi nowe piosenki pedalskie <^^>.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...