Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie opłaty, jak zacząć grę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zacząć grać w Wowa będę grał pierwszy raz, tak myślę o globalu tylko nie wiem jakie są opłaty i na jakim serwerze zacząć i co muszę kupić żeby gra miała większy sens. 

Z góry bardzo dziękuję za wszystkie porady :)

Specjalista
Opublikowano (edytowane)

Legion + podstawka(30 dni abonamentu w tym) potem abonament. Czytać ze zrozumieć myślę, że umiesz? Jeżeli tak to wszystko na stronie blizzarda jest opisane, ew na stronach typu keye dot pl też możesz znaleźć klucze z abonamentem.

Żebyś się nie namęczył czasem:

Edytowane przez bizo97

giphy.gif

Opublikowano

Kupujesz battle chest, który zawiera wszystkie dodatki do Warlords of Draenor włącznie. Koszt 45 zł na G2A. Za sam battlechest dostajesz 30 dni gry. 

Kupujesz legion ok 120 zł, a później musisz płacić abonament 50zł/msc. 

Jeśli chcesz grać na serwerze, gdzie gra najwięcej polaków, to burning legion. 

Opublikowano

Jeśli zdecydujesz się na grę w Wowa to zapraszamy do Gildii na serwerze Burning Legion po stronie hordy. 

Chętnie odpowiemy na Twoje pytania dot. gry i coś wspólnie pogramy :)

Nazywamy się Gandara

Https://Gandara.eu 

Teamspeak: ts-gandara.eu

Opublikowano

Koledzy trochę przesadziliście, bo teoretycznie pomogliście, lecz wyda prawe 200 zł. A może się nie spodobać.

Na początku wystarczy Ci sam BattleChest, dostajesz w tym pakiecie wszystko do 100 lv jak i miesiąc abonamentu. Da Ci to pewien pogląd na to z czym się to je i czy aby na pewno Ci się spodoba.

W momencie wbicia 60-100 lv i zadecydowaniu, którą postacią chcesz grać, można zastanawiać się nad dodatkiem legion. A to dlatego, że od 60 lv jest tak zwany lvl boost weterana czy coś takiego. Podnosi Ci to jednocześnie profesje do 700 i dostajesz kilka innych rzeczy, które pozwolą Ci bez problemu kontynuować zabawę na dodatku legion. A reszta to czysta zabawa ;)

Jest też opcja na zabawę, bez wydawania kasy na BattleChest. Wystarczy pobrać WoW`a, z battleneta i do 20 lv możesz robić tylke postaci ile Ci się zamarzy. Dobra opcja na początek jeżeli nie wiesz kim chcesz grać, a ten 20 lv to w sam raz poglądowy aby dowiedzieć się co robi twoja klasa ;)

Specjalista
Opublikowano

wszystko jest w tych tematach co zapodałem, jeżeli komuś się nie chce czytać to jego sprawa.

giphy.gif

• Aive zmienił(a) tytuł na Jakie opłaty, jak zacząć grę?