Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vt][Tut]Sposób Mmogame.Pl

JaTuTylkoStoje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OMG skopiowane juz byla tutaj a wogule jak szukalem spolszczenia do finalongju2 to natknole sie na blog co byl taki sam film i tresc

powiem tak polowa tekstu zerznieta w tym film

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahah.... Że niby film taki sam o.O ?

Jak to są moje adresy mail. Więc najwidoczniej zerżnięte ode mnie, poza tym daj dowód a nie piszesz... A po tym co teraz pokazałeś najwidoczniej nie umiesz kłamac nawet

Opublikowano

Daj mi adres bloga na którym jest taki tut, btw jeżeli uważasz, że skopiowałem od Kronka to masz ostro na bani...

On w swoim tucie pokazuje jak ukraść komuś całego maila za co można iść do pierdla... Ja pokazałem praktycznie nie karalny sposób kradnięcia samych zajebanych kont w metku, więc pozdro i poćwicz. Nara nie bede gadał z jakimś jebanym przydupasem który miesza sie w sprawy o których nie ma pojęcia... Myśli że jak "przycukruje" suportowi, albo Kronkowi to bedze bardziej szanowany na forum. Wyjdź i nie wracaj >_>.

Ps: Będe pisał tak jak mi sie podoba...

Opublikowano

Daj mi adres bloga na którym jest taki tut, btw jeżeli uważasz, że skopiowałem od Kronka to masz ostro na bani...

On w swoim tucie pokazuje jak ukraść komuś całego maila za co można iść do pierdla... Ja pokazałem praktycznie nie karalny sposób kradnięcia samych zajebanych kont w metku, więc pozdro i poćwicz. Nara nie bede gadał z jakimś jebanym przydupasem który miesza sie w sprawy o których nie ma pojęcia... Myśli że jak "przycukruje" suportowi, albo Kronkowi to bedze bardziej szanowany na forum. Wyjdź i nie wracaj >_>.

Ps: Będe pisał tak jak mi sie podoba...

Tut spoko własnie ide wypróbować oczywiście + leci.Nie bądźcie samolubni bo wy macie to inni mają nie mieć?? Dowiedzieliście się to teraz usuń to??

A tak wgl. to czy można link do tego tuta kronka??

League of Legends

Opublikowano

Ale wy jesteście, ci co niewiedzą to już wiedzą a w grze napewno pojawi się jakiś ''n00bek'' i on może tego nie znać i wtedy robimy to co na tutku ;)

Opublikowano

Już taki kolo kingmt12345 pisał o tym to usuneli więc nie przywłaszczaj sobie czyichś tutoriali.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ludzie uspokójcie się... To tylko gra, wyjdźcie czasem sprzed tego kompa. Za każdy post typu "po co to dałeś", "usuń to" będą leciały warny/bany na 24h.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Ehh to jzu chyba nie działa bo mam konto 53lvl woj i nie moge zmienić email ;/

"Mam szacunek do przyjaźni

Mam szacunek do miłości

cenie w człowieku uczucia

a nie jego posiadłości

Mam szacunek dla prawdziwych

Mam pogardę dla fałszywych

zaciskam piąchy za te wszystkie wyrządzone krzywdy"

Opublikowano

Jeżeli to zostanie usunięte to autor dostanie bana. Forum służy pomocy userom. Chytrusy...

Bez sensu, mógł wcale tego nie zamieszczać i bana tak czy siak by nie zarobił...

A co do tematu to zawsze jakieś neo się nabierze :) i 30 lvl + na fishbota będzie :D

A poradnik ładny, przejrzysty :) leci + za chęci!

I nikt już o tobie nie pamięta...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jesteście zwykłymi pierdolonymi złodziejami!!!!Ktoś się dorabia, rozwija konto a tu taki chuj jak np."JaTuTylkoStoje". Co to za forum gdzie rozwija się złodziejstwo i chamstwo. Do założyciela forum! ZOSTANIESZ ZGŁOSZONY NA POLICJĘ ZA ROZPOWSZECHNIANIE SPOSOBÓW NA KRADZIEŻ DANYCH OSOBISTYCH POSIEDZISZ TROCHĘ TO SIĘ NAUCZYSZ

PIERDOLONE CHUJE!!!!

Opublikowano

Nie pros zeby ktos to usunął.

Nie bądż Samolubny.

PS.

Nooby tu nie wchodzą :) Wiec nie bedą tego znać ;)

NOOBEM JESTEŚ TY!!!NIE POTRAFISZ GRAĆ TO KRADNIESZ!!!

Opublikowano

Fajne chociaż znam to od dawna i zebrałem jakieś 500kk na tym heh ;) Smocze +8/9 ribki +9 lv +61 nabierały się ^^ No nie złe. dziękujemy, teraz już wszyscy będą o tym wiedzieć ^^ Na metku piszą cały czas że oddadzą +50lv heh śmiać mi się chce ^^

Pozdrawiam

:D

Opublikowano

Fajne chociaż znam to od dawna i zebrałem jakieś 500kk na tym heh ;) Smocze +8/9 ribki +9 lv +61 nabierały się ^^ No nie złe. dziękujemy, teraz już wszyscy będą o tym wiedzieć ^^ Na metku piszą cały czas że oddadzą +50lv heh śmiać mi się chce ^^

Pozdrawiam

:D

Widocznie pochodzisz z patologicznej rodziny gdzie nie wiedzieli co to uczciwość. Wyrastasz na szuje i wielkiego chuja który żeruje kosztem innych.

Taka jest prawda krecie!

Opublikowano

Skyline wez sie odjeb od wszystkich. Gosciu dal e meila i niech teraz placze. Po kiego chuja podawal? to jego wina a my tylko wykorzystujemy naiwnosc ludzi :D

Opublikowano

Skyline wez sie odjeb od wszystkich. Gosciu dal e meila i niech teraz placze. Po kiedy chuja podawal? to jego wina a my tylko wykorzystujemy naiwnosc ludzi :D

Chyba pora z tym skończyć. Tylko przez takich jak wy nie długo ten kraj całkiem zejdzie na psy. Banda wymoczków /skurwieli

Opublikowano

Skyline wez sie odjeb od wszystkich. Gosciu dal e meila i niech teraz placze. Po kiedy chuja podawal? to jego wina a my tylko wykorzystujemy naiwnosc ludzi :D

Chciales w ten sposob usprawiedliwic sie ze nie jestes zlodziejem?

Jezeli ktos chce krasc i okradac ludzi, to bedzie to robil... Kiedys złodziejom obcinali rece, skzoda ze teraz tak sie nie robi ;)

Zgadzam sie ze skyline232 w 100%!

Opublikowano

Chciales w ten sposob usprawiedliwic sie ze nie jestes zlodziejem?

Jezeli ktos chce krasc i okradac ludzi, to bedzie to robil... Kiedys złodziejom obcinali rece, skzoda ze teraz tak sie nie robi ;)

Zgadzam sie ze skyline232 w 100%!

Nie nie chciałem,ale chce żeby głupie dzieci zrozumiały co robią innym ludziom ;D

Kolego dziękuje za poparcie, chociaż jedna osoba która mnie rozumie...

Ale spokojnie forum zostało już zgłoszone o rozpowszechnianie nielegalnego oprogramowania i na tym się nie skończy

Jeszcze raz thx. za poparcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...