Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wklejanie loginu konta w oknie logowania.

RyboSZeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie. Da radę jakoś zrobić tak, żeby można było wkleić np login konta w oknie logowania w metin2? Bo teraz normalnie jak sie klika ctrl+v to wyskakuje tylko kwadracik. Proszę o pomoc :) Z gory bardzo dziekuje :)  

Opublikowano

A macie może jakies pomysły na to, żeby nagrać w jakiś sposób logowania do kont w metin2 (do 200 kont po kolei) i zeby odbieralo np te dzienne bonusy jak teraz są w IS "skrzynia babilonu" na PL'u? Bo nie chce mi sie za bardzo logować na 200 kont po kolei i odbierac te dzienne przedmioty :D 

Opublikowano
1 godzinę temu, RyboSZeK napisał:

A macie może jakies pomysły na to, żeby nagrać w jakiś sposób logowania do kont w metin2 (do 200 kont po kolei) i zeby odbieralo np te dzienne bonusy jak teraz są w IS "skrzynia babilonu" na PL'u? Bo nie chce mi sie za bardzo logować na 200 kont po kolei i odbierac te dzienne przedmioty :D 

Jedyny sposób to prosty login typu rybos1 i tak do rybos200. Znajdź krótką frazę, która raczej nie została nigdy wykorzystana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...