Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co drugie maxować na ninjy?

revenge94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co drugie aktualnie na globalu polskim maxować, wracam do metina nie wiem na jak długo ale po bardzo długiej przerwie i widzę że jest 6 skilli, a nie 5 jak kiedyś. Co po kolei szkolić, zasadzka -> co dalej ?

• Aive zmienił(a) tytuł na Co drugie maxować na ninjy?
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, mam kolejne pytanie.

Mając 30 lvl, rękawicę złodzieja z IS na 30dni gdzie zarabiać na EQ Ninją? Słyszałem coś o alchemii a jak to ma się do zarabiania, na czym polega i czy ninją dam rade na tym zarobić na ekwipunek?

Opublikowano

Myślę, że zwykłe metody zarabiania, typu bicie metinów znasz, więc to pominę.

Jeśli chodzi o alchemię, to od 30 poziomu ze wszystkich moobków dropią odłamki (tylko najpierw musisz odwiedzić alchemika). Ich czas trwania to 24h, więc generalnie najlepiej nie trzymać ich zbyt długo. Poza tym jeśli masz aktywną misję od alchemika, kiedy złapiesz ich 10 do eq, połączą się w item, którego już nie sprzedasz - więc trzeba je w miarę na bieżąco przekładać. Ich cena, kiedy ostatnio grałam, wynosiła ok. 100k/sztukę, ale że nie gram już ponad rok, to musisz sprawdzić sam - na pewno w m1 ich pełno.

Nie wiem, jakie masz eq, ale jako że grasz ninją, odłamki powinny być w miarę dobrą metodą zarobku. Niemniej jednak musisz zdawać sobie sprawę z tego, że to zdecydowanie nie jest najlepszy wybór, jeśli chodzi o drop i zarobek.

O alchemii więcej możesz dowiedzieć się tutaj:

Opublikowano

Ale gdy nie mam aktywnej misji, tzn wbiłem 30 lvl i ide dropić to będą lecieć z moobków? I wtedy po wydropieniu się nie połączą w to jedno? Czy przy 9 przenosić na inną postać?  Jest jakiś dzienny limit dropienia tych odłamków? Czy można w nieskonczonosc dropić? 

Opublikowano

Wydaje mi się, że dropią i bez misji, ale trzeba byłoby się upewnić - nie jestem przekonana. Stackują się tylko wtedy, kiedy mają dokładnie ten sam czas trwania (z dokładnością do sekundy). Tak, jeśli masz misję, to mając 9 powinieneś przenieść na postać <30lvl. Nie ma dziennego limitu.

Opublikowano

Jakie są aktualnie dobre sposoby na zarobek, oprócz metinów i odłamków smocz. kamieni ?

edit: Zrobiłem buffka tak żeby mieć ciut łatwiej i nie wiem czy mam jakiegoś buga na postaci aczkolwiek pomoc smoka na m1 daje mi z 7,5% a błogo na kilku pkt daje prawie 9% xD Kiedys na m1 pomoc nie dawala wiecej ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...