Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]publicProtection- Aplikacja pod twoj Serwer glosowy

мαтι™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

publicProtection - Aplikacja pod Twój serwer TeamSpeak. Główne działanie aplikacji ma na celu tworzenie kanałów publicznych, po wejściu na odpowiedni kanał przez użytkownika bot tworzy kanał w sekcji publicznej. Aplikacja została napisana w języku programowania PHP. Konfiguracja została napisana tak, aby nikt nie miał problemów z podpięciem aplikacji pod swój serwer.

Wyglad Kanalow:

80871152415709359465.png

Kontakt:

• GG:50100005
  • Pw na forum

Koszt:

• 100PLN
  • Przelew Bankowy/PayPal

owner.png

Opublikowano
Dnia 22.03.2018 o 21:15, мαтι™. napisał:

publicProtection - Aplikacja pod Twój serwer TeamSpeak. Główne działanie aplikacji ma na celu tworzenie kanałów publicznych, po wejściu na odpowiedni kanał przez użytkownika bot tworzy kanał w sekcji publicznej. Aplikacja została napisana w języku programowania PHP. Konfiguracja została napisana tak, aby nikt nie miał problemów z podpięciem aplikacji pod swój serwer.

Wyglad Kanalow:

80871152415709359465.png

Kontakt:

• GG:50100005
  • Pw na forum

Koszt:

• 100PLN
  • Przelew Bankowy/PayPal

Że co ja czytam... 100 zł za rzecz, którą można napisać w 5 minut?? Typie cenisz sie za bardzo :D Nie polecam..

Opublikowano

Nie widzę sensu aplikacji, dlaczego?

Wchodząc na odpowiedni kanał dostajesz kanał publiczny o,o? bardziej pasowałoby prywatny..

2. Zostaje usunięty po wyjściu z kanału... To mogę sobie zrobić tymczasowy.

lubie-to-png.png

Opublikowano
11 godzin temu, Canecorso napisał:

Nie widzę sensu aplikacji, dlaczego?

Wchodząc na odpowiedni kanał dostajesz kanał publiczny o,o? bardziej pasowałoby prywatny..

2. Zostaje usunięty po wyjściu z kanału... To mogę sobie zrobić tymczasowy.

Nie zawsze na każdym serwerze można stworzyć tymczasowy, jeżeli mają zablokowane przed wychodzącymi crashami. 

@TheMajster Według mnie, cena jest i tak mała.. TAK! 5 minut, jeżeli potrafisz programować w php to dla Ciebie 5 minut, dla innych kilka godzin.

Ogólnie, na żadnym serwerze jeszcze nie widziałem takiej funkcjonalności, więc warto iść po kupno. Aplikację testowałem i jej działanie spisuję się rewelacyjnie. 

Opublikowano
17 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Nie zawsze na każdym serwerze można stworzyć tymczasowy, jeżeli mają zablokowane przed wychodzącymi crashami. 

@TheMajster Według mnie, cena jest i tak mała.. TAK! 5 minut, jeżeli potrafisz programować w php to dla Ciebie 5 minut, dla innych kilka godzin.

Ogólnie, na żadnym serwerze jeszcze nie widziałem takiej funkcjonalności, więc warto iść po kupno. Aplikację testowałem i jej działanie spisuję się rewelacyjnie. 

Nie widziałeś, to wejdz na ts3 jaki mam w profilu i zobacz :)

Nie warto za taką funkcje dawać 100 zł, a jeszcze tym bardziej, jeśli to jest napisane w php, ja preferuje java.

Za tą symboliczną stówkę to ja sprzedaje swojego bota, nie dość, że w java to jeszcze multum innych funkcji  https://scr.hu/9kOO7j

Autorze tematu, zanim zaczniesz używać jakichkolwiek słów po angielsku przeczytaj sobie ich znaczenie, bo protection na pewno do tego nie pasuje..

Opublikowano
6 minut temu, TheMajster napisał:

Nie widziałeś, to wejdz na ts3 jaki mam w profilu i zobacz :)

PS. nie warto za taką funkcje dawać 100 zł, a jeszcze tym bardziej, jeśli to jest napisane w php, ja preferuje java.

Wcześniej nie widziałem takiej aplikacji na żadnym serwerze. Dlaczego "a tym bardziej, jeśli to jest napisane w php" ? PHP spisuje się bardzo dobrze pod aplikacje TeamSpeak. Większość aplikacji jest pisane w tym języku. JAVA nikt się nie podejmuję pod aplikacje TeamSpeak. OK! Nie róbmy spamu w temacie, nie potrzebne to jest. 

Opublikowano
6 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Wcześniej nie widziałem takiej aplikacji na żadnym serwerze. Dlaczego "a tym bardziej, jeśli to jest napisane w php" ? PHP spisuje się bardzo dobrze pod aplikacje TeamSpeak. Większość aplikacji jest pisane w tym języku. JAVA nikt się nie podejmuję pod aplikacje TeamSpeak. OK! Nie róbmy spamu w temacie, nie potrzebne to jest. 

A przetestuj sobie, bota w php i w java z tymi samymi funkcjami i porównaj szybkość, wydajność i zużycie maszyny :)  Java tu wygra ;)

Jakoś ja napisałem bota w java , to jak nikt sie nie podejmuje tego?

Ps. edytowałem wyższy post

Opublikowano
21 godzin temu, TheMajster napisał:

A przetestuj sobie, bota w php i w java z tymi samymi funkcjami i porównaj szybkość, wydajność i zużycie maszyny :)  Java tu wygra ;)

Jakoś ja napisałem bota w java , to jak nikt sie nie podejmuje tego?

Ps. edytowałem wyższy post

To bardzo dobrze, ze piszesz w Javie. PHP jest bardzo łatwe i ludziom nie chce się uczyć Javy. Jak będę miał chwile to napisze i przetestuje.

Opublikowano
Dnia 27.03.2018 o 07:07, `.Łukasz. napisał:

To bardzo dobrze, ze piszesz w Javie. PHP jest bardzo łatwe i ludziom nie chce się uczyć Javy. Jak będę miał chwile to napisze i przetestuje.

A dlaczego sam autor sie nie wypowie, tylko wysyła swojego przydupasa.(Nawet sie nie wypieraj, że nie)

Opublikowano
7 godzin temu, TheMajster napisał:

A dlaczego sam autor sie nie wypowie, tylko wysyła swojego przydupasa.(Nawet sie nie wypieraj, że nie)

Co przyszło Ci na myśl, żeby napisać taką bzdurę? Następnym razem, zastanów się nad swoimi wypowiedziami. Post zgłaszam do moderacji.

Opublikowano
Dnia 29.03.2018 o 13:47, `.Łukasz. napisał:

Co przyszło Ci na myśl, żeby napisać taką bzdurę? Następnym razem, zastanów się nad swoimi wypowiedziami. Post zgłaszam do moderacji.

Po Twojej aktywności widać, że sie znacie i go bronisz, albo wszystkim liżesz dupe ;)

Opublikowano
Dnia 1.04.2018 o 02:03, TheMajster napisał:

Po Twojej aktywności widać, że sie znacie i go bronisz, albo wszystkim liżesz dupe ;)

Uważasz, że mu "liże dupe" Bo napisałem, że cena jest mała i wgl? Dyskutujesz o cenie, jakby to była aplikacja Twoja, a nie jego. Każdy autor ma prawo do swojej wyceny i nie będziesz nikomu rozkazywać, czy ta cena jest za niska, czy wysoka. Proponuje również, zachować o chodź trochę kultury osobistej a tym bardziej, nie życzę sobie, byś tak pisał. 

Opublikowano
15 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Uważasz, że mu "liże dupe" Bo napisałem, że cena jest mała i wgl? Dyskutujesz o cenie, jakby to była aplikacja Twoja, a nie jego. Każdy autor ma prawo do swojej wyceny i nie będziesz nikomu rozkazywać, czy ta cena jest za niska, czy wysoka. Proponuje również, zachować o chodź trochę kultury osobistej a tym bardziej, nie życzę sobie, byś tak pisał. 

Kolego, wszystko jest widoczne w twojej aktuwności ;)

Wyceniać, a nie zdzierać :)

Kultura w internecie dla mnie pojęcie bezwzględne, nie istnieje a tym bardziej na tym forum ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...