Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słabe punkty w ciele człowieka

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gratuluję archeologii, ale swoją drogą to można kogoś walnąć w rzepkę o ile stoi na prostych nogach, nieźle może to go zaboleć jak dobrze trafisz jeszcze najlepiej w nerw pod rzepką, wiem bo co raz to o biurko przypadkowo się uderzam ;>

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

najlepiej zawalic komus w twarrz i go zaboli padnie na ziemie glowa o trawe czy o jakis chodnik zawali i bedzie lezal nie trzeba duzo kompinowac :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

• 1 rok później...
Opublikowano

Karate do niczego się nie przyda

Jeśli chcesz mieć jakiś szacunek to walka bez żadnych broni

A jeśli chcesz żeby się ciebie bali to wybierz sobie pałkę albo coś zmasakrujesz paru typów i już tu chodzi o szkołę i podwórko

Na ustawkach to szacunek itp na nic ci się nie przyda tylko twoja ekipa i twoje pieści

Jak typek leży bomba w ryj po co się tak męczyć parę razy z buta na ryj wystarczy

A tobie bym nakopał do dupy w 6 sekund, jeśli sztuki walki się nie przydają to zmarnowałem dobre 6 lat życia...

Co do tych punktów, to strasznie mało wiecie, są to tzw. punkty witalne i jest ich dokładnie 63 wymienię tylko kilka :

-przepona

-nerki

-uszy (tzw. cios "stereo")

-nad obojczykiem

-aorta

-mięśnie łydki

-nadgarstek

-kciuk

I wiele, wiele innych, żeby potrafić to wykorzystać trzeba jednak mieć nieco doświadczenia.

@energylove

u mnie nie masz zadnego szacunku biggrin.gif z jakims kibolem to 12 latek moze wyperdolic nawet 16 latkowi i to na loozie! ty masz bron a przeciwnik nie ma, wiec przeciwnik jest tak jakby uposledzony, a co to jest pobic niewidomego??? rownie dobrze mozesz isc i zastrzelic kolesia i co? to znaczy ze jestes lepszy? nie! tak samo jak jest 2 na 1

jesli rozwalasz golymi piesciami kolesia ktory ma tylko gole piesci to masz "rispekt", a jak golymi rozwalisz kolesia z kastetem to jestes zajebisty

ok to teraz sztuki walki :

to ze jakis bruce lee, jackie chan czy tam naruto (naruto to juz joke oczywiscie) rozwala 20 kolesi sam to przesada. ale jesli jest jakis koles dobry w jakiejs sztuce walki to technicznym uderzeniem jest w stanie rozwalic napakowanego koksa biggrin.gif oczywiscie 1 lub 2 a nie 15 biggrin.gif taki ziomek poza tym nie jest jakis slaby silowo, oni jedynie masy nie maja.

ja nie mam za duzo lat (14 tylko) wiec sie jeszcze za duzo nie bije sam ale wiem cos niecos o tym biggrin.gif

ps. ja sie nie znasz na sztukach walki, to wazne zebys byl szybki to bedziesz rozwalal kolesi biggrin.gif

ps.2.walka bronia jest dla mnie niehonorowa

ps.3 i kopniak w jaja tez biggrin.gif

@edit

ps.4 @up@up do postu mike

jak sie napierdalasz i masz adrenaline i nerwy jak to wyzej napisal energylove to nei myslisz o sztuczkach

Wiesz. Sztuki walki nie uczą walczyć tak żeby mieć "rispekt" tylko żeby przeżyć / obezwładnić (nie zatłuc!) napastnika...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja mam bardzo fajny słaby punkt można to by tak powiedzieć. Dajesz się kolesiowi chwycić za rękę, a następnie obracasz się w taki sposób, aby tej ręki nie utrzymał i wypadła mu, a wtedy 2 kroki i bierzesz go od tyłu lewą ręką chwytasz od przodu za jego prawe ramie, a prawą trzymasz mu rękę. Teraz idziesz na maksa do tyłu, a lewą ręką pociskasz zioma w dół. Murowane, że się wyje***

Cool story bro , needs more dragons and stuff ...

@Ale fajny odkop :DD

wakow9.png
Opublikowano

żebra, przy mocnym uderzeniu można łatwo złamać

Opublikowano

i takich odkopow nie powinno sie warnowac. temat wartosciowy jakby nie patrzec....

teraz cos ode mnie: najlepiej jak ktos probuje Ci zapieprzyc "tube w nos" to zlapac kogos za reke i z boku pociagnac tak jakby do siebie. wtedy z calej sily wymierzyc cios kolanem w brzuch :)

Jak zrobić KOX Surę? Oto odpowiedZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...