Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy hosting dla serwera Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Poleciłby mi ktoś fajny darmowy hosting? Najlepiej, żeby szło do niego zainstalować dużo pluginów. Znam parę hostingów, ale na nich nie można mieć większości pluginów. Pomoże mi ktoś? A i też najlepiej, żeby ten darmowy hosting był taki, że ten serwer się szybko odpali, a nie jak na aternos.me.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

• Marosking zmienił(a) tytuł na Darmowy hosting dla serwera Minecraft
Opublikowano
45 minut temu, Yadomi napisał:

Cześć! Poleciłby mi ktoś fajny darmowy hosting? Najlepiej, żeby szło do niego zainstalować dużo pluginów. Znam parę hostingów, ale na nich nie można mieć większości pluginów. Pomoże mi ktoś? A i też najlepiej, żeby ten darmowy hosting był taki, że ten serwer się szybko odpali, a nie jak na aternos.me.

Nie ma takiego czegoś... Użyj localhosta by się bawić albo idź do działu współpracy i znajdź temat użytkownika WizarD

Opublikowano
55 minut temu, Yadomi napisał:

Prędkość odpalania serwera zależy nie tylko od serwera ale również od pluginów więc nie pisz, że wolno odpala się serwer na aternos.me bo to również może być Twoja wina i Twoich pluginów.

Co do hostingu. Nie licz na to, że znajdziesz dobry darmowy hosting bo ktoś i tak za to płaci i nikt nie będzie wydawał dużej ilości pieniędzy, żebyś mógł sobie pograć, żebyś mógł wgrać dużą ilość pluginów. 

Opublikowano

No niby tak, ale ja chciałem sobie tak pograć 4fun ze znajomymi, a też chciałbym jakieś pluginy, żeby szło zabezpieczać teren, robić edycję worleditem.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 31.03.2018 o 18:04, Yadomi napisał:

No niby tak, ale ja chciałem sobie tak pograć 4fun ze znajomymi, a też chciałbym jakieś pluginy, żeby szło zabezpieczać teren, robić edycję worleditem.

Koszt takiego serwera to ok. 15 zł/msc. Złóż się ze znajomymi.

Opublikowano

Ja korzystam z ngrok do tworzenia serwerow do jakiejkolwiek gry. Na yt znajdziesz poradniki jak z niego korzystac. Taka porada, gdybys juz,to zainstalowal - gdy bedzie lsz wpisywal komendę na odpalenie serwera ngrok, to koniecznie na komcu dopisz "-region eu" zeby serwer byl w Europie i nie bylo lagow.

Opublikowano

Ja polecam:

https://freeservers.pl/

Iż długo na nim robiłem swoją robotę gdy nie chciałem Konsoli odpalać itp.

2LaT.gif

• 2 lata później...
Opublikowano

Aternos.me jest spoko jest darmowy możesz zainstalować pluginy no i rużne inne rzeczy tylko że podczaś koronowirusa jest długie odpalanie

Opublikowano
Dnia 11.05.2020 o 13:29, Bridge napisał:

Aternos.me jest spoko jest darmowy możesz zainstalować pluginy no i rużne inne rzeczy tylko że podczaś koronowirusa jest długie odpalanie

Aternos ma bardzo mały ram i zazwyczaj po 5 pluginach serwer wywala. Autor tematu sam mówił, że nie aternos.

Nie tłumacz jego długiego włączania przez koronawirusa, aternos od zawsze długo się odpala, i teraz nie jest inaczej

więcej osób trzeba na serwerze poniżej UwU

craftcade.png

Opublikowano

Nie ma takiego... Nic za darmo, musisz sobie kupić, zgadzam się z @up serwery na aternos są beznadziejne - nie polecam. Od wieków się włączają długo... Zawsze był bardzo długi czas oczekiwania... Koronawirus nic nie zmienia...

Jeżeli chcesz uzyskać szybszą pomoc, to wbijaj na Discord pomocy technicznej:   https://discord.gg/6GvT6EZ

Opublikowano

Jest pewien hosting za darmo - działa jedynie dla graczy premium. MineHut.com 

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...