Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tsowo.pl - Reaktywacja .

VenoxSkC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZvKpVDa.jpg

Co my tu mamy troszkę o nas : 
Serwer istniał 2 lata temu  niestety z powodów prywatnych musiałem zamknąć swoja działalność .
W ostatnim czasie z moim przyjacielem postanowiliśmy reaktywować projekt, mamy w głowie tworzenie w niedalekiej przyszłości małej sieci serwerów różnych gier oraz wspomaganie młodych ambitnych ludzi. Zapewne znajdzie się tu ktoś kto mnie pamięta lubi lub nie lubi proszę o obiektywną opinie. 

Teraz do rzeczy :
- Licka AAL 256slot
-Licencjonowany Xbot+Livehelp

-Serwer stoi na net-speak.pl

-Boty ulokowane oczywiście w innym miejscu

- strona www/forum w trakcie budowy . 

- Pełna automatyzacja 

-Music Boty    ( nie wiem czy to + bo każdy to chyba ma ) 

Serwer stoi raptem 10 dni. Niektóre rzeczy są na bieżąco poprawiane.

Tak grafika do xbota będzie z czasem . 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pozdrawiam starych dobrych ludzi .

Zapraszam do obiektywnej oceny.

Opublikowano

Venoxa i jego projekty mogę jak najbardziej polecić, gdy zaczynałem zabawe z botami to właśnie on mi pomagał. Polecam serwer i mam nadzieję że projekt się przyjmie, powodzenia ;)

Opublikowano
1 minutę temu, _Piotr_ napisał:

Venoxa i jego projekty mogę jak najbardziej polecić, gdy zaczynałem zabawe z botami to właśnie on mi pomagał. Polecam serwer i mam nadzieję że projekt się przyjmie, powodzenia ;)

Dziękuje bardzo :). 

Opublikowano

Sprawna administracja, licencja, xbot - wszystko jak najbardziej na tak. Kilka drobnych uwag od ręki naprawionych.

Życzę powodzenia :-)

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano
2 minuty temu, zmechu napisał:

Sprawna administracja, licencja, xbot - wszystko jak najbardziej na tak. Kilka drobnych uwag od ręki naprawionych.

Życzę powodzenia :-)

Dziękuje za opinie i życzę powodzenia :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...