Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tryb serwera stworzyć?

NemiYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, Wiem (pewnie) dużo było takich tematów mianowicie jaki NAJBARDZIEJ chciałbyś tryb na serwer do mc? (na ktorym bys gral)

Jeste pomocny ( ͡° ͜ʖ ͡° )

ale nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡° )

• Marosking zmienił(a) tytuł na Jaki tryb serwera stworzyć?
Opublikowano
9 godzin temu, NemiYT napisał:

Wiem (pewnie) dużo było takich tematów

Nie 'pewnie', tylko NA PEWNO.

@topic

Myślę że w tych czasach królują Easyhc (mało trzeba na nim robić, aby dobrze się bawić), fajne są mini gry, ale tutaj bez dużej reklamy nic nie zrobisz.

Opublikowano

Moim zdaniem dobre tryby to Skyblock i FreeBuild, ale z pewnymi innowacjami, eventami itp.  Skyblock z ładnymi wyspami. FreeBuild z ładnymi roadami, działkami itp.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano
11 godzin temu, Yadomi napisał:

Moim zdaniem dobre tryby to Skyblock i FreeBuild, ale z pewnymi innowacjami, eventami itp.  Skyblock z ładnymi wyspami. FreeBuild z ładnymi roadami, działkami itp.

myśle nad skyblock na modach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie powinieneś pójść w oryginalność. Możesz zrobić serwer z działkami i jako oryginalny element zrobić tak, aby rozgrywka toczyła się pod wodą. Mam tu na myśli, aby gracze poruszali się po zamkniętych pomieszczeniach, chroniących przed wodą. Jako działki, możesz zrobić specjalne komory, w których można sobie budować. Na serwerze, możesz umieścić strefy, gdzie można wyjść po za pomieszczenia chroniące przed wodą i normalnie pływać w wodzie. Dodatkowo niedługo wyjdzie wersja 1.13, więc dzięki temu masz więcej możliwości.

Opublikowano

Coś w stylu Survival+Rpg, czyli małe questy, specjalne bronie, amulety typu speed 2 na kilka minut itd.

Opublikowano

Myślę że jakiś RPG + mocno rozwinięte profesje do wyboru (Kowal, rzemielśnik itp) to było by coś. Nie duże questy, proste lore na pewno by się przyjeło :)

335414.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@pp3623 @Blackovskyy Chyba zrobie takie z modami a co do @ThePoc to możliwe że jak kupie bungeecord i znajde osoby zeby pomogły w zrobieniu serwera

Opublikowano

@Tobidev ale to bym musiał plugin pisać lub coś bo takiego publicznego to słabo :// a i tak już mam robotę z grą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...