Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Divine-World.pl [Dedyk] [Easy]

Gość `Mentos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Użytkownik |  Kobieta 

Kobieta to inna rasa :/ Zawsze mnie zastanawiało po co taki podział na forum xD 

Co do samego serwera, patrząc na burzliwą przeszłość obecnego "właściciela" projektu jestem troszkę negatywnie nastawiona. 

Opublikowano

Problem z założeniem konta na forum. Bezpodstawne blokady konta których wyjasnic nie mozna bo weryfikacja captcha podczas rejestracji kuleje. Nie polecam szkoda czasu.

Opublikowano

Czy ludzie już nie mają pomysłowości? Ile razy już tego Divine ożywiano? :E Wygląda jak typowy odgrzewany kotlet a licznik online na stronie pewnie jak na większości amatorów - fake :s

Opublikowano

Coś nowego z pomysłami a stawiasz zwykłe gów** pod hajs, czemu ludzie krytykują, nie mają zaufania bo stawiasz ciągle to samo z większymi bugami, popracować dłużej wdrążyć nowe pomysły, zmienić tą cholerną nazwę serwera i liczyć że gracze Ci ponownie zaufają... Tak to zostaję tylko nie polecić, stać Cie na coś lepszego... Pozdrawiam

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano
Dnia 6.04.2018 o 16:55, LoveTherapy napisał:

Użytkownik |  Kobieta 

Kobieta to inna rasa :/ Zawsze mnie zastanawiało po co taki podział na forum xD 

Co do samego serwera, patrząc na burzliwą przeszłość obecnego "właściciela" projektu jestem troszkę negatywnie nastawiona. 

Jeżeli człowiek nie wychodzi z domu to musi jakoś odróżnić komu ma w dupę wchodzić, a kogo olać ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Odkopie Ci prezentacje, nie masz za co dziękować. Kilka faktów, ss'ów itp. itd.

1. Bazując na wypowiedziach w moim kierunku, bezpośrednio na Twoim fp.

image.png

Nie mam pieniędzy bo pracuję, to w sumie ciekawa perspektywa "myślenia". Wybacz mi mistrzu że nie stać mnie na reklamę, naucz mnie jak się zarabia pieniądze, błagam. A tak poważnie to odpier**l się od mojego prywatnego życia. Dziękuję.

2. Bazując na wypowiedziach w kierunku serwera na którym sprawuję funkcję sponsora.

image.png

Wstrzymaliśmy się ze startem ponad tydzień żebyś pokazał swoje umiejętności zarządzania, jak widać skutek narysował się sam na ilości graczy, wszystkie serwery wypuszczane przeze mnie przez pierwsze miesiące tętniły życiem. "konkurencyjny divine" zgadza się, Ty nie jesteś dla nas żadną konkurencją ponieważ Twój serwer Divine nosi tylko w nazwie. Dlaczego mielibyśmy wypuszczać serwer z ogromnymi zmianami skoro te pliki są już sprawdzone i 99% działa na nich w poprawny sposób? Nie czaję, nie muszę.

3. Bazując na Twojej prezentacji z forum. xD

UWAGA! I tu może być dla wszystkich szok... W sumie zawarłeś tam 2 dunegony, DT i WP.

image.png

Zadam Ci proste pytanie, jakie ku**a WP? U Ciebie na serwerze wszystko wprowadzałeś po starcie, z czego działa z ogromnymi zarzutami, a akrat jedynego dunga z prezentacji NIE MA. xD

BTW. pytam jakie WP, a gdzie w prezentacji inne dungi? Chyba że zrobiłem błędny review, ale zapewne po tym poście się pojawi.

Q&A to urzekło mnie najbardziej, muszę tutaj zmodyfikować i zadać dodatkowe pytania do odpowiedzi.

image.png

[O] Tak jest, ale nie działa.

image.png

[O] Myślę, że w 2011/2012 roku też kilka rzeczy poprawnie nie działało przez dopiero co rozwijające się umiejętności techników na tamten czas.

image.png

[O] Tak, ale jeszcze nie wystartowała.

image.png

Kostiumy i Divine? Czekaj, czekaj... jak my je wprowadzaliśmy na s2 to jako pierwszy mówiłeś że psujemy klimat tego serwera. Taki malutki hipokryta z Ciebie, ale start na Wielkanoc i kostiumiki w IS przyniosły na pewno zamierzony owoc pracy. Rozumiem... reklama, KFC itp. kosztuje.

image.png

image.png

Zapomniałem również wspomnieć że leciałeś po nas że założyliśmy s2 po ponad roku aktywności s1, starego klasyka który niestety nie wyszedł (najkrócej aktywny, przyznaję się. Tutaj dałem dupy. Bolało. Około pół roku był aktywny wtedy s2.) i aktualnego klasyka po przeszło 1,5 roku aktywności s2. Bla.. bla.. bla... tydzień. xD

Szata graficzna 10/10 do tego nie będę się przyczepiać ale te miniaturowe sklepiki wyglądają tak ślicznie *.*. Reszty mi się po prostu nie chce screenować, ale materiału jest sporo.

@Lord Makin

Dawidek, pls.

Papatki Perserga misiaczku.

PS

image.png Co to za luka w Q&A? o.O

dCrwk2h.gif

Opublikowano

E chyba Krystianku znowu coś Ci nie pyklo z serwerkiem xD

Dawaj startuj z Diamondem s5 lub kortjumek rework :))

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...