Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.
Z tej strony Blackovskyy. Chciałbym przedstawić wszystkim nowy sposób na minecraft premium, sposób jest legalny, jednak dużo os. go nie zna. Na czym on polega? Tego za chwile się dowiecie.
Do tego sposobu potrzebujemy konto paypal, i ok. 1$ (dolara) na koncie ponieważ tyle kosztuje konto.
1. Wchodzimy na stronę https://alts.chearful.ninja/
2. Wybieramy opcję Full Email Acces (Unmigrated)
3. Zakupujemy.
4. Migrujemy premium jak na filmie (końcówka) https://www.youtube.com/watch?v=8ROC-qLep78
Ps: Na filmie podana jest inna strona, lecz jest to aukcja autora filmu, a tutaj oficjalna.
Ps2: Na kanale Buzkaa i Pjonteg są filmy jak to zrobić, lecz postanowiłem napisać poradnik bowiem dużo os. zapewne tego nie wie i dalej wydaje po 100 zł na konto premium, lub kupuje od innych os. po 20 zł i te os. na tym zarabiają. Sposób całkowicie legalny, rozpowszechniony od ok. tygodnia. Pozdrawiam i miłego dnia.
Tutaj migrujemy konto: https://account.mojang.com/migrate

• Marosking zmienił(a) tytuł na Minecraft Premium - jak zdobyć tanio i uczciwie
Opublikowano

rujnujesz biznes dla polaczków xD 

typek swoją drogą 14k $ zarobi z tego więc najs

stronka działa git, sam kupiłem 2 premki dla testu i póki co działajo :v 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano
1 godzinę temu, HardMCore napisał:

W tym chyba nie ma wyboru własnej nazwy użytkownika, a jedynie kupiony nick, tak?

Wszystko możesz zmienić :)

Opublikowano
https://chearful.ninja/intercept?type=blocked&id=1396293&expiry=1518765538&reason=Flare-Check-2

@Blackovskyy

@Blackovskyy

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano
11 godzin temu, spuken94 napisał:

Czyli mogę normalnie mieć swój mail, login, haslo, nick? Bez obaw o bana? Bo jakos nie chce mi się wierzyć, ze to tylko 2 dolce kosztuje.

Tak, jak to zrobić znajdziesz na youtubie.

Opublikowano

Kupiłem właśnie 3 sztuki. Dzięki wielkie ;).

Battlefield 3 Mod

bf3.player-MPCforum.pl:27061
CODMOD: II WŚ

cod.player-MPCforum.pl:27055

Opublikowano
19 godzin temu, Nupp_ napisał:

1. To nie jest legalne.

2. Konta są kradzione.

3. W każdej chwili ktoś może to konto odzyskać.

Nie jest legalne i kradzione? Posiadasz na to jakieś dowody? Nikt nie wie skąd oni mają te konta, konto nikt nie odzyska bowiem masz je do swojego emaila przypisane.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 27.02.2018 o 14:36, Blackovskyy napisał:

Nie jest legalne i kradzione? Posiadasz na to jakieś dowody? Nikt nie wie skąd oni mają te konta, konto nikt nie odzyska bowiem masz je do swojego emaila przypisane.

Ja mam dowód na to, że są kradzione. Sprzedają konta z rangami na serwerach typu Hypixel, chyba ten argument wystarczy :) 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano
13 godzin temu, dawidex335 napisał:

Ja mam dowód na to, że są kradzione. Sprzedają konta z rangami na serwerach typu Hypixel, chyba ten argument wystarczy :) 

A skąd wiesz jak je zdobyli? Mogą to być migrowane konta które posiadały takową rangę... Wiele konto pochodzi z Ameryki, a tam ludzie kupują rangi na hypixel bo jest to ich "narodowy" serwer. 

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 6.05.2018 o 05:41, Blackovskyy napisał:

A skąd wiesz jak je zdobyli? Mogą to być migrowane konta które posiadały takową rangę... Wiele konto pochodzi z Ameryki, a tam ludzie kupują rangi na hypixel bo jest to ich "narodowy" serwer. 

A może jest współzałożycielem? :D

Strona działa :P 

2 godziny temu, Kobialy napisał:

stronka nie działa 

• 1 rok później...
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...