Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Qmis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, MS-Dekador napisał:

Polecam sam posiadam u nich serwery metina

Dziękuje za dobrą opinie i myślę że współpraca będzie owocna :)

1 minutę temu, мαтι™. napisał:

Polecam , sam posiadam tam jeden serwer vps pod minecrafta :)

Dziękuje za dobrą opinie i myślę że współpraca będzie owocna :)

Opublikowano
7 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Nie polecam, osoba nieodpowiedzialna za tego typu rzeczy.

Witaj, Lukasz zawsze mozesz zakupic owa usluge u pewnej osoby wcale nie musisz kontaktowac sie z Michalem

Pozdrawiam Mateusz.

owner.png

Opublikowano
3 minuty temu, `.Łukasz. napisał:

Nie polecam, osoba nieodpowiedzialna za tego typu rzeczy.

Drogi kolego nawet nie miałeś do czynienia z moimi VPS, więc nie rób złej opinii, bo co skrytykowałem twój serwer na innym forum to już tutaj piszesz.

Opublikowano
5 minut temu, мαтι™. napisał:

Witaj, Lukasz zawsze mozesza zakupic owa usluge u pewnej osoby wcale nie musisz kontaktowac sie z Michalem

Pozdrawiam Mateusz.

Nie kupię, gdzie tam ten człowiek pracuje. 

3 minuty temu, Qmis napisał:

Drogi kolego nawet nie miałeś do czynienia z moimi VPS, więc nie rób złej opinii, bo co skrytykowałem twój serwer na innym forum to już tutaj piszesz.

Do kolegi to Ci brakuje. Nie skrytykowałem Twoich usług, ze względu na to, jak skrytykowałeś mój serwer.. Po prostu nie jesteś odpowiedzialną osobą do prowadzenia tego typu rzeczy. Dziwię się, że Mateusz Cię przyjął. W sumie, jesteś tam tylko pachołkiem do reklamowania hostingu.

Opublikowano
3 minuty temu, `.Łukasz. napisał:

Nie kupię, gdzie tam ten człowiek pracuje. 

Do kolegi to Ci brakuje. Nie skrytykowałem Twoich usług, ze względu na to, jak skrytykowałeś mój serwer.. Po prostu nie jesteś odpowiedzialną osobą do prowadzenia tego typu rzeczy. Dziwię się, że Mateusz Cię przyjął.

Jeśli nie jestem odpowiedzialna osobą przedstaw dowody bez dowodów nic nie zabłyśniesz.

Opublikowano
1 minutę temu, Qmis napisał:

Jeśli nie jestem odpowiedzialna osobą przedstaw dowody bez dowodów nic nie zabłyśniesz.

Już pokazałeś swoją osobowość na hostingu web-panel, wprowadzając Jake w błąd z SSL. Nie będę dyskutować z tak niskim poziomem, jaki sobą prezentujesz. Tak przy okazji, nie przepraszaj mnie za swoje zachowanie na serwisie Gadu-Gadu. Jesteś taki sam jak Fighter.

Mateusz, powodzenia z projektem!

Opublikowano
3 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Już pokazałeś swoją osobowość na hostingu web-panel, wprowadzając Jake w błąd z SSL. Nie będę dyskutować z tak niskim poziomem, jaki sobą prezentujesz. Tak przy okazji, nie przepraszaj mnie za swoje zachowanie na serwisie Gadu-Gadu. Jesteś taki sam jak Fighter.

Pokazałeś swoją osobowość hmm czekam jak przedstawisz dowody twój poziom jest też bardzo niski proszę administracje @Lord Makin o usunięcie zbędnego syfu lub zablokowanie tematu.

Opublikowano
Przed chwilą, Qmis napisał:

Pokazałeś swoją osobowość hmm czekam jak przedstawisz dowody twój poziom jest też bardzo niski proszę administracje o usunięcie zbędnego syfu lub zablokowanie tematu.

Przekazuję, że nie jesteś odpowiedzialną osobą. Właśnie poprosiłem Jake o wypowiedź, jak wprowadziłeś go w błąd, aby tylko jak najszybciej zakupił usługę i Twój Właściciel był z Ciebie zadowolony. 

Powiedział że z poziomu DirectAdmin mogę wygenerować SSL lets encrypt
A jest zablokowane
Opublikowano
1 minutę temu, `.Łukasz. napisał:

Przekazuję, że nie jesteś odpowiedzialną osobą. Właśnie poprosiłem Jake o wypowiedź, jak wprowadziłeś go w błąd, aby tylko jak najszybciej zakupił usługę i Twój Właściciel był z Ciebie zadowolony. 

Powiedział że z poziomu DirectAdmin mogę wygenerować SSL lets encrypt
A jest zablokowane

Wiesz takie ss też mogę sobie samemu zrobić i napisać nie ma sensu prowadzić z tobą dyskusji.

Opublikowano
Przed chwilą, Qmis napisał:

Wiesz takie ss też mogę sobie samemu zrobić i napisać nie ma sensu prowadzić z tobą dyskusji.

W takim razie, jeżeli taki ss nie jest wystarczający.. Poczekamy na wypowiedź Jake.

Dlaczego już chcesz zamykać temat? Ktoś tu ma rację prawda? Nie potrafisz nawet do swojego błędu się przyznać.. Aj.. Michałek..

Pasjonat
Opublikowano
21 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

co ty mnie wciągasz do tematu piekarniku i idź piec bułki bo się spalą, a co do tematu to ja oczywiście polecam ze względu iż OVH ma tam zbyt dobre filtracje np: na usługi głosowe.

Opublikowano
2 godziny temu, badkiller685 napisał:

co ty mnie wciągasz do tematu piekarniku i idź piec bułki bo się spalą, a co do tematu to ja oczywiście polecam ze względu iż OVH ma tam zbyt dobre filtracje np: na usługi głosowe.

Pójdę i będę sobie piec bułeczki i ze smakiem jadł, aż tak Cię to boli? Ehh Fighter. 

Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...