Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Stream z tworzenia gry przeglądarkowej

GrabsonPL

Pytanie

Opublikowano

Cześć,

mam pomysł, żeby zrobić kilkugodzinny stream, na którym wspólnie z widzami stworzymy grę przęglądarkową. Taki tutorial. Zrobimy od podstaw cały wygląd gry, system logowania, podstawowe mechanizmy.

Byłby ktoś chętny do oglądania?

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno za dużo chętnych nie znajdziesz. Ale jeżeli chcesz żeby jak największej ilości ludzi to się przydało to cały stream wrzuć na YT jeżeli ktoś będzie chciał to znajdzie i może się czegoś nauczy. Albo lepiej zrób serie filmów w której pokażesz poszczególne etapy tworzenia nie dłuższe niż 1 godzina bo nie każdy ma czas siedzieć kilka godzin na stream'ie a długie filmy ciężko oglądać. Może coś nawet zarobisz jak włączysz reklamy (jeżeli chciałbyś coś zarobić). Ja jestem trochę ciekawy co tam pokażesz..

Specjalista
Opublikowano

Forma streamu spoko, ale tak jak mowie kolega wyżej. Po streamie musiałbyś podzielić go na poszczególne etapy i udostępnić na YT. Mało kto będzie siedział kilka godzin i oglądał. Zresztą nie od dziś wiadomo, że poprzez samo oglądanie mało co się da nauczyć. Także warto dać widzą czas na zastanowienia i własne przemyślenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...