Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vBYJcje.png

Jesteśmy siecią serwerów z działalnością sięgającą 2013 roku, która po dłuższej nieaktywności wróciła w 2018 roku.

Sieć prowadzona jest przez dorosłe i doświadczone osoby, dzięki czemu gwarantujemy rozgrywkę na dopracowanych serwerach oraz w przyjaznej atmosferze, gdzie nie ma miejsca dla toksycznych zachowań.

Staramy się zadbać o każdy istotny szczegół, aby pobyt u nas sprawiał jak najwięcej przyjemności, przy jak najmniejszej ilości niepożądanych sytuacji.

Mimo bardzo rozbudowanej struktury serwerów, każdy gracz może łatwo opanować korzystanie z większości funkcji dzięki rozbudowanym opisom pod krótkimi komendami lub w intuicyjnych GUI.

Co nas wyróżnia spośród inny serwerów?

Gracze mają realny wpływ na rozwój sieci, poprzez aktywnie kontrolowany system sugestii. Każdy pomysł jest dokładnie rozpatrywany pod kątem przydatności oraz możliwości realizacji, a status oraz ewentualne komentarze do sugestii można obserwować na naszej stronie internetowej.

Adres serwera: mc.energic-craft.pl

Strona internetowa: www.energic-craft.pl

Discord: Energic Discord

FCI7IdR.png

Spoiler

0qni8EN.jpg

Bv03f2M.png

Spoiler

epxJSiy.jpg

NqlaEsd.png

Spoiler

##########################

### SERWER W PRZEBUDOWIE ###

##########################

pGyv7vV.png

Spoiler

5ZWFDXj.jpg

Opublikowano

Reklama nawet dobrze się prezentuje. Zachęca do gry, tylko mam jedno "ale" mało trochę napisałeś o tym serwerze. Wersja wysoka. Odpowiedz mi na jedno. Tam są jakieś działki? Jakie są dostępne prace? Na tym FreeBuildzie jest gamemode, czy gra się na survivalu, bo szczerze mówiąc z tej reklamy nie jestem w stanie wywnioskować tego. Opowiedz mi trochę o tym serwerze, bo nie jestem z nim zapoznany, a w samej reklamie nie ma jakoś dużo napisane.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano

Super serwer bardzo fajne polecam gra sie miodnie administracja wspaniala spolecznosc przecudowna a dla pana @up w punkcie 3 jest napisane ze mozna dzialki kupowac

who cares?

Opublikowano

@Yadomi, dziękuję za opinię.
Co do działek zawarłam to na "plakacie". Działkę można wykupić za małą kwotę (co jest zabezpieczeniem przed graczami typu "wejdę-wezmę działkę-wyjdę").
Freebuild jest w trybie survivalu. Można budować właśnie na działce bądź na otwartym świecie. W przygotowaniu mamy osobną mapę creative.

Prace są różne, od górnika, poprzez murarza i rybaka, po Myśliwego. Raczej standardowe, które umożliwiają zarobek w trakcie zwyczajnej gry.

Wszystko można sprawdzić pod komendami po wejściu na serwer.

• Marosking odblokował(a) ten temat
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer w sobie, jak i tez od strony prezentacji wygląda wspaniale.

Grałem około godziny, i muszę przyznać, że na serwerze panowała przyjemna i miła atmosfera, nawet przy tych siedmiu graczach online :)

Tylko grać, lecz czasu brak :<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziękujemy za miłe słowa ?
Nie mamy dużej liczby graczy - to fakt. Stawiamy na małe grono graczy, ale za to zgrane i bez zbędnej toksyny.

Zależy też w jakich godzinach się gra. W ciągu dnia zwykle jest 20-40 osób.

Mamy nadzieję, że częściej będziesz zaglądać na nasz serwer : )

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na [1.12-1.13][Sieć] Energic
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...