Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vt][Tut]Sposób Mmogame.Pl

JaTuTylkoStoje

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty uposledzony jestes? Nie pytam sie dlaczego mi nie idzie bo nawet tego nie probowalem, tylko chodzi mi o to jak dokladnie zrobic ten bug i nie jest mi on potrzebny do metina tylko do innej gry

a chlopcze to se mozesz do ojca mowic o.O

Opublikowano

Chłopcze jak do metina nie idzie to do innych tak samo.. Pomyśl to jedna firma podobne konfiguracje tylko inne pliki gier i wyglad strony... Nie bądź taki szybki noob

Opublikowano

Przez te strone juz nie da sie okradać bo na 1 miejscu w emailu od potwierdzenia jest wyrażnie napisane, że jesżeli sam sie nie rejestrował, to ta strona może posłużyc do kradzierzy jego kont. Więc jakim by noobem nie był to i tak po przeczytaniu 1 linijki tekstu nie zaakceptuje... Myśle że temat do kosza.

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Opublikowano

Taak ciekawe tylko na czym ten bug na maila polega? jestem na koncie gościa.. zmieniam email na swój.. na moim emailu i potwierdzam.... a on ma 7 dni na anulowanie.. on anuluje a ja nic na koncie nie zrobię bo nie mam hasła.. hasło moge mieć jak przypomnę na poczte ale musze czekać tydzień a koleś zdązy anulować?! O CO KAMAN :angry:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam : mam taki o to problem probowalem sposobu i sie nie udalo wiec mam pytania :

1: Czy email musi byc przypisany do konta ofiary ?

2:Co trzeba wpisać tam gdzie jest "nazwa" ? Login okradanej postaci czy co ? ;<

Opublikowano

Własnie niech to zostanie , aby ludzie wiedzieli jak sie nie dać opierdolić . Rozumiem hacki ( prócz DH ) , boty ,bugi ale nie ZŁODZIEJSTWO .

masz + ode mnie, ja też wszedłem tutaj tylko po to żeby wiedzieć co zrobić żeby nie zostać okradzionym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...