Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dekert - wykonam fora IPB/Serwery Metin2/Oferuję Reklamę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fora:

• Instalacja forum na silniku IPB 3.4.x
  • Pełne spolszczenie
  • Instalacja aplikacji, hooków i ich pełne spolszczenie
  • Tworzenie i modyfikacja rang/permisji
  • Lekka edycja szablonów
  • Zabezpieczenia
  • Wiele wiele więcej...

Metin2:

• Instalacja maszyny i czystych plików
  • Postawienie kodu źródłowego jak i jego modyfikacja
  • Dodatki/lekka edycja klienta
  • Wiele wiele więcej...

Jeżeli chodzi o reklamę mogę reklamować serwery gier czy strony internetowe.

Posiadam ponad 1.4k znajomych o zainteresowaniach Metin2, grupę + 1100 osób i rozwijający się fanpage.

Wszystkich chętnych do współpracy zapraszam na PW lub GG: 52971690

Opublikowano
17 godzin temu, Evil Smile napisał:

Jakieś fora, które wykonałeś? 

Dawno nie wykonywałem zleceń, fora które robiłem to najczęściej były do sieci serwerów które już popadały.

Jedyny przykład na tą chwilę to taki: http://forum.classicdragon.pl

Opublikowano
21 godzin temu, Dekert napisał:

Dawno nie wykonywałem zleceń, fora które robiłem to najczęściej były do sieci serwerów które już popadały.

Jedyny przykład na tą chwilę to taki: http://forum.classicdragon.pl

Z jakiego stylu przerabiałeś? Chcę porównać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Reygras napisał:

Z jakiego stylu przerabiałeś? Chcę porównać.

Ze starego stylu na mojej byłej sieci, nie jest tu dużo zmienione bo tylko grafika, nowe belki czy kolory a nic więcej mi nie potrzeba ;)

https://imgur.com/a/AIxv1

Opublikowano
Dnia 3.04.2018 o 22:30, Dekert napisał:

Jeżeli chodzi o reklamę od dziś jestem w posiadaniu grupy z ilością ponad 38k członków.

38k to pikuś. Pytanie czy jest ona w miarę metinowa. ;) Bo ja mogę mieć w posiadaniu 10 grup po 20k o kotach, tylko co z tego?

pytanie na czilu ofc. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
Dnia 6.04.2018 o 19:37, Evil Smile napisał:

38k to pikuś. Pytanie czy jest ona w miarę metinowa. ;) Bo ja mogę mieć w posiadaniu 10 grup po 20k o kotach, tylko co z tego?

pytanie na czilu ofc. 

Metinowa to może ona nie jest ale post zobaczony przez dużą ilość osób też może być odbierany jako forma reklamy ;p

Opublikowano
43 minuty temu, Dekert napisał:

Metinowa to może ona nie jest ale post zobaczony przez dużą ilość osób też może być odbierany jako forma reklamy ;p

Zobaczą, powiedzą "chuj, jakiś zjebtindwa" i pójdą dalej oglądać. To nie reklama, gdy ich odbiorcy (wyświetlający) nie są targetem kontentu (tzn. osobami, które są odpowiednie dla danej treści reklamy).

Opublikowano
12 minut temu, Reyaver napisał:

Zobaczą, powiedzą "chuj, jakiś zjebtindwa" i pójdą dalej oglądać. To nie reklama, gdy ich odbiorcy (wyświetlający) nie są targetem kontentu (tzn. osobami, które są odpowiednie dla danej treści reklamy).

Wśród tej grupy mogą być osoby które kiedyś grały/grają w Metina i taki post może ich zachęcić do ponownej gry ;p

Opublikowano
22 godziny temu, Dekert napisał:

Jeżeli nie jest gamingowa to w tym przypadku reklama jest zerowa. ;d 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Napisał, że wykona fora. A wy drążycie temat reklamy,że będzie zerowa, a może akurat ktoś się skusi.
Ten aktualny styl co przerobiłeś, nie jest taki zły.

• Aive zablokował(a) ten temat
  • 2 tygodnie później...
  • Aive odblokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 16.09.2018 o 21:02, Protektor napisał:

Czy coś się zmieniło od 7 marca i pokażesz nam jakieś efekty, czy będziemy oglądać w zasadzie czyste portfolio?

Portfolio już w sumie nie obowiązuje, nie tworzę systemów czy grafiki więc nie wiem za bardzo co miałbym pokazać ;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hm? Nie wiem co o tym myśleć, zostawię to tutaj tak po prostu bez komentarza, każdy zinterpretuje i oceni to po swojemu.

unknown.png

unknown.png

Opublikowano
Dnia 9.01.2019 o 21:13, Revayerq napisał:

Hm? Nie wiem co o tym myśleć, zostawię to tutaj tak po prostu bez komentarza, każdy zinterpretuje i oceni to po swojemu.

unknown.png

unknown.png

Zalecam się najpierw zastanowić zanim coś napiszesz, a dlaczego?

Dlatego, że napisałem do Ciebie w sprawie wersji 4+ a ja robię fora na 3.4 ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano
20 minut temu, Dekert napisał:

Zalecam się najpierw zastanowić zanim coś napiszesz, a dlaczego?

Dlatego, że napisałem do Ciebie w sprawie wersji 4+ a ja robię fora na 3.4 ;)

Pozdrawiam.

To się naucz, pozdrawiam.

Śmiesznym jest oferowanie się na jednym forum, a na drugim pytanie konkurencji "jak zrobić to i tamto". Oddaj mi % swojego wynagrodzenia (zależny od tego, z czym sobie nie radzisz) to pogadamy. Nie będę Ci wykonywał czegoś, za co TY dostaniesz/łeś pieniądze.

Nigdy nie polecałem prostych grajków Twojego pokroju, ponieważ nie oferujecie NIC, co by nie można było znaleźć w poradnikach/zrobić samemu w kilka godzin metodą prób i błędów. I w tym momencie zaorałeś sam siebie.

PS: Jako "kolega po fachu" zalecam w końcu nauczenie się tego "4+", to nie boli, praktycznie nikt już nie korzysta z 3.4. Chyba, że chcesz, aby było więcej dla nas (normalnych oferantów).

Opublikowano
17 minut temu, Revayerq napisał:

PS: Jako "kolega po fachu" zalecam w końcu nauczenie się tego "4+", to nie boli, praktycznie nikt już nie korzysta z 3.4. Chyba, że chcesz, aby było więcej dla nas (normalnych oferantów).

EHM SKEJCIOR UŻYWA TYLKO 3.4 LOL ON NIE WIE, ŻE POWSTAŁO 4+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...