Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Best new server for PC or Mobile You must play here !!! We waiting for you !
Zapraszam na nowy serwer którego jeszcze nie widziałeś/aś , wyjątkowy wygląd , zero lagów , dużo graczy , online 24/7 , 
częste aktualizacje i absolutna nowość dostępność MOBILNA !!! Zainteresowany/a ? Nie czekaj wejdź i zagraj z nami :) Weź przyjaciół i razem 
walczmy w kosmosie . Gra nie jest nastawiona na Pay 2 win .

Brak lagów

Brak bugów

Brak botów

Brak programów

Nawet jeśli się coś pojawi wszystko jest szybko usuwane

Gra nie jest nastawiona na Pay 2 Win

Full Elitte jesteś wstanie zrobić w ciągu 2-3 tygodni a z pomocą innych jeszcze szybciej

Do wyboru 3 firmy Orion , Solar , Vega

TS  - TS3.CS-JUMP.PL

Discordhttps://discord.gg/c9Ghsm

Pomoc nowym graczom

Pozdrawiam Misiek !

link - http://waruniverse.space/

wiki - http://wiki.waruniverse.org/

Poniżej film między innymi z turnieju War Battle Challenge

Prezentacja serwera oraz filmy z każdych wrót

Pozostaję ci wejść i grać !!! :)

Gra jest cały czas rozwijana !

Jest NAS co raz więcej ! :)

28379289_154730041821536_4587980473503461870_n.jpg

9078997866785.png

pobrane.jpg

Bez tytułu.png

Bez tytułu.png

Opublikowano

Fulke zrobić to raptem 2 tygodnie max 3 tygodnie w zależności kto ile czasu na grę poświecą wiec czas na fulle więc może być na prawdę rożny

Gra jest cały czas rozwijania Admin bardzo dba o to by wszystko działało jak należy , serwer choćby graficznie bardzo się różni od znanym nam wersjom 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A zobaczymy co to jest. Gdzie najwięcej gra ludzi/polaków? Póki co zapowiada się w miarę okej.

Nvm, 10 osób online, windows wykrywa szkodliwy program xD

Opublikowano
Dnia 15.05.2018 o 15:22, Raytlion napisał:

A zobaczymy co to jest. Gdzie najwięcej gra ludzi/polaków? Póki co zapowiada się w miarę okej.

Na Orion

Dnia 15.05.2018 o 15:22, Raytlion napisał:

To nie jest szkodliwy program , po prostu windows nie zna tego programu czasem 10 czasem 100 ludzi roznie jest 

Opublikowano

W sumie za szybko osądziłem gierkę, w 4-5 dni zrobiłem fullke, no i jak się trafi na odpowiednią godzine to można coś polatać, pobić, ale to raczej ciężko, bo rzadko się zdarza większa liczba aktywnych graczy.

Opublikowano
Dnia 22.05.2018 o 00:46, Raytlion napisał:

W sumie za szybko osądziłem gierkę, w 4-5 dni zrobiłem fullke, no i jak się trafi na odpowiednią godzine to można coś polatać, pobić, ale to raczej ciężko, bo rzadko się zdarza większa liczba aktywnych graczy.

Bardzo się mylisz nie wiem kiedy grałeś , ale poziom gry został utrudniony zmniejszono nagrody za npc , pojawily sie nowe efekty nowe rzeczy itd , a graczy jest malo bo serwer zostal przeniesiony na nowego hosta ktory okazal sie byc problematyczny i gre chwilowo czesto wyrzuca dlatego tym czasowo jest malo ludzi w ten weekend ma to byc naprawione i maja pojawic sie misje

War Battle Challenge "WBC" 20.05.2018

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich gorąco z radością informuję że serwer wraca do życia został przeniesiony na nowy hosting w tym celu trzeba ponownie pobrać klienta ze strony waruniverse.space gorąco polecam !!!

• Aive zmienił(a) tytuł na DarkOrbit najlepszy aktualnie prywatny serwer!
  • 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Chciałem przestrzec przed tą grą, działam na Linux i coś nie zadziałała mi gra więc wziąłem się za debugowanie jej systemowymi narzędziami.

strace mówi że gra czyta moje prywatne klucze ssh i portfele electrum bitcoin i czyta wszystkie konfiguracje od różnych aplikacji, widać szuka czegoś... no ciekawe

Patrze w logi firejaila (sandbox dla linux) i widzę:  blacklist violation - sandbox 1261943, exe java, syscall opendir, path /home/rexikon/.electrum

Wygląda na to że WarUniverse.0.8.3.0.jar jest wirusem i lata jak chce po plikach systemowych, radzę uważać na to.

Edit: Chciałem wyjaśnić sprawę z administracją ale zostałem olany więc wolę ostrzec innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...