Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Easy/Medium]Semeria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SEMERIAxd.png.ab58b64f822bd976de232f8af1

Aktualnie na serwerze trwa BETA. Możecie testować serwer do dnia 06.04.2018r.

~ Strona Główna ~
www.semeria.pl

~ Prezentacja ~
www.semeria.pl/prezentacja/

~ Forum ~
www.forum.semeria.pl

~ Administracja ~
[A]Quartz
[A]admin

[GM]LikeThat
[TGM]ENBYK

SS WERYFIKACYJNE
https://imgur.com/V0BH5wD
https://imgur.com/8DbvPhh

Start serwera odbędzie się 07.04.2018r. o godzinie 15.00!

Opublikowano
Przed chwilą, Resso. napisał:

Nie polecam bo ENBYK 

ENBYK jest TGM na serwerze, co to oznacza? Oznacza to że będzie on mógł korzystać z takich komend jak /inv /dc /transfer /warp itp.
Nie będzie on posiadał dostępu do komend typu /i czy /level.

Opublikowano

ENBYK XDDDDDDDDDD... to samo mówi o serwerze, odradzam

Edit ziomki ;> .. SPoko serwer i wbijać i skońzccie płakać o jakimś enbyku, zwykły ziomek, a ja kwyciągacie stare brudy, to amcie pod kopułą ostre szambo

Opublikowano

SEMERIAxd.png.ab58b64f822bd976de232f8af1

Witajcie!
Wraz z administracją serwera postanowiliśmy podjąć współpracę z serwerem głosowym TeamSpeak3 aby ułatwić wam z nami kontakt.
Wybraliśmy dla was najlepszą możliwą opcję czyli podjęcie współpracy z TsPlay.pl który zaoferował nam łatwo-dostępną i widoczną strefę na swoim serwerze.

Aby znaleźć naszą strefę wystarczy połączyć się z teamspeakiem w ten sposób - https://gyazo.com/4d97eda88f23d2d034f9e07caec0eab4

Zapraszamy również do odwiedzenia strony naszych partnerów! www.tsplay.pl

Opublikowano

Kurdee, pamiętam te czasy jak się na Semerii nocki robiło, nic tylko wrócić do tych pięknych jak z bajki chwil i przeżyć je raz jeszcze! :ninja:

Opublikowano

Nie polecam. ENBYK, ogólny poziom administracji, elantrosowe gówno. Ile razy można karmić ludzi tym samym serwerem (nawet jeżeli jest inna administracja).

Opublikowano
21 minut temu, Reyaver napisał:

Nie polecam. ENBYK, ogólny poziom administracji, elantrosowe gówno. Ile razy można karmić ludzi tym samym serwerem (nawet jeżeli jest inna administracja).

Ogólny poziom administracji? Oceniasz to na jakiej podstawie?
No i oczywiście chyba coś Ci się pomyliło ale tak to jest jak nawet nie wejdziesz na serwer a próbujesz zabłysnąć na forum :)

Opublikowano
13 minut temu, RazorMeister napisał:

Oceniasz to na jakiej podstawie?

Na podstawie Waszego zachowania wobec negatywnych komentarzy na tym forum oraz - bardziej - na FP.

13 minut temu, RazorMeister napisał:

No i oczywiście chyba coś Ci się pomyliło[...]

Nic mi się nie pomyliło.

14 minut temu, RazorMeister napisał:

[...]ale tak to jest jak nawet nie wejdziesz na serwer a próbujesz zabłysnąć na forum :)

Jak mam wejść na coś, co jeszcze nie ruszyło? Wystarczy mi fakt, iż to jest odgrzany kotlet (bo reworkiem nie można tego nazwać, drugi raz IDENTYCZNIE to samo).

Nawet nie wspomnę, iż w międzyczasie było kilka serwerów, które były na tych samych plikach, m.i.n Elantros.

Opublikowano
8 godzin temu, Reyaver napisał:

Na podstawie Waszego zachowania wobec negatywnych komentarzy na tym forum oraz - bardziej - na FP.

Nic mi się nie pomyliło.

Jak mam wejść na coś, co jeszcze nie ruszyło? Wystarczy mi fakt, iż to jest odgrzany kotlet (bo reworkiem nie można tego nazwać, drugi raz IDENTYCZNIE to samo).

Nawet nie wspomnę, iż w międzyczasie było kilka serwerów, które były na tych samych plikach, m.i.n Elantros.

Tak właśnie myślałem, nawet zapewne nie byłeś na stronie głównej. Beta serwera trwa od poniedziałku do jutra więc na serwer w każdej chwili mozna wejść i zobaczyć.

Na fp? Nie wydaje mi się abyśmy mieli tam do kogos złe podejście.

Nie rozumiem, robisz problem ale jest to samo gdyż ludzie właśnie tego samego chcieli :) zostały dodane różne nowsze rzeczy, dodane zostały poprawki oraz eliminujemy błędy właśnie z bety.

Wystarczy zerknąć na forum aby wiedzieć co zostało poprawione, dodane itp. :)

Opublikowano
6 minut temu, Yoshimitsuu napisał:

Beta jest aktywna ? bo ranking pokazuje 1 osobe 

Tak, strona jest na etapie wykończeń dlatego ranking pokazuje jedna osobę. Do startu będzie pełny.

Opublikowano
1 godzinę temu, RazorMeister napisał:

Beta serwera trwa od poniedziałku do jutra więc na serwer w każdej chwili mozna wejść i zobaczyć.

Nie rozumiem, robisz problem jest to samo gdyż ludzie właśnie tego samego chcieli :) zostały dodane różne nowsze rzeczy, dodane zostały poprawki oraz eliminujemy bledy właśnie z bety.

Wystarczy zerknąć na forum aby wiedzieć co zostało poprawione, dododane itp. :)

Bo nie mam zamiaru wchodzić na gówniane serwery tego typu, abyście mieli mnie w bazie.

Ta, a ten ban był darmowy.

Ta, w tym nowe bugi. To samo co na waszej pierwszej odsłonie, Elantrosie i kilku identycznych serwerach (znałem nawet nazwę dwóch, ale kuhwa nie pamiętam).

Nie wchodzę na fora privów, na których nie gram (lub nimi nie zarządzam).

Opublikowano
4 godziny temu, RazorMeister napisał:

Tak właśnie myślałem, nawet zapewne nie byłeś na stronie głównej. Beta serwera trwa od poniedziałku do jutra więc na serwer w każdej chwili mozna wejść i zobaczyć.

Nie rozumiem, robisz problem ale jest to samo gdyż ludzie właśnie tego samego chcieli :) zostały dodane różne nowsze rzeczy, dodane zostały poprawki oraz eliminujemy błędy właśnie z bety.

Wystarczy zerknąć na forum aby wiedzieć co zostało poprawione, dodane itp. :)

No w sumie już tego nie widzę

Cytat

kLGgkhi.png&key=035ead4ee8ae64d0d03d94ec

Opublikowano

Do poprzedniej prezentacji kumplu. Masz jakieś fajne pliki na stanie btw?

Opublikowano

Dawno Neliosa robiłem
Powodzenia panowie i Panie ale Enbyka to odradzam bo młode i głupie jak but xD 

Opublikowano
1 godzinę temu, Yoshimitsuu napisał:

Serwer juz miał poprzednie odsłony   ? 

Miał jedną, sprawdź na FP.

Ten florek to naćpany chyba, dobrze, że zdech(ł).

Opublikowano
23 godziny temu, Yoshimitsuu napisał:

Po wpisaniu w yt Semeria nic nie wyskoczyło 

Serwer był bodajże w wakacje tamtego roku, nie jestem pewna. Ytberzy usuwali nagrania po paru dniach #gameforge :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...