Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Classic DivineWorld.eu [Dedyk] [Easy]

Kubek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 30.04.2018 o 18:58, xMistral napisał:

Co drugi na WH od cyca leci, topka wbita w 12-14 godz :D

Staramy się banować na bieżąco :)

Opublikowano
14 godzin temu, Kubek napisał:

Staramy się banować na bieżąco :)

No nie do konca, fakt nie siedze 24h ale przez 3 dni nikogo nie widziałem oprócz pana (TEST - Szocik)

któremu jak napisałem nazwe typa na WH, gdzie się znajduje i jakie CH,  nwm czy był sprawdzić ale stwierdził że jest czysty, po tym fakcie odechciało mi się grać 

nie pisze tego żeby mieszać serwer lub osobe z błotem, no ale troszke nie fajne siedzieć, grać samodzielnie wiedząc jak druga osoba nie mając ręki na myszcze zostawia nas daleko w tyle

Opublikowano

W ciągu 8 lat nie spotkałem jeszcze serwera metin2 na którym nie działał by jakiś hack. Prawdopodobnie gdyby taki powstał (jest to obecnie nie możliwe) to nie cieszył by się dużą ilością graczy.Co do samego banowania to jest takie przysłowie - "Tak krawiec kraje jak materii staje". i gdyby właściciel serwera zainwestował w bany to prawdopodobnie już by było po nim z powodu małej ilości graczy.:28_hugging:

Opublikowano

Nie no banują to im trzeba oddać. 

Nawet na zasadzie "Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem"

Dostałem bana za stanie w m1 na bsie xD

Jak to napisali "Prawdopodobnie" za wh, bo jak widać nie mają pewności XDDD

Opublikowano
Dnia 7.05.2018 o 18:35, Mikis246810 napisał:

Nie no banują to im trzeba oddać. 

Nawet na zasadzie "Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem"

Dostałem bana za stanie w m1 na bsie xD

Jak to napisali "Prawdopodobnie" za wh, bo jak widać nie mają pewności XDDD

Można się zawsze odwołać.

Dnia 9.05.2018 o 15:08, dumiak98 napisał:

Siemka :)

Ile osób na serwerze?

Administracja aktywna ?

Opłaca się wbijać na serwer?

Cześć, około 500 w godzinach szczytu. Staramy się być aktywni jak najbardziej się da.

Opublikowano
Dnia 10.05.2018 o 16:10, Kubek napisał:

Cześć, około 500 w godzinach szczytu. Staramy się być aktywni jak najbardziej się da.

Odwoływałem się. Właśnie wtedy usłyszałem, że "Prawdopodobnie" XDD bany na domysłach xD

Opublikowano

Wygląda dosyć normalnie, jak każdy... Niczym szczególnym się nie wyróżnia, ale wejdę sprawdzić  trochę te hwangi przypominające stare czasy do mnie przemawiają. 

Opublikowano
Dnia 10.05.2018 o 16:10, Kubek napisał:

Kubek Ciebie zalogowanego akurat ani razu nie widziałem xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten server miałby racje bytu gdyby coś tam było wprowadzane a niestety stawianie po raz setny tego samego ma szybki koniec. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Było do przewidzenia, ludzie prosili o dodanie swoich propozycji a ty że to ma byc classic DivineWorld . To ze jest 2018 do czegos zoobowiazuje , trzeba dodawac nowosci do serwera co pare lat temu byl czymś, teraz jest duzo fajnych rozwiazan i pomyslów co do rozrywki , tu nic nie wprowadziles. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...