Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalna sieć serwerów poszukuje sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O SIECI

Witam, jestem Właścicielem Sieci serwerów Zone4Gamers. Sieć nazywała się kiedyś zKwadratem ale właściciel tamtej sieci odszedł i przekazał nam dowodzenie. Byliśmy sławni pod tamtą nazwą ale niestety nie mam praw autorskich do utrzymywania starej nazwy sieci. 

Planujemy obejmować serwery gier: Minecraft, Garry's Mod, SCP:Secret Laboratory, aplikację TeamSpeak3 oraz w przyszłosci takie gry jak m.in. Counter Strike:Global Offensive.

Obecnie brakuje nam dogodnego serwera VPS i hostingów, które udźwigną działania naszych graczy. 

O EKIPIE

Jesteśmy ekipą o bardzo dużym potencjale. Mamy 4 programistów Java i nie tylko (np. HTML, gLua). Posiadają oni umiejętności pisania oraz edytowania pluginów.

W zarządzie jest sześć osób (nie licząc administratorów serwerów itp). 

Byłem członkiem administracji na wielu serwerach, które osiągnęły sukces oraz nie był to sam minecraft. W Garry's Mod posiadam prawie 2500 przegranych godzin. Znam się na nim bardzo dobrze oraz uczę się pisać skrypty w gLua. 

OFERUJEMY

- Posadę w sieci jako Zarząd.

- Query na TeamSpeak

- Na serwerach wszelkie dostępne permisje.

- 70% zysków po opłaceniu maszyny VPS oraz najistotniejszych rzeczy. 20% zostaje dla kupna różnych dodatków, m.in. Skryptów, grafików itd. 

Rozumiem, że wydatek ma prawo się nie zwrócić, ale będziemy się starać jak najlepiej. Będziemy się dokładać do wydatków, lecz też mamy swoje prywatne wydatki. 

OCZEKUJEMY

- Opłacenia serwerów VPS i Hostingów na 2-3 miesiące (Ceny mogę podać na PW) 

- Szybkiego kontaktu.

- Przynajmniej 16'stu lat.

- W przypadku posiadania pluginów, skryptów, IPB albo czegos innego możliwosci użyczenia tego na potrzeby serwera.

KONTAKT

Członek zarządu:

Discord: Lewy#5006 Często dostępny

Właściciel:

Discord: Wafel#8871

Mail: [email protected]

Prywatna Wiadomość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...