Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwani Budowniczowie , Dobry Programista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie ogłaszałam się jeszcze tu wiec spróbuje jakoś streścić co zamierzam. Zamierzam kupić hosting i stworzyć swój własny serwer. Umiem budować w stylu średniowiecznym oraz trochę w modern. Wraz z 2 współwłaścicielem mamy jak na razie 1 Budowniczego. Na początku budujemy tryb Skyblock. Omawiamy co i jak będzie oraz budujemy na bezpłatnym hostingu by później przenieść na płatny już zbudowane lobby. Poszukuje bezpłatnych budowniczych oraz programistę bądź programistów.  Najbardziej zależy mi na dobrym programiście.

O więcej szczegółów na pw.

Opublikowano
Dnia 9.04.2018 o 16:13, DengerCat napisał:

Witam

Nie ogłaszałam się jeszcze tu wiec spróbuje jakoś streścić co zamierzam. Zamierzam kupić hosting i stworzyć swój własny serwer. Umiem budować w stylu średniowiecznym oraz trochę w modern. Wraz z 2 współwłaścicielem mamy jak na razie 1 Budowniczego. Na początku budujemy tryb Skyblock. Omawiamy co i jak będzie oraz budujemy na bezpłatnym hostingu by później przenieść na płatny już zbudowane lobby. Poszukuje bezpłatnych budowniczych oraz programistę bądź programistów.  Najbardziej zależy mi na dobrym programiście.

O więcej szczegółów na pw.

Zapewne to wiesz, ale to nie te czasy. Za darmo nie znajdziesz nikogo który jest wystrarczająco dobry w swoim fachu.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Nie znajdziesz dobrego programisty jeżeli nic nie oferujesz(Nie mówię tu o jakiś rangach, bo według mnie to nie jest żadne wynagrodzenie) Jeżeli bierzesz się za serwer to nazbieraj na tych programistów, bez hajsu praktycznie nic w tych czasach nie zrobisz.

Opublikowano
3 godziny temu, ZiomeczekTVGC napisał:

Nie znajdziesz dobrego programisty jeżeli nic nie oferujesz(Nie mówię tu o jakiś rangach, bo według mnie to nie jest żadne wynagrodzenie) Jeżeli bierzesz się za serwer to nazbieraj na tych programistów, bez hajsu praktycznie nic w tych czasach nie zrobisz.

Moge zaoferować wynagrodzenie pieniężne 

Opublikowano
Dnia 19.04.2018 o 11:13, ZiomeczekTVGC napisał:

Haha, akurat tego wieśniaka to odradzam, wgl. nie zna sie na tym robi, robi pluginy byle jak, a jak ktoś prosi go o portfolio (github czy coś) to zaprasza na swój serwer testowy - wygląd != kod&&optymalizacja

22 godziny temu, DengerCat napisał:

Moge zaoferować wynagrodzenie pieniężne 

Napisz ile oferujesz, oraz za co dokładnie, czy napisanie pluginów od zera, czy konfigurowane pluginów z internetu (np. do skyblocka)

Opublikowano

Oferuje wynagrodzenie za napisanie niektórych pluginów oraz za konfiguracje innych z internetu. Oraz doradzanie w niektórych sprawach zwiazanych z serwerem.

Chce by praca była dokładna oraz by nie płaciło się jakiś sum ogromnych. Poszukuje doświadczonego już programisty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...