Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windowsowsowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Winem XP serv 2!

- odpalam

-temperatura -> ok

-wszystko działa

-ładuje windowsa ok

-ekran powitalny się nie uruchamia ale za to się resetuje

Jak napisałem posta? Fromat nic nie daje w zasadzie bo ja wyłączę kompa to parę razy to włączę a potem klapa ...

Jakieś rady?

Opublikowano

Zależy, czy chodzi Ci o takie coś: Włącza się komp, logo WindowsXP ... ładuje się i w którymś momencie się restartuje?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Też miałem taki problem, wiąże się z wymianą zasilacza.

Niestety, nie jestem do tego pewny.

Ale tak miałem już kilka razy. Format itp nic nie dawał. Oddałem do serwisu (3 razy wymieniany) i to wina zasilacza.

Poczekaj jeszcze na odpowiedzi innych.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ja także miałem ten problem, tyle że wtedy coś miałem pokopane w biosie :P Mój znajomy przyszedł i grzebał przez godzine w tym biosie i wszystko działało. Hmm? Oddaj najlepiej do serwisu >>

PS. Mi się resetował podczas ładowania windowsa (tak przy końcu)

Opublikowano

Wyjmij i wloz bateryjke od biosa ktora znajduje sie na plycie glownej, jesli nie podziala to zobacz czy zasilacz sprawny, i czy windows z twojej plyty jest na pewno sprawny :P

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

@up: w płycie głownej masz baterie, jak ją wyciągniesz to BIOS sie zresetuje, imo to nei tego wina ale mozesz sprobowac.

wg mnie zasilacz Ci sie przegrzewa, często wystarczy że go poprostu przeczyścisz

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!