Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alty minecraft.

Terczik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję strony na której mógłbym zakupić tak zwane o ile się nie mylę "alty".

Czytałem o tym że można kupić premkę za 5 zł około.

Siostra chciała sobie kupić ale jak można zaoszczędzić trochę to bym prosił link ^^ 

Opublikowano

Nie polecam ci zamieszczać linków do podejrzanych stron, bo może być to strona z wirusami itp. i możesz zostać ukarany (najlepiej usuń ten link, bo wygląda mi on na jakiś podejrzany). Jeśli chce kupić Minecraft tanio to polecam sprawdzić gdzieś sobie na allegro lub od zaufanej osoby itp.  bo kupowanie przez jakieś alty, bitcoiny nie jest moim zdaniem opłacalne. A i z góry uprzedzam to nie jest forum gdzie można handlować grami lub czymś tego typu, mówi o tym §5 podpunkt 10 regulaminu forum. @HardMCore link do tej strony nie działa.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano

Niestety z bad gateway nie wiem jak pomóc, ten błąd również często mi się pojawia i raczej jest związany z hostingiem. Czytałem, że może zostać on spowodowany wirusami, ale nie sądzę aby to było to, bo na telefonie również mam czasami Bad Gateway. Po prostu wyślę ci tutaj treść tamtego tematu:

Witajcie.
Z tej strony Blackovskyy. Chciałbym przedstawić wszystkim nowy sposób na minecraft premium, sposób jest legalny, jednak dużo os. go nie zna. Na czym on polega? Tego za chwile się dowiecie.
Do tego sposobu potrzebujemy konto paypal, i ok. 1$ (dolara) na koncie ponieważ tyle kosztuje konto.
1. Wchodzimy na stronę https://alts.chearful.ninja/
2. Wybieramy opcję Full Email Acces (Unmigrated)
3. Zakupujemy.
4. Migrujemy premium jak na filmie (końcówka) https://www.youtube.com/watch?v=8ROC-qLep78
Ps: Na filmie podana jest inna strona, lecz jest to aukcja autora filmu, a tutaj oficjalna.
Ps2: Na kanale Buzkaa i Pjonteg są filmy jak to zrobić, lecz postanowiłem napisać poradnik bowiem dużo os. zapewne tego nie wie i dalej wydaje po 100 zł na konto premium, lub kupuje od innych os. po 20 zł i te os. na tym zarabiają. Sposób całkowicie legalny, rozpowszechniony od ok. tygodnia. Pozdrawiam i miłego dnia.
Tutaj migrujemy konto: https://account.mojang.com/migrate

Opublikowano
2 godziny temu, ZwykłyK napisał:

premki za 30zł są oszustwem. 

nie sa

kupujesz niezmigrowane konto za kilka dolarow, migrujesz i masz pelny dostep, bez mozliwosci straty

k3HeXgc.png

Opublikowano
40 minut temu, ZwykłyK napisał:

Założysz się? Mam znajomego który w tym siedzi, i jak on to powiedział "Wszystko można ukraść". Te strony które faktycznie oferują dostęp do klucza tak, ale sam email nie wystarczy.

ok

zalozmy sie, wzywam eksperta pana @m1ste

k3HeXgc.png

Opublikowano

@ZwykłyK - skoro osoba niezemigrowała premki przez 3 lata to chyba nie żyje czy coś. Bez TID nie odzyskasz konta, ja po sprzedaniu 2k unmigratedow, musiałem dać 5 zamienników. Inne sklepy też daja zamiennik. A takie sklepy to po co mają oszukiwać? Znajdź jakikolwiek dowód na to, bo obstawiam że nigdy w takim nie kupowałeś. Konta które się sprzedaje i tak nie są ludzi którzy je sprzedają. Przy zakupie dostajesz wszystko do migracji nick:email:pass więc na luzie możesz migrować. @Terczik @HardMCore - kupowanie na takich stronach nie ma sensu bo wspieracie darmozjadów, zawyzajacych cenę.  

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...