Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL postacie/konta

xBishop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Z powodu braku ciekawego serwera wracam na PLa.Mam jakies yangi na start ze starych postaci więc zaczynamy od zera :D .Ale nie do tego temat.

Mam WPka 55lv jakies tam skille w miarę  ale jego zostawiam na 55,do grania na większym lvlu ogarniam BMa,teraz tylko pytanie czy postać robić na jednym koncie z WP?,chyba tak będzie najkorzystniej?,na tym koncie co wp mam też bodziaka 35lvl i też to juz tu zostanie bo fajnie sie odlamki dropi na deskach,ale do tego wszyskiego chce zrobić albo mentala albo heleara 42lvl jako zabawka(nie pisac że nie  ogarne bo oddam biologa i skille będę czytać narazie :D).I teraz to wszystko na 1 koncie czy jak :D?

Opublikowano

Plusem robienia wszystkiego na jednym koncie jest to, że przełożysz sobie chociażby wierzchowca lub szarfę przez dozorcę i na pewno będzie to jakieś ułatwienie; minusem zaś jest fakt, że nie będziesz mógł podexpić drugiej postaci WP'kiem. Jeśli ten minus Ci nie przeszkadza, to zrób nową postać na tym samym koncie, tylko licz się z tym, że o expieniu w PT możesz zapomnieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...